Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D
Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D
Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D
Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!
jakby miała kasę to bym pojechała.... a po za tym wole skuter ^^
i remont łazienki jest ważniejszy i nowy samochód bo stary się zepsuł..ah..te problemy..ale kit. nie jest tak źle
Dzisiaj były u mnie przyjaciółki xD
Zmieniając temat, mam bardzo gorące zdjęcie http://www.ifelthope.net/gallery/displayimage.php?album=661&pos=0 Nie wiem jak wy, ale ja mam coraz większe wątpliwości co do ich tzw. "Przyjaźni".
w gazecie ostatnio była fotka jak Aschly [ czy jak tam się pisze] całuje się na parkingu z jakimś innym aktorem^^
To chyba w Bravo bylo... Tam czasem bardzo ciekawe rzeczy piszą. Np. ideały gwiazd Zmierzchu. Z tego co tam pisało to nawet w 1/100 nie pasuje do Jacksona. ;/
Ja już dawno zaczęłam myśleć, czy łączy ich coś więcej niż tylko przyjaźń...
jak to moja kolezanka powiedziala " nie chce waszych durnych rad " i jak sie okazalo byly jakies idotyczne
szkoda, ze tej gazety juz nie mam ;/
Mam w domu ten numer to mogę ci dokładnie napisać jak wrócę. To może jakoś w niedziele albo poniedziałek.
Ola239 ty chyba mówisz o czymś innnym...;D
Tam było tylko o Ashley, Nikki, Jacksonie i Kellanie. Bravo zadawało im rożne pytania, typu co musi lubić ich ideał. I takie tam
Nie ma sprawy... ;D Mam wszystkie numery od listopada. Chociaż już mi się nie mieszczą w szufladzie...;/
Spodobała mi się jedna jego odpowiedz: Na pytanie co robi po zerwaniu?(czy jakoś tak) powiedział, że wychodzi na ulicę i rozmawia z przypadkowymi ludźmi...;D
xD
Jak to przeczytałam to przed oczami miałam scenę jak wychodzi i a ja jestem tą przypadkową osobom xD buhhahaha ....
Nie wiem czy to dokładnie w tym tygodniu ci napiszę, bo siostra chce żebym u niej została. Jednakże nie wiem czy tu wytrzymam dlużej z moim siostrzencem. On jest bardzo inteligentny jak na swój tydzień życia... ;/
Cały czas próbuję sobie przypomnieć...
dasz radę ;D Jak ja dam to ty też.;) On wcale spać nie chce, więc trudno tu jest wytrzymać.
Kolejny powód żeby wrocić do domu... ;)
Za każdym razem gdy malemu goraco jest, to trzeba wychodzić z kompa. Dlaczego akurat teraz musi być gorąco ...;/
Postaram się napisać ci to jak najszybciej
Próbując go uśpić, probowałam to sobie przypomnieć, ale do glowy wpadło mi tylko to, że jego dziewczyna nie może być nieśmiała i, że musi grać na jakimś instrumencie. Ale nie wiem czy to dokladnie tak było.;/
Przypomniałam sobie za to historię jak to moje koleżanki nie lubią Jacksona i wszystkich osób, które go lubią...;/
ja umiem grać na flecie xD
Jak myśli też się liczy? ^^ heh
Twoje koleżanki go nie lubią ?
Moje go lubią ...ale nie tak jak ja xD
nie lubi randek z 2 dziewczynami czy cos takiego . dziewczyna powinna sluchac tego co on i grac na jakims instrumencie .
ja tam jestem dziecko wojny x D
heh ^^
Ja nie lubię tej muzyki co on gra co nie znaczy że są kiepscy bo nie są kiepscy są dobrzy w tym co robią ^^
ale Wole punk- rocka ^^
Tak było tam coś takiego. Ja też nie lubię muzyki, ktorą oni grają. Ale rownież nie uważam, że są zli
Oj bardzo go nie lubią. I zawsze mnie próbowały mnie do niego zniechęcić. A jak wchodziły na filmweba i czytały wpisy to poźniej tak się śmialy, że myślałam że nigdy nie skończą. A wtedy mnie tu jeszcze nie było... Jedna raz gdzieś napisała, że oświadczył się Ashley...;/ Druga założyła forum i wchodzilitam tylko ja 2 koleżanki i kolega ktory tez chciał mnie pogrążyć...;/ No ale na szczęście skończyłam już szkołe i dalej idę bez nich... ;D
Tam miało być uśpić malego. Już zaczynam pisać skrótami myślowymi...;D hehe
Chcialam kupić gitare ale nie mam kasy. :(
ja mam wziac od kuzynki . zawsze chcialam umiec grac ... ale brak kasy sie odzywa ... ;//
no to fajnych masz znajomych .. moje kolezanki maja swoich idoli a ja mam swojego i jest " no jak tam ? dalas mu wczoraj w nocy? " jest czasem sie z czego posmiac xdd ale ja i moje kumpele to nie jestesmy zbyt normalne .. ;d
ja kupiłam gitarę 20 zł xD
a i tak mi się wróciło to 20 zł. bo odkupywałam od chrzestnego gitarę..
A na urodziny dostałam 20 zł xD
heh
no^^
ale nauka mi nie zbyt idzie... ;/
Chyba nigdy się nie na ucze...no chyba że Jackson by mnie uczył ;Dheh
byśmy razem się uczyły z nim xD
^^ .... Już mi się to widzi xD
On jako nauczyciel gry na gitarze ....;p
ja wiem ^^
I właśnie coś takiego m się wyobrażało...... heh
Xena napisz ze szczegółami jakby ta twoja lekcja przebiegłą??;D
Ehm... No nie wiem, bo moja wyobraźnia jest wybujała i bardzo ostra, a tutaj jest dużo nieletnich dziewczyn.... I jeszcze dostanę bana od moderatora.
Eh, no nie wiem. Dla przykładu mogę podać Ci coś takiego http://child-of-madness.blog.onet.pl/ to mój blog z opowiadaniem zawierającym brutalne i erotyczne sceny. Jeśli starczy Ci odwagi, możesz tam zajrzeć. Dla podkręcenia apetytu, jako Charlesa Spike'a wyobraziłam sobie Jacksona. Bo uważałam, że właśnie takie role powinien zagrać.
Tam na dole masz taki biały pasek z rozdziałami. Kliknij z boku i powinnien ci się rozwinąć spis rozdziałów.
Jeśli mogę prosić, zostaw po sobie komentarze. Dzięki.
Rzeczywiście na tym blogu coś się pochrzaniło. Ale zrobiłam poprawki i teraz pojawiają się wszystkie rozdziały.
Ja piszę książkę .. i wczoraj wymyśliłam takie coś xd
buhaha...trochę przesłodzone ale kit..Xd
bo ta główna bohaterka chciała się zabić ... [długo by opowiadać ] bo się pokłóciła z chłopakiem .... i ona jest w szpitalu i on do nej przyszedł - to prze zemnie?- Skłamała bym gdyby powiedziała nie- on nagle posmutniał a w oczach miał łzy - słuchaj po raz pierwszy w życiu czułam się kochana i teraz znów straciłam najbliższą mi osobę, nie chciałam do końca się przez ciebie zabić ... ty po prostu byłeś punktem kulminacyjnym moich nieszczęść - a nie mógł bym być twoim szczęściem- mógłbyś pod jednym warunkiem - na twarzy chłopaka zawitał uśmiech - pod jakim ? - że mnie nigdy nie opuścisz