Elle Fanning

Mary Elle Fanning

7,4
19 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elle Fanning

Widzę tutaj dyskusję czy ta aktorka jest ładna, czy nie, a ona ma dopiero 13 lat!

CukierkowaLala

Każdemu facetowi zależy na tym, żeby iść z ładną kobietą do łózka. Chyba, że jest gejem, albo jeszcze za młody/już za stary. Ale to nie znaczy, że zależy TYLKO na pójściu na łóżka i że chciałby to już zrobić na pierwszej randce.

Zakrza

uspokoiłeś mnie ;)

CukierkowaLala

Cieszę się.

Zakrza

Tak, w szkole mnie ostatnio nauczyli kopiuj/ wklej więc trenuje hehe.
Ona ma figurę kobiety (przynajmniej w tym ostatnim filmie Super 8), a i chciałbym ją przytulić czy to znaczy że jestem pedofilem?

A odnośnie powyższego offtopa, to uważam że kobieta może być seksowna albo ładna, tak jak facet może być ładny lub przystojny. Cechy te mogą się łączyć ale nie muszą. Co ja bredzę? Co wy bredzicie?

ładna i mądra kobietę chcę przytulić i z nią rozmawiać, a potem jej zrobić dobrze,
seksowną chcę wykorzystać jak najszybciej i się jej pozbyć
jeśli jest ładna, seksowna i inteligentna to oznacza chaos i spontaniczność, możecie wylądować w łóżku po 5min albo nigdy,

Co wy bierzecie?

daihat

Przecież już wcześniej wyjaśniłem, że ten temat to prowokacja. Nie raz piszę, że jakaś małolata jest ładna to jestem wyzywany od pedofilów, więc byłem ciekaw jak teraz ludzie zareagują.

Seksowna jest chyba zazwyczaj ładna, nie?

No i wszystko sprowadza się do łóżka. Tak jak mówiłem;)

Zakrza

Czemu wszystko sprowadza się do łóżka. Proszę was, nie! Nie burzcie mi mojego świata! ;p
Ale tak naprawdę, to widać, że nigdy się nie zakochałeś może i podobała Ci się jakaś kobieta mniej lub bardziej, byłeś zauroczony, ale nigdy nie poczułeś co to znaczy miłość do jakieś kobiety, uwierz mi jak kiedyś poczujesz to nie będziesz myślał o tym by iść z nią do łóżka, gdy będzie ładna, bądź seksowna...

Melka124

WTF?!
Będę kochał kobietę, a nie będę chciał z nią iść do łóżka?!
Dziwne.

Zakrza

Nie to będzie Twoim celem! Jak się kogoś kocha to nie myśli się o tym kiedy się z nim prześpi... Myśli się o tym, by być obok tej osoby, by z nią przebywać, by na nią patrzeć, by się do niej przytulić, by z nią spędzać czas... Twoje myślenie jest płytkie, ale to widocznie właśnie dlatego, że nigdy się nie zakochałeś tak naprawdę! Na miłość nie ma ograniczenia wiekowego może pojawić się zawsze! ;)

Melka124

Wiem, że prowokacja :P.
Melka ty potrafisz prowokować, jesteś chyba nawet zabawniejsza od Zakrzy hehe.

Ja myślę, że nie wszystko się sprowadza do łóżka ale zawsze się w nim kończy i zawsze o nim myślisz jeśli ona Ci się podoba. Inaczej byłoby coś nie tak z Tobą :P

daihat

"nie wszystko się sprowadza do łóżka ale zawsze się w nim kończy"
Czy to nie samo-zaprzeczenie?

daihat

Dziękuję za komplement, hahaha ;p.
Na pewno gdzieś tam pojawia się myśl seksu, ale nie jest ona nadrzędna, a po za tym to coś zupełnie innego niż to co pisał zakrza ;).

Melka124

Mhm. Albo przeczytałaś pierwszy post z brzegu, a reszty Ci się nie chciało, albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Przecież piszesz to samo co ja.

Zakrza

Tak często pojawia się to na filmwebie. Umiem czytać ze zrozumieniem, to chyba Ty masz z tym problem, ale to nie moja sprawa... Nie napisałam tego co ty ja pisałam o miłości, a Ty o pożądaniu, nie widzisz różnicy? Kiepsko....

Melka124

Widzę, że nie warto z tobą dyskutować. Zachowujesz się jak przedszkolak.
-nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
-chyba ty!

Dobrze, że nie dodałaś "twoja stara".

Zakrza

Zdenerwowałeś się, hm? Gdyż ktoś ma inne zdanie od Ciebie? Oj kolego, poważne problemy wyczuwam! A te "chyba Ty" to wyrwałeś z kontekstu więc się ośmieszyłeś...
"Umiem czytać ze zrozumieniem, to chyba Ty masz z tym problem, ale to nie moja sprawa..." ---> to jest zwyczajne stwierdzenie, a skoro masz jakieś takie skojarzenia z typu "twoja stara" to widzę, że Ty uczęszczasz do podstawówki, hehehe, ale to nic! Ważne żebyś pisał mądre rzeczy nie ważne w jakim jesteś wieku, a tu widze jakieś bzdety...
Dobra dyskutować to na poziomie, albo w ogóle żegnam.

Melka124

Chyba ty!

Zakrza

Może powinienem napisać że wszystko się zaczyna w łóżku ale nie zawsze w nim kończy. To, że coś jest częścią czegoś nie znaczy że się do tego sprowadza. Jest wiele innych rzeczy do których sprowadza się spotykanie się z kimś.

Też żegnam, Zakrza widzi wszędzie seks nawet w Elle Fanning! A ona mogła by być twoją małą siostrzyczką.

daihat

Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Podoba mi się laska to chcę z nią iść do łóżka. Jak jest seksowna był chciał ją przelecieć, jak ją kocham to chciałbym z nią chodzić na spacery KOCHAĆ się, trzymać za rękę, przytulać itd.

W każdym wypadku zaczyna się/kończy/sprowadza/zwał jak zwał na łóżku. No ok, można to też robić na stole, podłodze, pralce.

No Elle mogłaby być. Wtedy bym ją tak bardzo przytulał;) Niestety nie mam małej siostrzyczki;(

Zakrza

Dobra, dogadaliśmy się już temat skończony.

daihat

ok.

Zakrza

Zajrzyj do słownika. A jeśli przeczytasz i zrozumiesz znaczenie słowa "pedofilia" to może przy okazji dotrze do ciebie że oskarżasz ludzi o obrzydliwe zboczenia które nawet by im na myśl nie przyszły. lepsze ocenianie urody 14 czy 13-latki niż brak procesów myślenia.

mrtmv1849

Hipokryta!

Zakrza

14

Zakrza

Ona jest prześlicznym dzieckiem. Pierwszy raz widziałam ja w filmie "Drzwi w podłodze" i pomyślałam, że tak mogłaby wyglądać malutka Marylin Monroe. A do pedofilii wogóle się nie przyznaję, a kysz, spadaj maro nieczysta !

Zakrza

Facet a jak byłeś w szkole to się za ładnymi koleżankami z klasy oglądałeś ?

nightgale

Nie miałem ładnych koleżanek w szkole.

Zakrza

No tak to może tłumaczyć Twoje podejście ;- ):-)

nightgale

Tzn?

Zakrza

Traktowania jako pedofila każdego kto o 14-sto letniej dziewczynie powie , że jest ładna.
A w ogóle to pierwszym pedofilem w tym kraju to był Jagiełło którego żona Jadwiga w chwili ślubu miała między 12 a 13 latek ;-))

nightgale

Zaprawdę mógłbyś czasem pomyśleć zanim coś napiszesz.

Zakrza

Nawzajem kolego , nawzajem.

nightgale

No dziękuję, ale ja nie widzę nic niemądrego w tym co piszę.

Zakrza

Sugestie , że stwierdzenie o 13-sto letniej dziewczynie że ładna to pedofilia uważam za niekoniecznie przemyślane..
Ale to moja opinia .
Uważasz inaczej , Twoja sprawa.

nightgale

Sarkazm, ironia, itp. Ja rozumiem, że w necie ciężko to wyłapać, ale stwierdzenie, że nie miałem w szkole ładnych dziewczyn powinno Cię nakierować we właściwym kierunku.

Nie wspominając o tym, że już kilkukrotnie w tym temacie pisałem po co powstał. To są dwie strony, a nie dwadzieścia.

Zakrza

Czyli zwyczajnie nie wyłapałem sarkazmu.
Co mnie trochę dziwi bo sam się nim posługuję.
Też go chyba nie wyłapałeś w moim wpisie o Jagielle.
A przynajmniej robiło wrażenie jak byś z całą powagą to potraktował.
Jak dla mnie temat można zakończyć.

nightgale

Oczywiście zdawałem sobie sprawę, że nie uważasz Jagiełło za pedofila. Moja odpowiedź tyczyła się tego, że próbujesz mnie przekonać do tego czego nie musisz, bo uważam tak samo:D
Jak dla mnie też można zakończyć. Dziewczyn(k)a jest ładna i nie wygląda już dziecięco, więc jak dla mnie nie ma znaczenia wiek.

Zakrza

I zgoda w narodzie zapanowała ;-):-)

Zakrza

Sorry ale jezeli rozmowa dotyczy tego czy ona jest ladna czy nie to to chyba jednak wszystko jest ok ... inaczej by bylo gdyby rozmowa tyczyla czy jest seksowna, ponetna czy cos w ten desen ...

Idac Twoim rozumowaniem to jak powiem ze moje dzieci sa ladne to bedzie znaczylo ze racze je zlym dotykiem ??

BigRo

Kto to może wiedzieć?:P

Zakrza

Od tej chwili, gdy tylko uznam, że jakieś dziecko jest ładne, będę pamiętać, że jestem pedofilem.

lucy012

Ale ludzi się napalają na Elle, ze by chcieli ją dotykać i takie tam.

Zakrza

Tak naprawdę to kiepski temat i żle ujęty chyba że ktoś się zabujał w czasie oglądania filmu hehe!Ale na FW to raczej rozpatrujemy filmy i wszystko powiązane dziwne skąd taki temat i tyle postów bez sensu w "super8" ja tylko widziałem a tam zagrała poprostu fajno i też mi się tam podobała i tyle będzie fajna aktorka może co niektórych tu zakręciło za mocno i tyle pozdrawiam.

webcamboy

Bez urazy, ale mógłbyś częściej stawiać kropki.