Eliza Dushku

Eliza Patricia Dushku

7,2
3 416 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eliza Dushku

Uwielbia ją! Ma wspaniały talent, świetna gra, szczególna pochwała za "Dziewczyny z drużyny" i "Buffy-postrach wampirów" Moim zdaniem lepiej tam zagrała od Sarah ;)

Lady_Whiskas

Zgodzę się, że w Buffy była bardziej przekonująca od SMG. Ale może to kwestia roli, bo że Faith jest bardziej interesująca od Buffy to nie ulega kwestii. Jednak, co do 'wspaniałego talentu?, o którym napisałaś to bym się spierała. Dushku jest śliczna, ma charyzmę, świetne ciało, fajny głos... ale z talentem u niej cienko. Jest aktorką, która nie sprawdza się w komediach (Różowe lata 70'te) bo zamiast być zabawna jest żenująca. Uwielbiam ją, widziałam prawie wszystkie jej filmy, jednak stwierdzam, że ma mniej dobrych momentów niż złych. Jednak np. w odcinkach "Angela" pokazała się z najlepszej strony. Scena konfrontacji z Buffy, na dachu, czy motyw rozbijania ściany pod prysznicem w odcinku Orfeusz o ile się nie mylę, czy scena bójki z Angelem w Five-by-Five są fantastyczne. Utalentowana czy nie ELIZA ROCKS :D

sicksister

ja tam zbytnio nie znam się na grze aktorskiej, ale ona mi sie podoba w każdym filmie ;)