Wiadomo, że nie przyjadą do Polski narazie, chyba że przedłuża trase i dopisza nasz kraj. Jednak mam pytanie czy ktoś wybiera sie na ich koncert za granicę??? Ja zbieram na koncert 7 pażdziernika w Berlinie. Może ktos jeszcze z Was sie tam wybiera??? Może spotkamy sie na tym samym koncercie :)
A masz już kupiony bilet? Jak tak to z jakiej stronki kupiłaś bo się w sumie zastanawiam z jakiej najbardziej się opłaca ;). Bo w sumie już część wykupiona. No fakt, że wiele zespołów omija nasz kraj szerokim łukiem, choc w sumie nie znamy całej trasy koncertowej GD. Jednak ja nie bede ryzykowac i jade tam gdzie bedzie na pewno :D.
Mam bilet na miejsca stojące, ale zdobycie go było skomplikowane.Godziny szukania po stronach, jak sie w końcu cos znalazło w normalnej cenie to nie pasowały numery karty kredytowej albo nie dało się ich wysłać do Polski.W końcu moja koleżanka poprosiła ciocię która mieszka w Niemczech i ona mam zamówiła z jakiejś strony ale nie wiem jakiej a potem przesłała
O bardzo sie ciesze, bo to skomplikowane zdobycie tych biletów. U mnie problemem było to że nie mam konta bankowego to musialam poprosic kogoś zeby urzyczył mi konta na wysłanie kasy. Też najpierw chciałam na miejsce stojące bilety, lecz potem rozwazyłam to. Ja przyjade dosyć późno do Niemiec (jednyny dojazd z Gdańska z 3 przesiadkami ) wieć jakbym miała stojące to juz napewno gdzies daleko i nic bym nie widziala, wiec kupiłam bilety na miejsce siedzące blok 207,blisko nawet, a stac moge, najwyzej innym zasłonie xD. Pozdrawiam :*