należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
kurde ale teraz mam przechlapane :((... zapomniałam sie wylogowac a napisałam temu głupiemu Gaborowi jakis głupot...RATUJCIE! :D
to u góry to ja elle pisałam :|.. kurde on mi nie da teraz chyba zyć.........................
a zreszta mam go w dupie :D!!!! gadajmy lepiej o pannie watson :D to najlepszy temat :D
Oj niezła wpadka, ale tekścik fajny mu walnęłaś... ale to cię chyba nie pocieszy :( Hmm... bardzo chciałabym ci pomóc, ale nic mi do głowy nie przychodzi...
A tak zupełnie nie na temat...Pytanie do eowiny (w imieniu mojej koleżanki, której nie chce się dodać komentarz bo nie ma czegos włączonego): cytuje "Czy widziałaś wszystkie filmy Olsenek, które masz w ulubionych (Getting There, Holiday In The Sun, Our Lips Are Sealed, Paszport do Paryża, When In Rome, Wyzwanie) proszę o szczerość, bardzo mi to pomoże..." - to żekła :)
czy ja wiem czy ten tekscik był taki fajny :D.. jakąś kłupote chciałam napisać :D... ta eowina nie lubi watson??
a i jeszcze jedno :)... załoze sie ze eowina tego wszystkiego nie oglądała :D... Mary-Kate pozdrów swoją koleżankę :D
Hihi ja też tak czasem mam, że czytam zupełnie coś innego niż jest napisane :) Z moich znajomych to kojarzę tylko jedną osobę która przyznaje się, że lubi Emme (ale ona wielbi wszytkie obciachy filmu i muzyki :p)
a z moich znajomych to nikt oprócz mnie sie watsonową nie zajmuje :D... ona ich po prostu nie obchodzi...a zapomniałam :D-przeciągnęłam jedną kumpele na ciemna strone :D
Gratuluję! Mam nadzieję, że wkrótce więcej osób przejrzy na oczy i nie będzie czcić narcyza. Kto wie może ktoś, kiedyś przeczyta ta forum i dozna olśnienia ;)
no wlasnie :D..moja kolezanka została anty-fanka po przeczytaniu tego forum!! :D musimy sie chyba bardziej reklamować :)--wielkie forum anty-fanek.. a tam wogole masz moze nowe wiadomosci o emmuni??
Oprócz tego, że była w Egipcie to nie ;) A tak serio to właśnie przeglądam blogi anty-fanek może będzie coś fajnego :D
no i zaczeło sie.... chyba ten gabor mi nie daruje :| ach ta moja niewyparzona geba-tzn klawiatura :D
nie moge sie doczekac najświerzszych wiadomości o emmuni :D... juz dawno nie było czegoś zaskakującego :D
to dlaczego nie wybrali lepszej aktorki tylko ją-bo była lepsza i ma talent pół,muzgu
Rodzina zastępcza jest fajna i na tym właśnie polega, żeby pokazać życie zwykłych ludzi. To przwdziwe, a nie to z tych durnych telenowel!
Cuaron niech lepiej nakręci jeszcze ze dwie części "I twoją matkę też" a nie bierze się za HP i później wychodzą jakieś cuda i dziwy.
No fakt, jakoś dziwnie zmieniał rozmiary ten jej "biust". Raz był ogromny a zaraz potem go nie było a potem był mały itd. Wiedziałam, że cos kombinuje ale bosh moglaby przynajmniej byc bardziej konsekwentna i se 1 rozmiar ustawic a nie ;p;p mysli ze nikt nie widzi :/
no wlasnie :)... dziwne ze jak miała 12 lat to miała taaaakie wielkie giganty a jak miała 14 to jakos dziwnie sie skurczyły :)
własnie wróciłam ze spidermana :D..a wiecie ze ta jego dziewczyna ma na nazwisko WATSON??? to zbrodnia!! :|... u mnie na blogu nowa notka-EMMA W CHINACH!! :D
czytałam tutaj wszystko.Zgadzam sie z wami co do Emmy!!Tez jej nienawidze :).Jest nowa strona dla antyfanów-http://www.akew.glt.pl/
no i co z tego????????????????????????????/ wazne ze to nastepna strona anty-fanów :)... niech bedzie ich coraz wiecej
Zgadzam się z przedmówczynią Emma do pędzla albo do miotły bo do aktorstwa to się nijak nie nadaje.
boshe ty jesteś jakaś chora, lepiej spójrz na siebie, na pewno też się malujesz, a że Emma się maluje to jej sprawa, dziwią mnie osoby takie jak wy jak ja bym bym jej nie lubiła na pewno nie chciałoby mi się o niej pisać, zaglądać na strony, a co dopiero założyć strone o niej. Jest dużo osób które mnie nie interesują, lub ich nie lubie to po prostu nie wchodze na strony poświęcone tym osobą, chyba że bym się naprawde nudziła
1. nie jestem chora
2.nie maluje sie jak watson i nie jestem zarozumiała
3.GDYBYM JA JĄ LUBIŁA NA PEWNO NIE CHCIALOBY MI SIE O NIEJ PISAĆ, ZAGLĄDAC NA STRONY, A CO DOPIERO ZAŁOŻYĆ STRONE O NIEJ-to nie jest osoba tego warta :)
1. niech ci będzie 2. to jej sprawa że się maluje, a skąd wiesz że jest zarozumiała znasz ją ??, (a może wiesz to z tego głupiego wywiadu, który pewnie napisali antyfani, bo nie ma go na żadnej zagranicznej stronie a źródło nie jest podane ) 3. a jak ją nie lubisz to ci się chce O NIEJ PISAĆ, ZAGLĄDAC NA STRONY, A NAWET ZAŁOŻYĆ STRONE, aha.
Bardzo dobrze powiedziałes!!Emma jest super aktorką!!Wy jesteście jej anty-fanami bo jej zazdrościcie sławy i pieniędzy.A gdybyście wy tak z dnia na dzień ze zwykłej dziewczyny stali się gwiazdą filmową znaną na całym świecie jak byście się zachowywali??Tak jak ona!!A po za tym co jest złego w malowaniu się??Mogę się założyć że się nie molujecie tylko ldatego że nie macie czego maliwać!!Bo jesteście brzydkie!!I naiwne!!I wieżycie we wszystko co przeczytacie!!Nawet w głupie i całokowicie wymyślone wywiady!!
Droga EOWINKO, nikt tutaj nie ma zamiaru narzucać nikomu zdania, jak ją lubisz to nie próbuj nam wyperswadować tego, że my jej nie lubimy, bo CI się to nie uda. Idź sobie lepiej gadaj na forum dla fanów EW, bo widzę, że tu trochę nie pasujesz... Ja też byłabym może taka bierna w nielubieniu niektórych aktorów, gdyby mnie nie bombardowano, wrecz napastowano nowinkami o nich i dlatego muszę się jakoś bronić, kontratakować, bo ja już w tym niby WOLNYM KRAJU nie mogę nic zignorować, bo bym musiała nie mieć kompa, tv, radia i żyć bod ziemią w jakimś bunkrze, wieć proszę, nie wysuwaj tutaj takich "dobrych rad", dużo nam to oszczędzi nerwów, POZDR. mimo wszystko.
Droga LADY CROFT, bardzo mi przykro że przeze mnie się denerwujecie, ale tak samo mnie denerwują opinie ludzi którzy osądzają innych ludzi po wyglądzie. :(( Pozdrawiam
No dobrze, więc zawrzyjmy układ, my nie wchodzimy na forum dla fanów, a fani nie wchodzą na forum dla antyfanów, obu stronom wiele to oszczędzi, POZDR.
my nie osądzamy po wyglądzie :/.... ty dobrze wiesz ze emma tak gadała w wywiadzie a chyba nie chcesz tego przyjąć do wiadomości
ty Eowina czy jak ci tam nie staraj sie zmieniać czyjegos zdania. ja widze ze ty bardzo chcesz zeby anty-fani zaczeli lubic emme:/... zachowujesz sie jakbys ty miała najwazniejsze zdanie :/
Tak Eowina czy tak trudno zapamiętać :P :) nie staram się zmieniać waszego zdania tylko wypowiadam swoje i wcale się nie zachowuje jakby moje zdanie było najważniejsze:P
z ciekawosci włączyłam sobie wczoraj pierwszą cześć harrego pottera.. musze przyznac ze emma grała tam dobrze.. zachwywała sie jak książkowa hermiona i wogóle :).. zreszta wtedy emma byłe jeszcze "FAJNA"..ale teraz??? :/ w 3 cześci w scenie w której biegnie z harym i ronem przez wzgórze zachwuje sie jak pamela anderson w słonecznym patrolu, która biegnie kogos ratowac a przy tym chce pokazać swoje wdzięki :)... nie podobało mi sie jak emma gra w wiezniu azkabanu :/.. to wyglądało tak jakby nie chodziło jej o to zeby szpanować własną osobą...
przykro mi to mówić (pisać) ale mi też bardziej się podobało jak Emma grała w 1 i 2 części, może to nie jej wina, przecież to nowy reżyser wprowadził pare 'fajnych' zmian jak choćby zmiana ubrań na młodzieżowe.
ja też jej nienawidze!!! jak mogli ją wogóle wybrac do filmu!!! i okropnie wygląda!!! bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cześć wszystkim !!! Widzę, że większość wypowiedzi jest ze strony dziewczyn. ;D Ja tam jestem fanem Em, fakt trzeba wam przyznać, że nie jest ona modelką, ale czy do tego filmu (mówimy o Hp) w rolę Hermiony miała się wcielić mała modelka?? Najlepiej grała chyba w 1 części HP. Ale z czasem kolejnych cz. jej nieudane grymasy, czy sztuczne pozy poprostu mnie irytowały. Co do malowania: na planie musi mieć make-up (czy jak to tam się pisze) przecież nie może się świecić, kolejne jej fotki to jakieś sesje czy premiery filmów tam tez to dotyczy, a jak same zauważyłyście, że są fotki z życia codziennego gdzie poprostu nie nosi makijażu i wygląda jak każda normalna nastolatka bez make-up'u . Co do śpiewu to nie wiem, bo nie słyszałem, może wy tak, ale ja się na ten temat nie wypowiem, bo poprostu nie wiem. Później macie pretensje do niej, bo jest bezczelna, tępa itd. i itp. Ale czy jest taka cały czas?? Ostatnio czytałem wywiad z nią niektórzy fani Emmy są naprawdę pokręceni, bo wyczuwają w tym teorie spisku ;D w tym, momęcie naprawdę jest ich mi żal, ale o tym później. Wszyscy na nią za to najechali fani i anty-fani, może nie była szczera, bo to raczej nawet szczerej osobie by chyba nie przeszło przez język w wywiadzie. Może jej naprawdę trochę woda sodowa uderzyła do głowy, ale komy by nie ?? ;) Ma swoje 5 minut sławy i próbuje to wykorzystać nie powinniśmy jej tego zabraniać. Oczywiście w granicach rozsądku. Co do kasy: to jej rodzice są na tyle bogaci, że ta kasę co zarobiła i co zarobi narazie i tak by się jej nie przydała a sądzę, że jej rodzice i tak mają do tej kasy dostęp. Nie możecie mówić, co będzie za 5 czy 10 lat jak nie wiecie, co będzie jutro. Może będzie taka jak mówicie a może dostanie porządnego kopa od życia i się wszystko wyprostuje. I zacznie dostrzegać swoje większe czy mniejsze błędy. Co do ubioru: to czasami naprawdę dziwnie wygląda ale cóż dobrze się w tym czuje i nic na to nie poradzicie. Ale pamiętajcie, że niektóre modne rzeczy były na początku naprawdę dziwne dla ludzi. Ale musze przyznać wam racje w 100% że Emma ma niektóre fanki naprawdę dziwaczne, czy zachowują się jak lesbijki?? No nie wiem przecież widać w szkołach jak dziewczyny trzymają się za ręce całują na dzień dobry i przeżegnanie. A w czym ta lesbijkość się ukazuje?? Jeśli wiecie to napiszcie i pomóżcie mężczyzną lepiej poznać świat kobiety ;D Ta ostatnia pyskówka Em w wywiadzie to ja sądzę że była do fanek Dana R. które są chorobliwie zazdrosne o niego, a raczej mniej od jej anty-fanek ale cóż część anty-fanek (wg mnie) to fanki Dana. Takie jest moje zdanie. I to raczej fanki Dana wysyłają jej pogróżki, bo chyba nie ma raczej zwykłej anty-fanki która by to robiła (czyli wg mnie osoba która nie pała przyjemności z oglądania jej a tym bardziej z rozmowy e-mail’owej). Zazdrość.........hmm........??? Czy ja wiem o co chodzi z tą zazdrością anty-fanek (chodzi mi o polskie anty-fanki) bo niby czego miały by jej zazdrościć występu w filmie?? A niby jak miały być na castingu ?? Przecież jak był casting do 1 części to potrzebowali małych dzieci, a najlepiej z akcentem brytyjskim bo to Przecież w UK jest osadzona cała historia. A chyba jest niewiele takich dzieci w Polsce. Poza tym powinna mieć talent aktorski (przyznaje, że w 1 cz grała najlepiej, ale chyba nie dlatego że maiała tam chyba najmniej występów) chyba na ten wiek dziecka to ona chyba miała najlepszy bo jakoś w kolejnych częściach było coraz gorzej. Dobra kończę już nie zanudzam już swoimi wywodami na temat tej aktorki. Pozdrawiam wszystkich fanki, fanów, anty-fanki i anty-fanów ( bo przecież nie można dyskryminować płci przeciwnej ;] ) Bez obrazy, mówie wszystkim nara i zachęcam do inteligetnej dyskusji a nie obelg i przezwisk. Pozdro KrQ
uuu ale się wysiliłeś :].. przeczytała to wszystko i uwazam ze moze troche racji masz ale i tak ja nie lubie emmy, nie jestem o nia zazdrosna i nie jestem fanką dana :]...napisałbym tu dozo wiecej ale narazie mi sie nie chce :]...
no tak jakoś wyszło z tą ilością ;) nie zamierzam was przekonywać was do Emmy ale poprostu się tu wypowiedziałem, a do zazdrości waszej (anty-fanek) nic nie mam bo nie wiem czego, i dlaczego akurat jej mieli byście zazdrościć. (można koleżance zazdrościć butów lub czegoś ale chyba nie zazdrościć osobie której się nie zna jej stylu życia) Takie jest moje zdanie nara wszystkim. P.S. A może ktoś ma inne zdanie niech pisze
No cóż są tacy ludzie, którzy nie podobają mi się od pierwszego wejrzenia, do nich należy EW. Nie potrafię bliżej wyjaśnić, dlaczego tak się dzieje, ale nic nie poradzę, wolno mi w końcu... Nie jestem fanką Dana, ani nawet HP, jestem miłośniczką filmu i jestem wrażliwa na sztukę, a jeśli ktoś psuje mi ten obraz, to nie mogę go darzyć sympatią. Uważam, że większość dziecięcych "aktorów" w tym filmie "gra" plastikowo, a EW jest tego największym przykładem. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy ją wychwalają, nigdy też nie przejdzie mi przez gardło określenie "aktorka", użyte wobec niej. To tyle. POZDR.
P.S. Nidgy nie mów nigdy, chyba, że chodzi o coś negatywnego...
ja tez nie rozumiem ludzi którzy się chwalą.. przeciez raz mogą coś miec a raz nie..A emma w 3 czesci psuła mi przyjemność jaka jest oglądanie filmu :/...odrazu mozna było po niej poznać ze się uważa za super gwiazde:/..to jej sztuczne zachowanie i wogóle... blee :]