Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 232 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

on nie tylko ze jest przystojny.....jeszcze gra ja......!!!!!!naprawde dobry aktor:)))))))

frog18

ja też go uwielbiam!!! szczególnie za rolę w Primal Fear, Fight Club, American History X, Zakazany owoc. Mam w zamiarze obejrzeć wszystkie filmy, zapraszam na blog;)

Dreamers_2008

jestem fanką jego aktorstwa i oglądałam wszystkie jego filmy, teraz poluję na painted veil i namawiam do obejrzenia wszystkiego w czym sie pojawił, bo z Edwardem tak juz jest, że jak się go pierwszy raz zobaczy to człowiek sie uzależnia, ale to pozytywny nałog:)
pozdrawiam

Layla_5

O tak :)

Miyu67

potwierdzam, ja juz mam na koncie prawie cała filmografię tego pana:), gość jest niepowtarzalny, niebanalny i nie nudzi się, jak dla mnie król skrajności , wystarczy zestawić chociażby "ąmerican history X" i " Death to Smoothy" ;) Ed wzruszający, Ed wulgarny, Ed śpiewający, Ed zabawny, Ed poważny, Ed uduchowiony, Ed romantyczny...człowiek o 100 twarzach, i za to go kocham :0

pzdr-wiam i zapraszam na bloga

_marla_

Oj z tym uzaleznieniem to najprawdziwsa prawda:))

Znowu mam fazę wznoszaca na Edzia. I to prawda, że jak juz sie zacznie to nir mozna z tym skończyć

frog18

masz rację, edward est bardzo dobrym aktorem, ale zanim coś napiszesz to popracuj nad angielskim "I just can't get you out OF my head..."

pozdrawiam
Antiens

frog18

Wyjątkowo zdolny i magnetyzujący aktor. Jeden z najlepszych swojego pokolenia.

frog18

zgadzam sie z Tobą w 100000% :)
on jest świetny :))