Masakra jaki monster, że taki ktoś mógł zrobić tak zawrotną karierę! Ze ktoś tak odpychający wystapil w tylu filmach!!! Rzygać mi sie chce!
Człowieku; to ty jeszcze brzydkich ludzi żeś nie widział. Może się nie znam(jako mężczyzna), ale Depardieu może nie jest jakoś zabójczo przystojny, ale i brzydki też raczej nie jest(mówie, nie znam się).
Co mi po wyglądzie jak słabo by grał.Modele niech idą na wybieg a w filmie liczy sie talent aktorski.Nie tylko pieknisie chodzą po świecie.
to ty chyba brzydkiego faceta nie widziałeś|aś a poza tym wygląd o niczym
nie świadczy, w ogóle co to ma być miss świata czy dobry aktor he?
z resztą każdy ma swój osąd ja myślę że Robert Pattison jest fuj i już 100
razy bardziej wolę Depardieu od niego i co teraz powiecie?
Po twojej wypowiedzi na prawdę nie wiem ile mam ci dać lat, 11 ? 0 tolerancji... Nie oceniaj człowieka po wyglądzie, a tak na marginesie on już swoje lata ma. Jego zdjęcie z młodości: http://e3.pudelek.pl/p2934/eae0c6f700019a3148f67d2a Na prawdę, zastanów się zanim napiszesz jakiś temat ...
Jesteś nikim, znasz definicję robaka i podeszwy? Mój Ty robaczku... Współczuję Twojej rodzinie, zwłaszcza matce i przyszłym dzieciom. Chociaż z takim charakterkiem to Ty robaczku żony nie znajdziesz. Co jeszcze mogę Ci powiedzieć? Pokaż swoje zdjęcie, wszyscy się pośmiejemy. Mój "stary" gdyby Cię zdzielił po tej pustej główce, to w końcu byś zmądrzał. Umiesz jechać tylko po rodzinie frajerze? W ilu jeszcze tematach się na mnie odgryziesz szczurze? Aż tak zabolała Cię prawda? Jeśli chcesz mi coś powiedzieć, to powiedz to wprost, możemy się spotkać i porozmawiać na temat mój i mojej rodziny. No chyba, że "kabel za krótki" gnojku. Tacy gówniarze jak Ty nie mają prawa głosu, jak dojrzejesz...porozmawiamy. I nie wciskaj mi kitów ile to Ty masz lat marny trollu, bo i tak nie uwierzę.
Żegnam.
A co Cię obchodzi jego wygląd gówniaro jedna . ?! Jest świetnym aktorem a Ty, paszteciaro, nawet kanapki nie zrobisz z takim wdziękiem i klasą jak on !!
Jesli juz mowimy tylko o wygladzie to akurat Depardieu jest na swoj sposob przystojny, pociagajacy. Facet musi miec COS w sobie i moze miec 'wyglad diabla' a i tak kobietom bedzie sie podobal ,)... Charyzma, talent, inteligencja i juz wyglad nie ma znaczenia...
Mam taką teorie
To od naszego serca (albo talentu) zależy czy jesteśmy ładni czy brzydcy.
Jeśli jakiś człowiek , jest dobrym człowiekiem (albo dobrym aktorem, lub kimś takim) to automatycznie staje się PIĘKNY ;-))
A to co możemy uważać u niego za brzydkie dodaje mu tylko uroku.
A oto jeszcze dowód że Gerard potrafi być Przystojny.Ma naprawde sympatyczną twarz
http://www.stars-celebrites.com/DEPARDIEU-GERARD/druckbare-depardieu.htm
I jeszcze ten filmik ze zdjęciami Gerarda.Spójrz szczególnie na to w którym Gerard ma podniesione ręce
http://www.youtube.com/watch?v=xmdh0-XFbsY&feature=related
żal mi ciebie i twojego gustu oraz twojej znajomości - depardieu jest wielki i niesamowity w każdej roli choćby by była to bajka sensacja czy komedia - człowieku zrobiłeś z siebie niebywałego durnia
Nie wiem czy jest sens to pisać, na początku myślałam, że to żart lub prowokacja. Ale sądząc po ocenie.... 1/10
Nie ma drugiego takiego aktora na świecie... który by zagrał w tylu krajach..
FRANCJA, WŁOCHY, RFN, SZWAJCARIA, HISZPANIA, ROSJA, BELGIA, MEKSYK, AUSTRALIA, POLSKA, USA, WIELKA BRYTANIA, NIEMCY, DANIA, LUKSEMBURG, CZECHY, KANADA, WĘGRY, NORWEGIA, SZWECJA, CHORWACJA, LIECHTENSTEJN, IZRAEL....
w każdym z tych krajów zagrał przynajmniej w jednym filmie, W głowie Ci się mieści jaki on musi być wszechstronny i ile znać języków, żeby przynajmniej dogadywać się na poziomie podstawowym z ekipą.
I jak on musi ciężko pracować 10 - 12 filmów na rok w różnych krajach i w prawie każdym w roli głównej.
Potrafi zagrać zarówno ekranizacji komiksu "Asterix" czy "Dantonie" Andrzeja Wajdy. włoskim filmie obyczajowym, czy rosyjskim kryminale, Amerykańskim filmie sensacyjnym czy hiszpańskim filmie kostiumowym.
Jean Gabin był mniej piękny niż Gerald a był ikoną kina francuskiego od początku lat 30 do końca 70.... Albo Louis de Funes wielki mały człowiek.
Ludzie nie karmcie Trolla! A tak nawiasem mówiąc ocenianie aktorów ze względu na ich wygląd świadczy o twym jakże nie rozwiniętym poziomie IQ. Strach pomyśleć jak oceniłaby ta osoba Anthonego Hopkinsa?!
sorkiza bledy tu jest poprawnie:
* skoro uważasz że to najbrzydszy facet świata to chyba nie widzialas mojego faceta od plastyki (ani babki od fizyki) XD
Coś dla ciebie jeszcze przez przypadek znalazłem.Miłej lektury
http://alefaceci.pl/gid,12084290,kat,1020179,title,Jak-sie-zmienial-Gerard-Depar dieu,galeriazdjecie.html?ticaid=6eef7
a i jeszcze jedno... Im aktor jest mniejszym zjawiskiem przystojniaka tym ma ciekawsze rolę do zagrania to po pierwsze a po drugie powtórzę bo może mówiłem każdy człowiek jest ładny na swój sposób ;-)
Jeśli po wyglądzie można ocenić kunszt aktorstwa, to tak samo po głupocie jednej wypowiedzi można ocenić inteligencję człowieka, otóż zdaje się że jesteś najgłupszą istotą z jaką się zetknęłam.
Jeśli aktora ocenia się po wyglądzie to znaczy że olewa się NAJLEPSZYCH
wystarczy spojrzeć w listę: Al Pacino,Hopkins,De Niro nie są na rzut oka jakimiś symbolami seksu.
Gdyby tacy byli wypadali by sztuczniej przed kamerą.Aktor najlepiej jak ma chropowatą urodę taką jak Gerard bo gdy mają w sobie och i och z twarzy kończą w 90 proc w kinie wyłącznie robionym dla kasy.
Trudno znaleźć tak wszechstronnego aktora grającego zarówno role poważne jak i komediowe tak jak Gerard Depardieu.
A czy wygląd jest 'miarą' aktorskiego talentu? Przecież to żaden wyznacznik. Świat zwariował. Ludzie cenią aktorów / aktorki głównie ze względu na ich aparycje, co w rezultacie prowadzi do nadmiaru nijakich "manekinów". Aktorów jednej miny, kompletnie nie radzących sobie z wyrażaniem głębszych emocji. Oglądanie intelektualnej płycizny, jest zdecydowanie gorsze od szpetoty. Czasami aktor, by zdobyć upragnioną rolę, musi poświęcić swój "nienaganny wizerunek", albowiem tylko w ten sposób może się wykazać.
śmiać mi chce, gdy widzę tych wszystkich nade mną, co się się nabierają na takie dziecinne prowokacje ;)
Może ie najbrzydszy ale na pewno jeden z najbrzydszych, do tego strasznie mnie irytuje. Jak się dowiaduję, że gra w jakimś filmie to od razu rezygnuje z oglądania.
To jest faktycznie zaskakujące, jak gość z wyglądem Depardieu mógł zrobić taką karierę, ale widać różnych twarzy potrzeba reżyserom.