Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
107 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

Nie widziałem z nim żadnego filmu, aż się zdziwiłem jak zobaczyłem go w top10.
Dziwne..

użytkownik usunięty
nillvo

w takim razie nie ma się czym chwalić ;)

Mnie się wydaje, że ten gość też nie ma się czym za bardzo pochwalić, Więzień nienawiści, lęk pierwotny i Podziemny krąg wydają się jedynymi wartościowymi pozycjami , no ale pewności nie mam, bo tak jak mówię - nie napotkałem żadnego z tytułów w których grał....

nillvo

Jeżeli nie napotkałeś żadnego z tytułów w których grał, raczej nie powinieneś wypowiadać się o aktorstwie.

GHX03

ciekawe podejście :D

użytkownik usunięty
GHX03

Można zarzucić Ci brak logicznego podejścia? Bo właśnie to robię. Powiedz mi proszę, dlaczego ktoś miałby nie wypowiadać się o aktorstwie tylko dlatego, że nie zna jakiegoś jednego (nieważne jak ważnego dla kina) aktora? Nie odpowiadaj, po prostu zastanów się nad tym co piszesz.

Nie chodziło mi o ogólnie pojęte aktorstwo, tylko o grę Nortona... Po prostu źle sformułowałem zdanie, mój błąd.

użytkownik usunięty
GHX03

nie twój błąd tylko gościa, który postanowił za wszelką cenę pokazać twój "błąd", choć w kontekście wypowiedzi nillvo i twojej wypowiedzi, nie wiem czemu nie zrozumiał o co ci właściwie chodziło.

GHX03

nie przesadzajmy, filmy z Nortonem ani wybitne ani specjalnie ambitne nie są

nillvo

"Mnie się wydaje, że ten gość też nie ma się czym za bardzo pochwalić, Więzień nienawiści, lęk pierwotny i Podziemny krąg wydają się jedynymi wartościowymi pozycjami , no ale pewności nie mam, bo tak jak mówię - nie napotkałem żadnego z tytułów w których grał...."
HAHAHA nie no trudno to skomentować inaczej. Oceniasz aktora choć nie widziałeś żadnego filmu z nim. Oceniasz filmy, z ktorych tytułami sie nawet nie spotkałes.
Jeśli filmy sa w rankingu Top100, a nawet o nich nie słyszałeś, to nie masz sie co dziwic, bo jeszcze dużo masz do obejrzenia ;)
Pozycja wysoka na pewno dzieki Fight Clubowi i Wieźniowi Nienawiśći, ale filmy takie jak 25 godzina, Iluzjonista, W cieniu chwały czy Włoska Robota też warto obejrzec.