Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Ta smarkula w TOP aktorkach ? Ten zarozumialec nie powinien wg. nosić takie mienia jak aktorka jest marną gwiazdką która nie dorównuje nawet Selenie Gomez.Nie cierpię jej,gra bezsensownie a w Push jak idiotka wyglądała również "wspaniale" grała. Jak widzę jakieś filmy z jej udziałem od razu jej wyłączałam,nie ściągam lub wychodzę z kina.Na te gębę patrzeć nie mogę.Koszmar.Chciałam obejrzeć New Moon ale nie wiem czy to zrobię,chyba wytnę momenty z tą gówniarą.Wolę już Cyrusową.

sharrabera

Muszę coś powiedzieć. Wiem, że już miał być skończony temat, ale strasznie mnie irytujesz. Nawet jeśli Dakota się 'wywyższa', jest to uzasadnione. Ty natomiast piszesz tutaj o tym, że występujesz w teatrze, masz rodzinę w Ameryce. Napiszmy więc o Tobie notatkę biograficzną. Selenki nawet nie można nazwać aktorką. W ilu filmach zagrała ona, a w ilu Fanning? Ogarnij się laleczo. :)

imhotyournot

To po co piszesz ? Napisałam tylko to bo ktoś się pytał.
A ja jej nie lubię i tyle. I jeśli nie doczytałeś się to zrozum ja wcale nie mówię że Gomez jest od niejlepsza ja ją porównuje do Seleny ponieważ dwie są dla mnie zerem.
Ale jak widać już się trochę do niej przekonałam.

sharrabera

To chyba Gomez nie dorównuje jej, Ona jest młodą, wspaniałą aktorką i na pewno zasługuję na takie miano.

sharrabera

Marna prowokacja i tyle ;]

za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki za krótki

Nesca18

*nieprzemyślane.
To się pisze razem.
-.-
Jeśli już piszesz jakieś wielkie wywody na temat tego, jaka to Dakota jest beznadziejna, poćwicz najpierw gramatykę.

Nevis200903

Kto, by pomyślał, że ma tyle fanów, kórzy ją bronią.. W każdym bądź razie teraz można porównac kto jest za tym, że Dakota ma talent, a kto nie.;] I to proste, że ma. W końcu to ona od dzieciństwa grała w filmach i zdążyła nabrac obłudy itp. Jej dorobek filmowy i dobre słowa krytyków mówią same za siebie. Proste. :>

sharrabera

Po czym wnioskujesz, że jest zarozumiała? /"Na te gębę patrzeć nie mogę."Dakota akurat jest naturalna i w tym śliczna.Jak bym mogła, gapiłabym się w jej zdjęcie pół dnia i noc. New moon to gó*o za przeproszeniem.

sharrabera

Żałosny temat.
Dakota to bardzo śliczna dziewczyna,
zapowiadająca się na świetną aktorke,
taka młodziutka jest, a już ma taką filmografie.
Bardzo utalentowana.
A ten temat to chyba został założony ze zwykłej zawiści i zazdrości, no bo jest co tej dziewczynie zazdrościć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sharrabera

Sharrabera - w dupie bylas, gowno widzialas. Z przekonaniem wypowiadasz sie w kwestii, o ktorej nie masz pojecia.

freakman

jak możecie porównywać tę świetnie zapowiadającą się aktorkę,która wielokrotnie już pokazała na co ją stać do tego disneyowskiego wodogłowia?

sharrabera

hmm Dokote Fanning bez talentu ciekawe, jak bez niego osiągnęła taką karierę w Hollywood. Sharrabera sorry ale ty się po prostu nie znasz na tym. Ona ma talent i to wielki. Czasem nawet chciałabym choć trochę umieć grać jak ona.Możesz nie lubić Dakoty, ale nie masz prawa opowiadać jakiś kłamstw na jej temat. A co do gwiazdek typu Selena, Demi, to oczywiście umieją grać, ale nie tak dobrze jak ona.Po prostu nie znasz się i tyle.

sharrabera

jak możesz porównywać tę mega utalentowaną dziewczynę do kogoś jak Selena Gomez, będącego tpowym przykładem przemijającej gwiazdki Disneya.
Myślę, że masz ok. 10 lat, skoro tak mówisz !
Jesteś dosyć żałosna, ale wszystkich nie nauczę dobrego smaku i szacunku dla wschodzących gwiazd, które są lepsze od niektórych starszych aktorów .!!

toysha

Erm, autorko tematu, która w ulubionych ma gwiazdki "Twilight" (co już samo w sobie świadczy o poziomie filmów, jaki lubisz), Dakota może nie jest wybitną aktorką, to fakt, nie byłam do niej przekonana dopóki nie obejrzałam fragmentów the Runaways i tego jak zagrała Cherrie Curie. Skoro mówisz, że nie obejrzałaś żadnego z jej filmów do końca to znaczy, że nie masz się o czym wypowiadać. Usiądź i obejrzyj filmy wymienione przez osoby, które wcześniej odpowiedziały. Ale obejrzyj do końca i wtedy pogadamy. Dakota Fanning ma na pewno więcej talentu niż znany tylko z Twiligh Taylor Lautner, czy Megan "będę drugą Angeliną Jolie" Fox. Radzę też sięgnąć po słownik, bo niektóre twoje błędy wołają o pomstę do nieba. ("bez talencie").

Nie pozdrawiam

C.

sharrabera

No, a Miley Cyrus ma rzeczywiście taki talent, że ohohoh. Chyba tylko do śpiewania, bo aktorka z niej żadna. Dakota gra o wiele lepiej od tych dwóch ` słodziasznych ` gwiazdek Disneya, które tak na prawdę są kojarzone tylko z dwóch seriali na Disney Channel. -.-

sharrabera

Droga założycielko tematu, wybacz że go kontynuuje. Nie chce oceniać tego czy uważasz że gra aktorska Dakoty jest dobra czy zła, każdy ma swoje zdanie i nie powinien ingerować w zdanie innego. Osobiście sądze że są od Dakoty aktorzy lepsi i gorsi. bardziej tylko zaskakuje mnie twoje porównywanie jej gry do życia prywatnego. Jakby tak porówynwać to Mel Gibson, Tom Cruise, Haley Joel Osment i ogólnie 3/4 znanych wszystkim aktorów to źli aktorzy, bo w "normalnym" życiu są osobami dość ekscentrycznymi i nie fajnymi. Ja zawsze oddzielam życie osobiste od gry aktorskiej. Nie wiem jaka jest Dakota, oprócz tego że jest to dziś jedna ze sławniejszych gwiazd dziecięcych, i zapewne Ty moja droga, również niewiele byś się od niej różniła mając taką sławę. Ale żeby nie czepiać sie tylko Ciebie, to większość tu piszących osób- To wy jesteście śmieszni i żałośni mówiąc komuś że się nie zna, bo mu się gra aktorska danej osoby nie podoba. Boże internet 2.0 rzeczywiście jest zwykłym burdelem sieci skoro ludzie zamiast dawać rozważne opinie oceniają innych.

sharrabera

Sodówka może je odbiła ale zagrała parę razy całkiem nieźle i kamera ją
lubi .... zobaczymy za kilka latek - materiałem na sexbombe nie jest więc
będzie musiała zagrać w czymś lepszym od zmierzchu

sharrabera

Temat jest po prostu żałosny. Wystarczy porównać obie filmografie dziewczyn i wszystko jest jasne. Ten temat powinien być na stronie z Seleną i mieć tytuł "Ona nawet nie dorównuje Dakocie Fanning"

bittersweet_

Wiesz sharrabera widzę, że porównujesz, marce gwiazdy disneya, do tych które zasługują na odrobinę nagrody. Przestań żyć "udawanymi gwiazdkami rocka" które sławę zawdzięczają tylko znajomością, a talentem jak narazie się nie wykazują. Filmografia mówi za siebie, ale także podejście do filmu... ;]

sharrabera

zaskakujące, że takie tematy zawsze mają najwięcej odpowiedzi... jak to mówią 'nie karm trolla ' ;)

sharrabera

Dziewczyno ona ma 15 lat a ciebie jej gęba denerwuje...dziewczyna dorasta a pozatym bardzo dobrze gra sharrabero. Zabaczysz za 5 lat. A po za tym nie każdy aktor musi być piękny...

użytkownik usunięty
sharrabera

buaahhaha autorka tematu mnie doprowadza do wybuchu smiechu. Dakota Fanning nie dorównuje Selenie Gomes?! Buagaga!!! Selena Gomez to marna aktoreczka Disneya podobnie jak wszyscy z HSM i tej żałosnej hanny montany, Dakota za to ma prawdziwy talent, lśni w filmach, można powiedzieć, że jest lepsza z filmu na film, ale widać temat założyła jakaś młodziutka smarkula.

sharrabera

Dakota jest naprawdę wspaniałą aktorką, najbardziej podobało mi się jak gra, gdy jeszcze była mała... teraz faktycznie wydaje mi się, że jej odbiło i ma za duże mniemanie o sobie, ale to nie zmienia faktu, że ma talent.

sharrabera

A czym takim wyróżnia się Selencia? Głupotą?

sharrabera

p-o-j-e-b-a-n-a jesteś. oczywiście masz rację dzieciątko, Dakoty nie można porównywać do Seleny. Bo jest o niebo lepsza.