W czerwonym orle wygląda świtnie! Nawet przystojniak z niego taki całkiem całkiem, a tu? Nie mogę na niego patrzec bo mi przypomina jakiegoś starego, grubego dziada!
Mam nadzieję ze to nie ja mam błędy, sorki, ale dużo już zrobiłem, ale by była strata :(
No dobra, jestem w szkole i pisze że mogę zatrudnić ludzi, a niżej mam do wyboru: Economia, Milicia, Ciencia(nauka)
Po lewej mogę podnieść poziom szkoły(mam 3), a niżej pisze: Consejo
Si necesitas unas monedas en un momento de apuro puedes quitar unos cuantos científicos y ya volverás a ponerlos a trabajar cuando andes más sobrado de dinero.
I to wszystko
Przepraszam za mylne kierunki w sprawie ratusza bo mi coś nie tego, i muszę od początku zakładać konto,
coś jest nie tak.
Musze się tym pobawić :)
Si necesitas unas monedas en un momento de apuro puedes quitar unos cuantos científicos y ya volverás a ponerlos a trabajar cuando andes más sobrado de dinero.
raczej z tego co tu pisze to jest wszystko w porządku :)
No niestety błędy się wyświetlają :)
muszę ponownie zakładać konto ;)
TIENDA - to dokładnie targ :)
Teraz jestem na drugim nowego konta, kurczę mam nadzieję tylko że się nie zrobi to samo co wcześniej.
A jak tam u ciebie, wszystko w porządku ?
Trzymam kciuki żeby teraz ci się żadne błędy nie pokazały :)
A tak wszystko dobrze. Gracias że pytasz ;)
A u ciebie?
Mam nadzieję że się nie pokażą :)
U mnie Ok :)
rozwijasz się w grze ?
Nawet fajnie mi idzie zaraz będę miała 4 poziom. Tylko z kasą i ze zbożem krucho :/
A jaki masz teraz nick?
Nie zniechęcaj się po gra jest super, tylko jak na złość nikt nie chce kupować kamieni i bydła (bydła mam 800!) Wystawiłam to na sprzedarz ze trzy dni temu
Kiedyś mówiłeś że twój kuzyn ci ściągnął z chomikuj odcinki "Czerwonego Orła". A ty sam masz konto na chomiku?
Kiedyś mówiłeś że twój kuzyn ci ściągnął z chomikuj odcinki "Czerwonego Orła". A ty sam masz konto na chomiku?
Nie będę się zniechęca, przedtem dałem radę to i teraz dam :)
Ja nie mam konta na chomikuj, bo wolę Darkwarez,
z stąd ściągałem pozostałe 2 sezony :)
3 i 4, kuzyn ściągał z Chomikuj 2, i 1 :)
Darkarez bo lubię ta stronkę i jestem pewien że pliki nie idą do kosza :)
Niestety jest, ale jest krótki czas ściągania, ładnie zapakowane pliki WIN - RAR, no i pewność ze zadziała ;)
Nawet taniej, za 1 GB płacisz do 3 złotych :)
SMS - em :)
jednak wolę ta stronkę od chomikuj, nie wiem dlaczego jakoś tak :)
Słuchaj (a raczej czytaj ;D) Mam do ciebie biznes:
Ty mi prześlesz na maila (jeśli możesz, nie jestem zorientowana ale chyba się da co nie?) Film "Águila roja, la película" (ten z polskim lektorem) I te wszystkie sezony serialu "Czerwony Orzeł". A ja ci mogę wzamian przesłać jakieś filmy (Mam kilka świetnych tytułów) lub jakbyś chciał jakieś ci ściągnąć i też przesłać
Jeśli jesteś zainteresowany taką wymianą, to napisz, a ja ci wyślę liste moich filmów :)
Pozdrawiam
P.S. W piątek ostatni odcinek "Czerwonego orła"! ;,,,,((
Potem będą puszczać serial "Teresa" SZKODA ;,,,(
Wiesz, wystąpił mi błąd, może nim nie jest, ale nie mogę się zalogować....
gdy naciskam potwierdzenie, wywala mnie do głównej strony.....wiesz co z tym zrobić ?
Chodzi ci o grę tak?
Mi dość często się to zdarza (trochę inaczej ale też nie mogę się zalogować) np. z przyzwyczajenia gdy wpiszę nazwę, hasło i wybiorę serwer i zamiast myszką kliknąć ENTRAR, daję ENTER to pokazuje się biała strona i jakieś null coś tam coś tam ;p. Albo loguję się i wszystko mam dobrze wpisane a pokazuje się wiadomośc że hasło i nazwa się nie zgadzają, wtedy odświerzam stronę tak długo, aż się zaloguję ;) a jak jeszcze się nie da to wyłączam przeglądarkę internetową i znowu włączam, a jak to też nie daje efektów, to wyłączam i włączam kompa ;)
NO JEDNYM SŁOWEM:
AŻ DO SKUTKU!
P.S. Nie odpowiedziałeś mi na moją ofertę ;D
Pozdrawiam mam nadzieję że byłam pomocna
Byłaś pomocna i to bardzo - dałem radę :)
A z ta oferta przepraszam, nie zauważyłem wcześniej postu, i dlatego nic nie pisałem :)
zaraz się zoriętuję o co chodzi i napisze :)
Uuuuuuuu To poważna sprawa ;/
Tak właściwie to się umówiliśmy, a ja nawet nie wiem jak to sie wysyła...
Czy to działa tak samo jakby się wysyłało zwykłe pliki? (np. zdjęcia)
A tak w ogóle to ty masz mojego maila?
Musisz mieć jeszcze program Chamahi :)
twojego maila mam, ale internet mi rozłącza pliki przy przesyłaniu, także musisz cierpliwie poczekać ;/