No Allen to jeden z moich ulubionych reżyserów:) Ale znajomi mówią, że beznadzieja.Chociaż im się żaden jego nie podoba, także no koment ;DD
Nie, nie, beznadziejny na pewno nie jest. Jest dobry, taki... no powiedzmy lepszy niż poprawny, ale czegoś mi w nim brakuje... Być może występu samego Allena. Bo niby ma 'zastępstwo', ale to nie to samo!
<3 Chris! i Maxxie! <3 ;D
1 i 2 R E W E L A C Y J N E!!!
no i wlasnie to mi sie podoba w filmach burtona . ma wlasny styl . podobnie jak gilliam czy tarantino .
ależ oczywiście, że Allen też ma swój własny niepowtarzalny styl!
Mówię tylko, że 'pracują w innych dziedzinach'. Filmy Allena są błyskotliwe, a Burtona mają w sobie coś mrocznego. Tak jak po filmach Tarantino nie wiadomo czego można się spodziewać ;p A Gilliam porywa w jakieś magiczne historie ;)
nie mowie ze allen nie ma własnego stylu . po prostu nie widziałam za dużo jego filmów, to tez nie mogę go ocenić.
haha^^ u góry kolo wiadomości jest biały kwadracik na którym pisze "testuj nowy FW!" ;> heh
ja już tam zajrzałam , komponenty 'Rekomendacje' i 'Gustopodobni' nawet całkiem fajne ;) . skorka trochę za jasna . ale to kwestia przyzwyczajenia ;>
ciekawe kiedy zmienia to na dobre ;>
A no rzeczywiście, też nie zauważyłam;) Ale widzę,że mogę się dowiedzieć nawet, iż KAOS oceniała film "Pan życia i śmierci" na 10/10 ;)))
heh. noo to tez jest dobre ze można zobaczyć kto co oglądał itd. ...
pan życia i śmierci leżał na półce przez 2 lata bo myślałam ze jest nudny . teraz mam fazę na Leto .. to i film zobaczyłam ;> . świetny jest :))
ja najbardziej z tego filmu pamiętam jak Kared wciągał białą ścieżke w kształcie kanady<??> nie pamiętam, ale wg. mnie jest doobrym aktorem ;)
wodział już ktos mr.nobody ?? z panem leto w roli głównej??
ghah ja to próbowałam obejrzeć już chyba z 1O razy . i nie da rady . zawsze wyłączam po 15-20 min .
ogólnie to lubię tego typu filmy .. ale nie wiem czemu tego po porostu nie mogę zobaczyć :| . coś musi mnie bardzo przekonać żebym wytrzymała cale 3 godz. ;> .
o.O nie słyszałam o tym filmie . ale ciekawie się zapowiada ;] no i kocham tego rodzaju filmy ;> . na pewno obejrzę ;)
widzialyscie gdzies blondanke??
bo nigdzie jej nie ma, tu sie nie pojawia, na nk, nigdzie.....
a tak wgl. to siemanooo ;D
ja mykam oglądac super yaoi 'boys love' polecam, jak ktos lubi sie poryczec na filmie.. ;D
wiecie, ostatnio natknęłam się, całkiem przypadkiem, na coś ciekawego. chciałam znaleźć na youtube jakiś wywiad z Ryanem Goslingiem (oglądałam fantastyczny film z nim "Szkolny chwyt". i on i film rewelacja!) i znalazłam o to to (być może już to widziałyście)
http://www.youtube.com/watch?v=3ZECUiLGnmM
tez lubię goslinga . ;> odkąd zobaczyłam stay ;] .. boys love jeszcze nie widziałam ale pewnie kiedyś obejrzę ;] . prawdziwym wyciskaczem lez jest hachiko ;> .
Gosling ma ogromny talent. W swojej filmografii ma praktycznie same ciekawe role, co mnie niesamowicie zadziwia. Jest rok młodszy od Heatha i równie dobrze kieruje swoją karierą. Tak jak Heatha 'znam' z "Zakochanej złośnicy", tak Goslinga również z '99 z serialu "Młody Herkules" ;) i w obu wypadkach mogłam się później przekonać, że to bardzo wartościowi aktorzy są (...Heath był).
Obok filmu, który już wyżej polecałam (Szkolny chwyt), polecam też "Fanatyka", którego widziałam wczoraj w nocy. "Stay" nie miałam jeszcze okazji zobaczyć, ale jest w kolejce ;) Muszę też wspomnieć, że w "Blue Valentine" Gosling gra z Michelle Wiliams :)
heh a ja się właśnie nudziłam na filmie Love Happens . wiec ostrzegam jest nie chcecie zmarnować prawie 2 godz. swojego życia to nie oglądajcie tego ! ;]
nom, jest nudny ale nie tak bardzo jak np. dobranoc kochanie lub doomsday 2012 . ;} dziwie się tylko poco takie filmy w ogóle robią :|
cóż, zdarza się im coś w produkcji źle wyjdzie. czasami wystarczyło by przemontować, żeby nadać filmowi dynamizmu. Bo często coś się dobrze zapowiada, ale koniec końców wychodzi dno.
http://www.youtube.com/watch?v=1GxF6ATMSWI&feature=related
Nie licze ile razy oglądałam już ten filmik :)
to był talent sam w sobie,brak słów ...
Czytałam ostatnio wywiad z mamą Heatha
Sally , powiedziała że mala Ledgerówna
to dosłownie cały tata ,ma nadzieje że Michelle
przygotuje się do całej tej energii :)
a ja jestem ciekawa czy w przyszłości będzie się o niej słyszeć ;) może pójdzie w ślady rodziców i zostanie aktorka ;)
Patrząc chociażby po zdjęciach mała to wulkan energi
coś mi się wydaje że jeszcze o niej usłuszymy
jesli chodzi o sam wygląd mało jest w niej z Michelle
bo to caly Heath...ale dzieci się zmieniają kto wie co będzie za 15 lat
ale jak mówiłam wydaje mi się że to to już jej tak zostanie
jak była mniejsza to była bardziej do Michelle podobna
z wiekiem jest coraz bardzie podobna do ojca
Michelle stara sie z tego co widze to podkreslac
jak się przyjżycie bardziej zauwazycie że na większosci zdjęc mała ma takiego pluszaka króliczka, miała go kiedy Heath jeszcze żyj
mysle że to od niego...
http://i40.tinypic.com/200z150.jpg
http://i43.tinypic.com/xanl86.jpg
Ciekawe czy prawda? ;)
http://film.interia.pl/wiadomosci/plotki/news/gosling-z-michelle-williams,148172 5
czy ktoś z tutaj zgromadzonych widział 'i love you philip morris' ?? :)wg. mnie świetny film, jim i ewan sa nie do pobicia xDwgl. spodobał mi isę nowy filmweb, fajnie sie odpowiada na forum xD
kaos, widziałam u ciebie ze chciałabyć obejrzeć boys love, jak chcesz to moge ci wysłac, mam 1 i 2 część xD
ostatnio nawet znalazłam twój adres jak sprzątałam w biurku xD
*oczywiście, że chodzi o coke live.
nie radzę Wam robić literówek, bo w ciągu 5 min, które macie na edycję i tak nic nie zdążycie zrobić, bo to taaak fantastycznie działa :/