Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Ta smarkula w TOP aktorkach ? Ten zarozumialec nie powinien wg. nosić takie mienia jak aktorka jest marną gwiazdką która nie dorównuje nawet Selenie Gomez.Nie cierpię jej,gra bezsensownie a w Push jak idiotka wyglądała również "wspaniale" grała. Jak widzę jakieś filmy z jej udziałem od razu jej wyłączałam,nie ściągam lub wychodzę z kina.Na te gębę patrzeć nie mogę.Koszmar.Chciałam obejrzeć New Moon ale nie wiem czy to zrobię,chyba wytnę momenty z tą gówniarą.Wolę już Cyrusową.

nickola190

no raczej...

dobra nudzą mnie fani "boskiej" Dakoty.
Temat zamknięty.

sharrabera

Nie jestem fanką Dakoty. Nie uważam że jest boska. Po prostu po co zakładać nowy temat jeśli będzie w nim boże nienawidzę jej. I wiesz co? "Nudzą mnie fani "boskiej" Dakoty" Stwierdzę to samo nudzą mnie fani "boskiej" Selenki...

nickola190

To fakt mnie najbardziej denerwuje jak ktoś wypowiada się o czyimś charakterze mimo iż nie zamienił z daną osobą ani słowa. Dakota ma talent gra w fajnych filmach Człowiek w ogniu, Siła strachu. Nie mówię że jest najlepszą młodą aktorką (są lepsze od niej) ale na pewno jest bardzo dobra

frycek49

Dziękuję bardzo i zgadzam się z tobą :)

nickola190

Ku*wa padłam o0

Jak można ją porównywać do Selenki z Majli?

Selena nie osiągnęłaby NIC bez Disneya'a.

Miley przynajmniej jako tako śpiewa.

A te wszystkie gwiazdeczki Disney'a..
Jak to w ogóle można nazywać Disney'em `-.-

To Selena nie dorasta Dakocie do pięt.

nickola190

jejku co za tępak założył ten temat?? Twoje wypowiedzi są straszne dziewczyno, jesteś ograniczona, weź się ogarnij a potem spekuluj na różne tematy.... nie rozumiem dyskusji tylu mądrych forumowiczek z tą dziewczyną heh . "ONA JEJ PO PROSTU NIE LUBI" I ŻADNE Z WASZYCH ARGUMENTÓW JEJ NIE PRZEKONAJĄ, TAK TO JEST Z OGRANICZONYMI LUDŹMI. Pozdrawiam fanów Dakoty:)

nickola190

Hmm.. chciałabym wiedzieć tylko jedno, ile lat masz szanowna autorko posta?

NIe twierdzę, że nie lubię Seleny, czy Miley...może i nie są zbyt profesjonalne, ale z raczej potrafią się wcielić w swoją rolę i mam tu na myśli filmy dla dzieci, bo w takich grają.
Za to Dakota jest i będzie jeszcze większą gwiazdą kina. Nie wiem co aż tak wzburza cię jak na nią patrzysz. Co do jej gry aktorskiej... myśle,że każdy ma inny gust po prostu, co nie znaczy, że można obrażać tych którzy się nam nie podobają. Dakota jest specyficzną młodą gwiazdą i jeśli ci się nie podoba jej gra/styl bycia/wyglą nie oczerniaj jej na forum poświęconym jej fanom.
Pozdrawiam.

nickola190

Dakta jest kiepska!!! Nudna jak flaki z olejem i ten cay zmierzch, w którym gra...

Selena jest ok.

sharrabera

Aha czyli chodziło ci o to że nie lubisz gwiazd disneya ale wg ciebie już Selena jest lepsza od Dakoty? Jesli tak to napiszę tylko jedno: eee ok...

sharrabera

Z resztą jak możesz oceniać jej grę aktorską skoro piszesz że jak tylko widzisz z nią filmy to przełączasz?

sharrabera

Selena Gomez to aktorka? Nie osłabiaj mnie dziewczyno! To jakieś popłuczyny z wytwórni Disneya, które się zestarzały i już nie wypada im skakać z myszką Micky. To dziecko 16letniej Meksykanki! Gdyby nie latynoska uroda (no jedynie w urodzie bije Dakotę) to by Seleny nikt nie znał prócz jej kolegów z Puebla z którymi sama miałaby pierwsze dziecko już w wieku 16lat - jak jej mamusia. Dakota była WIELKA już w wieku kilku lat i pewnie niestety skończy się na cudownym dziecku, a Selena może jej buty czyścić i ubrania prasować. I tyle! A gówniary promujące tu Selenę, które pewnie wklejacie jej fotki na swoje profile na NK - idźcie się lepiej uczyć, bo na pewno Wy kariery w ShowBiz nie zrobicie... Po cholerę tu wchodzisz, na profil Dakoty, skoro jesteś pucybutem Seleny?

denis77www

Coś Ci powiem:Twoja odpowiedź jest bezsensowna.
Napisałam Selena Gomez bo widziałam kiedyś jakąś bajkę na Disney z jej udziałem i moja młodsza siostra powiedziała mi że to Selena Gomez(przepada za nią) ja tak napisałam bo moim zdaniem ta dziewczyna zgrała bezsensownie.
Jeśli wam nie pasuje to zmieńcie.
Nie jestem fanką głupiej Selenki.
I irytują MNIE wasze nie przemyślane odp.
Tak samo jest z Dakotą.Te aktorki młodego pokolenia,zaczynają od zera.
Może Dakota kiedyś będzie wybitną aktorką : OK!
Niech będzie,ale chyba większość osób nie rozumie słowa : Nie lubię!!!
Proszę dzieci czytajcie ze zrozumieniem!
I następne zdanie które ponownie do was nie dotarło.
Temat zamknięty! Nie prowokujcie się bo za bardzo się podniecanie tą Fanning xD

użytkownik usunięty
sharrabera

A mnie irytują ludzie pokroju P Devil.Dakota w przeciwieństwie do `gwiazd`Disney'a osiągnęła już coś w swojej karierze aktorskiej i zapewne ktoś już o tym wspominał.Panna Gomez,a także inne o jakże utalentowane (?) disnejowskie perełki grają w dennych serialach i filmach.Nie mam nic przeciwko tym filmom i także je oglądam,ale nieporozumieniem jest to,że ktokolwiek próbuje porównywać Fanning do reszty tamtych gwiazdek.Podaj choć jedną pannę z Disney'a,która osiągnęła tyle (bądź więcej) co Dakota.Jeżeli Ci się uda to gratuluję.Serdecznie pozdrawiam inteligentnych ludzi na tym forum.

sharrabera

O matko! Jak przeczytałem to Twoje: "Nie prowokujcie się bo za bardzo się podniecanie tą Fanning" Co miałaś na myśli? Możesz to napisać słowami mniej dla Ciebie niezrozumiałymi? Nie prowokujcie się - może miało być - nie kompromitujcie? Bo prowokować to co najwyżej możemy Ciebie do dalszego się ośmieszania tutaj. Napisałaś, że Dakota nie ma prawa być w TOP aktorkach? A dlaczego? To kto ma? Może Paris Hilton, która zachwyca Cię swoim intelektem? Taki Twój "czojs", wybór większości z nas jest DAKOTA i tyle. Nie odpowiada, idź robić burdel na forum pod profilem Seleny Gomez czy innych jej podobnych, a Tobie się podobających.

sharrabera

Nikt sie ja niepodnieca. Poprostu nikt niemoze zrozumiec jak mozesz porownywac gwiazdy Disney'a do Dakoty, przeciez to dwa rozne swiaty. A Roznica polega na tym, ze Dakota jest utalentowana, a gwiazdy Disney'a nie. Proste, nieprawdaz.? ;-)

sharrabera

'nia' powinno byc.;p

ehhh.za kroootttttkkiii...

użytkownik usunięty
RapaNui_

Zgadzam się nie ma porównania Dakoty do gwiazdek Disney'a.Ale niektórzy nie rozumieją lub nie lubią.Cóż poradzić.Taki świat.

sharrabera

Już 56 odpowiedzi! Dawajcie więcej pobijamy rekord guinnesa! xD

sharrabera

Jak na tak młody wiek ma naprawdę imponujący dorobek filmowy i to o urozmaiconej tematyce. Porównując ją do gwiazdek Disneya obrażasz ją, ponieważ ona ma naprawdę pojęcie o tym co robi.

Happy93

Do ośmieszania się? Wolny kraj,wyrażam swoje zdanie.
Zresztą te twoje "O matko!".
Pomyśl...
Zresztą każdy ma jakiegoś swojego wroga wśród aktorów.
Moim jest Dakota i co ? Poślesz mnie za to do więzienia?

sharrabera

jesteś tak beznadziejna, że aż żygać się chce . SELeNA to 0 rozumiesz ?

sharrabera

Ok. Mozesz jej sobie nielubic, ale niemozesz powiedziec, ze niema talentu. Ja tez mam tam kilku aktorow ktorych nielubie, tak poprostu, bo przeciez ich nieznam, ale talentu im nieodbieram. Kiedys nielubilam Leonard-a DiCaprio, poczytalam o nim na forum. Wielu ludzi pisalo, ze naprawde dobrze gra. Zobaczylam z nimn kilka filmów i sie do niego przekonalam, teraz jest jednym z moich ulubionych aktorow. Moze tez sie kiedys przekonasz do Dakoty i wtedy bedziesz sie dziwic, jak moglas ja porownywac do gwiazdek Disney-a. Pzdr.Paula.

RapaNui_

Rapa_Nui dzięki za wyrozumienie.
Ejj ludzie zamykam ten temat! xD

sharrabera

Zabawna jesteś.

Moniia

Wszyscy jesteście zabawni xP

(sam jesteś za krótki downie)

sharrabera

śmieszysz mnie. gomez czy cyrus to po prostu beztalencie - cyrus umie wyłącznie ładnie śpiewać. a dakota to bardzo ulentowana dziewczynka, świetnie potrafi zagrać życiowe role. umie grać psychopatkę czy skrzywdzoną dziewczynę... ale i także małą osóbkę która potrafi zaopiekować się malutkim zwierzątkiem.
cyrus i gomez są gwiazdami disneya, wytwórnia ta wręcz zeszła na psy, a one same grają żałosne role słodkich idio.tek. dakota gra życiowe role, mimo swego wieku.
ma prawdziwy talent, i tyle.
cyaaa

użytkownik usunięty
lovestockings

Oh.. Absolutnie nie zgadzam sie z autorką tematu o czym pisałam wcześniej.. No ale na liość boską! Ludzie uczcie czytac się ze zrozumieniem!! Autorka nie wychwala Gomez ani innej gwiazdki Disney'a!! Ona jest zdania, że taka Gomez jest marną gwiazdką i beztalenciem, a Dakota JEST JESZCZE GORSZA od niej!.. Czytaj- nie znosisz pomidrówki ale twierdzisz ze grochówka jest jeszcze gorsza.. rozumiecie?

ale ja nie mowie ze aktorka wychwala gomez tylko sie wypowiadam na temat marnej gwiazdeczki i prawdziwej aktorki ;p

SpruteMajty dziękuje w końcu ktoś mnie zrozumiał!
Tu można cierpliwość stracić.

sharrabera

Twoja wypowiedź jest nie na miejscu.Selena Gomez gra tylko w głupiutkich serialach dla 11-15 latek a Dakota gra wpoważnych filmach.WIĘC ICH NIE PORUWNÓJ.

tia17

"Selena Gomez gra tylko w głupiutkich serialach dla 11-15 latek a Dakota gra wpoważnych filmach" - mam na mysli to samo ale inaczej sformuowane, a to porównanie jest na korzysć dakoty ;]
suuper.

lovestockings

a tak na marginesie to odpowiedź do mnie czy jak?;] bo na meila mi przyszła informacja xd

użytkownik usunięty
lovestockings

To, że ci przyszła odpowiedz na maila oznacza, że obserujesz ten wątek i będą ci przychodzić zawiadomienia o każdej nowej wypowiedzi w nim...

aaa dzieki ;d
teraz czaje dlaczego mi to na e-maila idzie :d

sharrabera

teraz wszędzie fanki disneya, dziewczyno weeź się w garść, bo pośmiewisko z siebie robisz . ;DD

shoshan

mam rozumieć że robię wśród 10- latek?;]

sharrabera

Zgadzam się z Toba. Ostatnio widziałam film z nia jak była mała. KOSZMAR. Dziwi mnie, ze to brzydkie beztalencie tak wysoko jest na pozycji w top aktorki. Nie cierpię jej.

użytkownik usunięty
anne87

Beztalencie? - nie zgadzam się, beztalenciem w graniu to jestem ja ^^,a Dakota może i jest zarozumiała (nie wiem nie znam),ale my tutaj nie oceniamy charakterów tylko grę aktorska. Widziałam z nią wiele filmów, najbardziej podobała mi się w "Człowieku w ogniu", "Hide&Seek" i w "Dziewczynach z wyższych sfer".
Brzydka? - nie mi to oceniać ale na pewno lepiej wygląda niż niektóre zazdrosne filmwebowiczki. WIęc jeśli już mamy dyskutowac o niej, to w jakis inny sposób, bo ktoś napisze ze ma talent drugi że nie ma, ale warto popierać przykładami, co nie?

sharrabera

Gomez to aktorka??? Cyrus?? Co Ty w ogóle wygadujesz Fanko Disneya ;) i tyyyle osób dało się nabrać na tę marną prowokację i marnuje swój czas..spadam stąd-dorośnij kobieto Fanning to jedna z najlepszych młodziutkich aktorek.I do tego niezwykle inteligentna osóbka

Baby_Black27

O Tak, zgadzam się z Baby Black27.
Ta cała Selena to jedno wielkie BEZTALENCIE. To sama panna Miley Cyrus. Ani to ładne, ani grać nie umie, ani śpiewać, a pcha się gdzie popadnie. Jak cała masa gwiazdek Disney'a. Nie mówię, że wszystkie, bo akurat Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens potrafią i śpiewać i grać. I nie mają mordy jak po czołowym z tirem (patrz: Miley).
A wracając do Dakoty. Ona ma dopiero piętnaście lat, a osiągnęła więcej niż niektórzy osiągną przez całe życie, a to chyba czegoś dowodzi, prawda?

Kareen

popieram cały twój post i o vanessie i ashley i o dakocie .
" Ona ma dopiero piętnaście lat, a osiągnęła więcej niż niektórzy osiągną przez całe życie, a to chyba czegoś dowodzi, prawda? "
no właśnie .

a autorka tego tematu najwyrażniej jest o fanning zazdrosna :D

shoshan

No Tisdale to grać umie i wg. ale Hudgens ? czy ona wg. umie grać ? ściema.

Kareen

TEMAT ZAMKNIĘTY.
PS Boże,co za ludzie.
Naprawdę większość z was nie zrozumiała : Porównałam ją do Seleny,wy se możecie do każdego,nawet qrcze do Brzyduli,dajcie spokój.

użytkownik usunięty
sharrabera

żartujesz? ........................

sharrabera

Założycielka tematu ma prawo do wyrażania swojej opinii o niej, mimo, że jest odmienna od większości tu :). Ja podziwiam Dakotę za to, co robi, jak robi. Wiem, nie znam jej osobiście, nigdy nie poznam, może wtedy zmieniłabym zdanie. Jednak póki, co wydaje się jedną z lepszych aktorką swojego pokolenia, chociaż może nawet najlepszą.
Pozdrawiam :D

_Olinka_

zgadzam się w 100 % z twoją opinią.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
sharrabera

tak to już jest że porządne aktorki nie są doceniane a smartake idiotki tak ;]

smarkata idiotka = hanka montanka

Takie juz mamy czasy.;\

RapaNui_

Myślałam, że spadnę z krzesła jak to przeczytałam. Ona przynajmniej nie gra w jakichś badziewnych serialikach jak jakaś miley czy selenka. W porównaniu z nią wszystkie "gwiazdeczki" są jak dna oceaniczne.

Kitsune41

Dobra przekonałam się do Dakoty,zamykam temat.