Green Day to zdecydowanie mój ulubiony zespół. Kocham ich muzykę, ich piosenki i teksty. Bardzo bym chciała pojechać kiedyś na ich koncert posłuchać ich na żywo. No i oczywiście zabrała bym ze sobą moją najlepszą przyjaciółkę, która też ich uwielbia;)
A ja zdecydowanie się zgadzam. :P Green Day i ich piosenki są naprawdę świetni. Bardzo podobają mi się teksty piosenek. Myślę, że to naprawdę jeden z najlepszych zespołów. Mam nadzieję, że będą grać jeszcze dłuuugo, żebym zdążyła pojechać na ich koncert razem z przyjaciółką. I żeby moje dzieci wiedziały jakie to świetne zespoły grały jak ich mama miała 14 lat. :P
Mała poprawka. TO JEST NAJLEPSZY ZESPÓŁ WSZECH CZASÓW!!! Nigdy nie przestanę ich lubić (a raczej kochać). Jak widzę jakiś ich koncert, czy teledysk to chce mi się krzyczeć, piszczeć, śmiać się! Po prostu mi odwala! Oni mają w sobie tyle energii i umieją ją przekazać swoim fanom. To niesamowite!
Ale oni grali w Bydgoszczy.. Żadnego zespołu nie lubię, nie wielbię, nie kocham.. bardziej od nich. :D Są naprawdę świetni. Ich piosenki, zachowanie.. Wszystko. Idę na ich koncert. Wychodzę dzisiaj z domu, idę po Ciebie Spiricie i idziemy na koncert. :D
No wiem:( Właśnie tak kombinuje jakby się tu wyrwać na ich koncert. Możemy pojechać do Niemczech, a dokładniej do Mainz. Wydaje mi się, że moja ciocia mieszka niedaleko. Grają tam w lipcu, co ty na to?
Jasne. Tylko pamiętaj, żeby wziąć rower, bo potem nie będziemy już wracać. A kiedy to będzie, dokładnie?
Nie wiem dokładnie. Wydaje mi się, że 1., ale to można jeszcze sprawdzić. Do lipca pozostało jeszcze dużo czasu.:)