Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

LadyCroft

hehe tego sie nie da nazwać płaczem :P... to wyglądało tak jakby chciała zrobić taką mine jak robi to fotoreporterów, ale jej wyszedł jakiś grymas :)

ag_

A ja właśnie wróciłam z wakacji :D :D :D I patrze a tu tyle nowych wpisów na forum. Dziś przeczytałam tylko połowę bo już późno :) Więc tego wywiadu nie napisali anty-fani, a nie ma go na zagranicznych stronkach bo żaden "normalny" fan nie oczerniał by swojego idola takim wywiadem, proste :D

Mary_Kate

Hej laski a możecie mi podać link do tego wywiadu, bo tak nie bardzo wiem, który to ;p Z przyjemnością i satysfakcją poczytam.

LadyCroft

http://emmawatson.blog.pl/komentarze/index.php?nid=7770375 :)

użytkownik usunięty
ag_

TO JAKAŚ POMYŁKA, IDIOCI, ONA NIGDY BY TAK NIE POWIEDZIAŁA, JEST ŚLICZNA, UTALENTOWANA I INTELIGENTNA!!! PUKNIJ SIĘ, ZANIM ZACZNIESZ PISAĆ PODOBNE BZDURY, KTÓRE ALBO WYMYŚLIŁAŚ, ALBO WYCZYTAŁAŚ Z NIEPRAWDZIWYCH BLOGÓW PROWADZONYCH PRZEZ RÓWNIE PUKNIĘTE ANTY-FANKI!!!

użytkownik usunięty

gdzie masz oczy lesbo?? Pewnie w dupie!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

ej a nie myślicie, że jeśli by tak powiedział to by jej sława spadła, posądziliby ją o obrazę narodu, pieniedzy by już nie miała, bo wydałaby na adwokata i nikt by jej nie lubił??!!

użytkownik usunięty

przezwisko 'lesba' hmmm powiem Ci jedno, kto się tak przezywa, sam się tak nazywa!!!

użytkownik usunięty

uroda: wybielane zęby, tona tapety na twarzy, spędanie u fryzjera stylistki i kosmetyczki długich godzin, ja też byłabym pięknością( nie jestem narcyzem, ale jestem ładniejsza od Emmy), gsybym tyle czasu poswięcała swojej urodzei. nic jej nie zazdroszczę. nie jestem może jej WIELKĄ anty-fanką, ale jej nie lubię, bo je się okropnie przewróciło w głowie Mada

użytkownik usunięty

a ja jej zazdroszcze.nie urody bo sama najbrzydsza nie jestem,nie kasy bo jej nie potrzebuje,nie sławy bo za nią nie przepadam.zazdroszcze jej tego ze ma sznse grac w HP.ja chciałam w nim zagrac odkąd przeczytałam l tom.i wogole moze na co dzien spotykac dana(kocham go!!!!Jest taki słodki!!!!!!)a ja zawsze marzyłam zeby byc aktorka(ponoc jestem swietna).tylko nigdy w nim nie zagram w tym filmie z oczywistych powodów(jestem polką no i nie mieszkam w warszawie tylko na śląsku)wiec moge sobie tylko pomarzyć 8-(

użytkownik usunięty

Myśle dokładnie tak samo jak ty tez kocham dana i marzyłam zeby zagrac w tym filmie. Kocham te książe jest poprostu niesamowita (magiczna)

użytkownik usunięty

Myślę,że Emma powinna ożenić się z Danielem.

użytkownik usunięty

Myśle,że Emma powinna ożenić się z Danielem.

koteczek

użytkownik usunięty

Ciebie chyba powaliło!! Musiałby wziąć rozwód z nią jakby mnie zobaczył:)))) hehehehehe
Bloom

użytkownik usunięty

Nigdy nie mów nigdy!!! Marzenia są po to, aby się spełniały!! nie poddawaj się dziewczyno, walcz o swoje! Jeśli inni mówią szczerze to przyszłość aktorska należy do ciebie! Wyjedź sobie do Anglii po maturze, idź na studiaaktorskie i chodź na kastingi. Jeżeli się będziesz starać twój wysiłek zaowocuje :)))))

użytkownik usunięty

skoro twierdzisz że gdyby tobie robiono takie zabiegi i byś była ładniejsza od emmy to idż na taki zabieg i idż do castingu .ciekawe czy cie wybiorą

użytkownik usunięty

A teraz ja sie tu ludziska wypowiem.Kurde przyznaje jestem zazdrosna ale zupełnie o coś innego.A dokładnie za to że gra przy aktorach których bardzo lubię i chciałabym poznac.Wkurza mnie jednak ze wy Polacy kłocicie sie przez taka jedną małą gnide.BO JEZELI POWIEDZIAŁA TAK NA POLAKÓW TO KURWA GNIDA JEST...jesli nie powiedziała to sory...:)ALE JESLI POWIEDZIAŁA TO!!!!!!!!!!!!!:

użytkownik usunięty

Ej, co ona w końcu powiedziała, bo nie mogę tego odnaleźć. Napisz szybko, bo mnie schiza łapie :)
Bloom

użytkownik usunięty

Skąd wiesz że Emma Watson jest inteligentna skoro jej nie znasz? Przecież ona może być głupia i psychiczna

użytkownik usunięty

Masz świętą racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

użytkownik usunięty

Na jakiej podstawie twierdzicie, że Emma jest tak i taka, przecież nie znacie jej ani trochę, przeczytałyście w równie głupich co wy gazetach jakieś totalne bzdury....

użytkownik usunięty

Nie mam nic do Emmy ale uwazam ze anty fanki maja troche racj widac ze na pewno wywyzsza sie w szkole ale ogolnie lubie ją

użytkownik usunięty

wiesz jezeli tak myslisz to jestes jakas suka sazmata skurwiszon i zazdrościsz jej sławy ty dziwko!!! Emma jest wspaniała i w dodatku bardzo ładna w przeciwieństwie do ciebie bo ty dłubałaś w nosie i zjadałaś swoje gile jak w tym czasie emma skakała jak żabka po głowach takich dziwek jak ty!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

nie mam nic do dodania .masz świętą racje bo przeciesz po co robiły by tą strone , po prostu zazdroszczą jej talentu urody fanów powodzenia u chłopaków kasy .Ajak bylejaki chłopak miałby do wybrania je i emme to wiadomo że wybrał by 2

użytkownik usunięty

Zgadzam się z tobą całkowicie te idjotki ANTY-FANKI wymyślają sobie takie bzdury bo zazdroszczą Emmie

tak sobie czytam i zauważyłam, że ostre teksty tu lecę, ale nie mam pojędzie dlaczego!! ja jej osobiście trochę zazdroszczę, ale z tego powodu jej nie tempię, bo nie widzę do tego powodu. Może ona wam coś stsznego zrobiła, ja nie wiem??!!

ag_

A CO?????? MYSLISZ ZE JAK EMMA GRA W FILMIE TO ODRAZU JEST PIĘKNA?????? HAHAHAHAHA JESTEŚ PUSTY(albo pusta)

ag_

przeczytałam ten wywiad:/.... jej chyba odbiło... nawet wielkie gwiazdy sie tak nie przechwalaja jak ona...zreszta czym ona sie przechwala!! żadna z niej gwiazda:/... ehhh co za człowiek..

ag_

Racja, jesteś pusty/a taj jak Emma. Pierwsza lepsza dziewczyna gdyby ją wsadzić do superprodukcji z dnia na dzień stała by się "piękna" dla milionów głupich osób, które wierzą w to co pokazują media.

Mary_Kate

To działa na zasadzie PRODUKCJA DLA MAS, bezmyślnych owieczek, które oglądają co się tylko im zaserwuje, MY SIĘ NIE PODPORZĄDKUJEMY HA!!!! EMMA WATSON STINK!!!

LadyCroft

Dobrze powiedziane :) To tak jak w "Matrixie", niektórzy ludzie żyją w niewiedzy :D :D :D

Mary_Kate

heheeh dokładnie!!!!! :).... i nie damy sie jakiejs tam emmie!! nie polubie jej nigdy!!! :D i nikt mnie nie namowi zebym ja polubiła

ag_

hmmm a tak przy okazji... czemu Eowina sie nie odzywa :D!!?? heeh.. jak myslicie? wygrałysmy?:D

użytkownik usunięty
ag_

ANTY-FANKI GÓRĄ!!!! JA TEZ NIENAWIDZE TEJ EMMY!!!!

ag_

Może jednak nam się wreszcie udało, miejmy nadzieję, bo już mnie męczyło to ciągłe udowadnianie, że EW to szmata. Aha no i THX za link do wywiadu Mary, przeczytałam, no nie to przechodzi ludzkie pojęcie...

LadyCroft

Emma napewno myslała ze w bedzie jeszcze bardziej popularna po tym wywiadzie.. :/ moze myslała ze wzbudzi kontrowersje i narobi szumu wokół swojej osoby

ag_

NIE NIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNOWU POWSTAŁA JAKAS STRONA O WATSONCE :/.. http://kalinqa.mylog.pl/

ag_

O boże! Otwieram ten blog a tam taaaaaka gęba EW się wyłania :D Kurcze, nie rozumiem jak można ją lubić a co dopiero prowadzić stronę fan o niej! Ludzie naprawdę są ślepi. A co do Eowiny to rzeczywiście podejrzanie długo się nie odzywa :)

ag_

Oł noł koszmar, wszystkie stronki o niej są jakieś takie landrynkowe, zauważyłyście?? Żałosne :/

LadyCroft

bleeeee az sie zygac chce ;D!! och bo przeciez faneczki emmy uwazaja ze ona jest słodziudka (!) fuuu hehe

ag_

Rzeczywiście wszytkie są takie różowiutkie że aż w oczy razi :D

Mary_Kate

powinny byc czarno zielone :D.... zielony kojazy mi sie ze szlamem :)... hehe

ag_

Hehe, prawda. Zrobiłam z koleżanką takie cuś http://slvia.w.interia.pl/emma możecie zerknąć :) (czasem długo się ładuje bo jest z dźwiękiem i dość duży obrazek) Nie jest doskonałe, ale anty-fanom powinno się spodobać :D

Mary_Kate

Wasza niechęć do tej dziewczyny graniczy z fanatyzmem.Ludzie wyluzujcie.To jest zwykła dziewczyna,bardzo kontrowersyjna to ona też nie jest,czy jest dobrą aktorką-tego też nikt nie wie bo zawsze gra tą samą postać(zresztą to i tak kwestia gustu i wrażliwości).
Zauważcie,że w kilka osób dyskutujecie o tym jaka ona jest beznadziejna,brzydka i prosta :/
Poprostu nudne a zarazem śmieszne

Pozdrawiam

patryk01

Jeżeli dla ciebie narcyzm jest na pożądku dziennym to proszę bardzo, ale ja naprzykład jestem bardzo wrażliwa jeśli chodzi o takie rzeczy. I czasami nabieram niechęci do aktora przez jego charakter, np. kiedy zaczyna uważać się za lepszych niż inni, a Emma wyraźnie podkresliła to w swoim "znanym" wywiadzie. A fanki uważają to za odwagę bo powiedziała prawdę, że uważa się za piękną, inteligentną i utalentowaną to nie jest bohaterstwo ale S A M O W Y W Y Ż S Z E N I E.

użytkownik usunięty
Mary_Kate

MARY-KATE :D TEN OBRAZEK JEST ŚWIETNY!!! !!!!!:D :D
a do tego kogos co sie wczesniej wpisał: prosze nam nie wmawiac ze emmunia jest niewinna ;)-my wiemy dobrze jaka jest naprawde..

patryk01

No i następny fan się znalazł, co za wszeklą cenę próbuje nam wmówić, że wyrażanie włASNEGO ZDANIA jest złe w naszym wypadku, no loodzie to WY WYLUZUJCIE I DAJCIE SOBIE Z TYM SPOKÓJ, BO NIE WPOICIE NAM TEGO, ŻE ONA JEST OK, BO TO NIEPRAWDA, kochany patryczku, przeczytaj sobie poprzednie posty np. moje to pogadamy dopiero wtedy, jak sie zapoznasz z całą argumentacją, POZDr.

LadyCroft

Racja, NIE przekonujcie nas bo to MY chcemy przekonać WAS :D

Mary_Kate

Swoją drogą niezły ten fotomontaż, kombinacja dźwięku z obrazem, udało Ci się, nieźle mnie to rozbawiło hehe. "Save your mouth for mentos" buheheh :D

LadyCroft

Mary-Kate pozwolisz jesli dodam twoje dzieło do linków na moim blogu??? :D