Chciałbym prosić o przyjęcie moim przeprosin dla fanów zespołu Green Day ponieważ mój wcześniejszy temat jest już stary i wtedy jeszcze (niestety) nie dochodziło do mnie, że inni ludzie mają różne gusta niż mój. Teraz jest mi wstyd z powodu tych "nieprzemyślanych" do końca wypowiedzi na temat tego zespołu. Dlatego proszę przyjąć moje przeprosiny!!! Co nie zmienia faktu iż dalej nie przepadam za zespołem Green Day ale nie będę już wkurzał tych, którzy ten zespół lubią.
Także jeszcze raz przepraszam!
Pozdrawiam.
Przecież napisałeś prawdę.
Green Day to nie punk, tak jak Elvis Presley to nie metal. Green Day to w miarę dobry zespół, a gra kalifornijski punk, który nie ma z punk rockiem prawie nic wspólnego. Każdy ma przecież prawo słuchać tego co lubi.
Dziwnie się tłumaczysz;p
Green Day to nie moja bajka, są mi obojętni, ale ja nawet nie zamierzam powtarzać, dlaczego to nie punk.
Pozdrawiam.
On chyba nie przeprasza za to, że napisał "Green Day to nie punk" , bo ma racje w pewnym sensie, ale według mnie przeprasza fanów zespołu za słowa ".Kolejny zespół grający komercyjny pop dla napalonych nastolatek! " Mnie osobiście te słowa w żaden sposób nie dotknęły, chociaż wiadomo, że mimo wszystko GD nie gra komercyjnego popu a ja osobiście nie uważam się z napaloną ;)
_mosquito_ nikomu (a przynajmniej nie mi)nie musisz powtarzać dlaczego to nie punk. Słucham trochę punku i jako fanka GD wcale ich nie uważam za zespół punkowy. (Chociaż z punkiem mają coś wspólnego choćby dawne środowisko i zespoły które słuchają)
Szczerze wszystko mi jedno jak ludzie będą szufladkować ten zespół i tak ich będę uwielbiać, bo po prostu podoba mi się ich muzyka.
A Ty _mosquito_ masz wielki plus, bo chociaż nie lubisz GD swoją opinie wyrażasz w kulturalny sposób który nie powinien nikogo urazić.
Pozdrawiam także.