brak mi słów :( [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
młody, zdolny, wesoły,kochający ojciec..tam na górze chyba ktoś musiał się pomylić zabierając go do siebie...
[*] Byl wspanialym aktorem i zapewne bardzo fajnym czlowiekiem. Byl jednym z moich ulubionych aktorow, jak dzis pamietam jak w kinie pierwszy raz zobaczylem go w "Patriocie". Wielki talent, ktory siegnalby szczytu. O ile cieszylem sie z nadchodzacej premiery "The Dark Knight" tak teraz ogladanie tego filmu bedzie bardzo smutnym doswiadczeniem. Spoczywaj w pokoju, Heath.
Wszyscy odczuwamy smutek ale nie wyobrażam sobie co muszą odczuwać osoby, które osobiście z nim współpracowały i znały go o niebo lepiej od nas, to musi być dla nich cios, dajmy na to taka Julia Stiles ("Zakochana złośnica"), na pewno oboje byli dobrymi znajomymi i nawet jeśli tylko grali parę zakochanych to przecież musiały się przy tym ujawniać jakieś prawdziwe emocje (przyjaźń, zauroczenie itp.) Ehh, przynajmniej Heath w swoim krótkim życiu osiągnął to, co innym zajmuje lata - znalazł prawdziwą miłość, miał udane dziecko, zagrał w filmach, z których mógłby być dumny. A co do tego związku z Michelle, jestem prawie pewna, że kiedyś(gdyby nie to co się stało) znowu byliby razem, zawsze nazywał ją w wywiadach swoją "pokrewną duszą" :(
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Stoję sobie na przystanku w środę, słucham radia na słuchawkach i lecą jakieś informacje i nagle że Heath Ledger nie żyje i prawdopodobnie popełnił samobójstwo. Przyznam że poraziło mnie to. Niech spoczywa w pokoju [*]
(*) [*] (*) [*] (*) bardzo mi go żal ;( dowiedziałam się dopiero dzisiaj;/ i cały dzień nie mogłam sobie dać z tym rady. Tymbardziej że prawdopodobnie było to samobójstwo , 4 dni temu był pogrzeb mojego kolegi miał 26 lat również popełnił samobójstwo-powiesił się ...;( Śmierć jedego z moich ulubionych aktorów mnie już zupełnie dobiła.
Pokój ich duszy (*)
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Złamałeś mi serce....Twoja rola w TBM spowodowala ze moja fascynacja kinem narosła do jeszcze wiekszych rozmiarów! Byłeś moim idolem...zawsze zostaniesz....oplakuje Cie....od Ciebie wszystko sie zaczelo.... zal sciska mi serce....wiec powiem tylko.....spij spokojnie....nigdy Cie nie zapomne! sztunia:(
byl jak jego bohater,obledny rycerz-zbyt wrazliwy by zyc w takich czasach,jego talent w 100%pojawi nam sie w roli jokera.tylko zal zostanie ze on tego nie doczekal.
R.I.P
[*][*][*] Rest In Peace :(
Wspaniały aktor młodego pokolenia... Wiadomość o Jego odejściu była dla mnie prawdziwym szokiem...
Będzie w mojej pamięci do końca życia... On, jego talent, jego oczy, jego uśmiech...http://www.filmweb.pl/blog/entry/476100/%3C%3C%3C...Ju%C5%BC+nie+podpi sze+swojego+zdj%C4%99cia+dla+mnie...%3E%3E%3E.html
[*]----->>> Będziemy za Tobą tęsknić!!!
[*][*][*][*][*]
Po Mrocznym Rycerzu stanie sie jeszcze slawniejszy. Szkoda tylko, że premiera filmu jest po jego śmierci.
R.I.P. HEATH ....
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Dlaczego tak wspaniali ludzie muszą tak szybko odchodzić z tego świata... Dlaczego...
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
dzisiaj jak zobaczylam go na rozdaniu oskarow na koncu osob znanych, ktore zmarly, to nie moglam uwierzyc! Podobaly mi sie wszystkie filmy, w ktorych gral, wielka szkoda mi Go.. watpie, zeby rola Jockera byla tego warta :(....