Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D
Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D
Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D
Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!
to pół bidy ; DD
ja jestem jedynaczką .
ale nie rozpieszczona . denerwuja mnie takie stereotypy ;/
kazdy sie mnie o to pyta ;/
ja mojego brata nie lubiłam ale teraz go polubiłam ^^
Może dlatego że go rzadko widuje xD
Ale nie wyobrażam sobie życia bez rodzeństwa ^^
http://jackson-rathbone.org/gallery/albums/Appearances/080810%20TCA/normal_tca.j pg
buhahahahahahhaha... jaka mina xD
Mi się skojarzyło coś tym zdjęciem xD
dla mnie Aleksandra to najcudowniejsze imię na świecie dla dziewczynki - niestety mam syna -a w męskiej wersji mi się już tak nie podoba:(
on też miał tak mieć na imię od samego początku ale gdybym miała kiedyś mieć jeszcze córeczkę to poruszę niebo i ziemię żeby się nazywała Aleksandra ;)
dziekuje za pomoc z wymowieniu heh ; ))
kiedys nie cierpialam swojego imienia ale teraz je uwielbiam ;pp
ta mina jest swietna . ;DD
mi te ręce się kojarzą z tym jak chłopacy pokazują dupę dziewczyny xD Wiedzie o co mi chodzi?? xD heh
Łukasz sliczne imię... ;D mój szwagier się tak nazywa.
A moje imię mi się nie podoba tylko dlatego, że zbyt czesto się z nim spotykam. Nawet jak jestem w domu. Teraz nie w swoim, ale zawsze.;D
Poza tym to nic do imienia Aleksandra nie mam.
Mialam mieć na imie Patryk albo Patrycja, ale jak tak teraz patrze to lepsze jest moje imie ;D
ja miałam mieć na imię Małgosia ^^
I szkoda że ktoś powiedział Gochula.... bo tak bym miała na imię gdyby nie ten ktoś;D
aha ^^
Czego teraz słuchasz bo ja Don't Jump. Tokio hotel
W sumie nie wiem co ludzie do nich mają..... są całkiem spoko ..mają odważny styl
To może ja spróbuję się wypowiedzieć. Przyjęło się, że Tokio Hotel jest zespołem, których muzyka jest skierowana tylko do piszczących pod sceną małolat, dlatego nie traktuje się ich poważnie. A ja widzę, że oni mocno pracują nad sobą, zwłaszcza muzycy, którzy już teraz spokojnie mogą porównać swój poziom do chociażby Metalliki, czy Iron Maiden. A minusem w tym zespole jest niestety - wokalista. Jak dla mnie strasznie sztuczny, przestylizowany, a jego głosu wręcz nie da się słuchać na trzeźwo. Jest zdecydowanie za słaby do tego rodzaju muzyki.
Co do imienia Jacksona... O znaczeniu imienia Monroe dowiedziałam się podczas wywiadu na spotkaniu aktorów filmu Twilight z fanami. Tam pewna nastolatka zapytała go o znaczenie tego imienia i wtedy on powiedział, że oznacza on "kłopoty". A rodzice nadali, gdy poszukiwali dla niego czegoś bardzo oryginalnego. Na Youtubie jest nawet fragment z tego wywiadu. Jak znajdę, to wkleję na forum.
Ja Toma nie lubię ...a piosenki th nie są najgorsze ^^
Masz racje Billa nie lubią bo jest emo i w ogóle.....
A ty byłaś na tym spotkaniu z aktorami ??
Czy tylko widziałaś...
kurde jak ja chciała bym na takim spotkaniu być.
Tylko nie wiem jakie pytanie bym zadała ...
A ty jakie byś zadała ? xD
ja bym zadala " dlaczego musisz byc taki zaje****y ?! "
to jak znajdziesz to wklej :)))
a co do TH to nnie lubie ich muzyki
Super pomysł na pytanie.
Co do TH to nie są źli, ale nie lubię ich zbytnio. Tak samo jak Biebera. Nic do niego nie mam, ale pomysł antyfanów bardzo mi się spodobał...
a ja nie kumam tych calych "antyfanow"
no kurcze nie kazdy slucha bibera ( ja nie slucham ) ale inni tak .
KoraRockDay slucha th a ja nie i nic do tego nie mam .
po to sa rozne style muzyczne bo jak by kazdy sluchal tego samego to bylo by nudno ;/
mam nastepne pytanie " co robisz wieczorem ? " x D
Fajne pytanie... ;D Dzisiaj miałam sen związany z tym co moglby wtedy robić ;)
Ja do muzyki Biebera nic nie mam, ale on wydaje mi się kolejną rozpuszczoną gwiazdką. Dlatego jakoś tak niekoniecznie wydaje mi się fajny...
Ja nie lubię Gwiazdek Disneya....
O prócz Seleny bo wydaje się być sympatyczna ^^
A co to th to nie słucham ich ,,nałogowo'' tylko trochę mnie wkurza to że oceniamy muzyków po przez ich zachowanie a nie twórczość xD
Ja chyba wiem jakie bym zadała mu pytanie ;D
Czy zostanie moim bratem xD heh ^^
Z gwiazdek Disneya to rzeczywiście Selena wydaje się najfajniejsza. Demi bardzo gwiazdorzy, a Miley... to pozostawię bez komentarza. ;/
Jak już kiedyś mowiłam ja bym przy nim ani jednego słowa nie powiedziała... ;P
wszystko mi jedno .. chociaz ... w zespole ma swoich przyjaciol a nie wiadomo jak atmosfera na planie zmierzchu .. xdd
no właśnie ... A o ile mi wiadomo Jackson mieszka z jednym se swoich kolegów xD
I byś mogła codziennie widywać się z Jacksonem pod pretekstem odwiedzin ,,brata'' xD
heh ... Ja bym wola Jacksona jako brata bo jest o dużo za dużo starszy xD
A ty masz 16 lat to nie tak źle...tylko te 10 lat ;D
Ja też mam różnicę10 lat, a między moją siostrą a mną jest 11 lat, więc to jest dużo. Chociaż taki Jackson nawet z taką różnicą wieku jest super ;D
Ja gdybym miała wybierać między Kellanem, a kimś z jego zespołu to wybrałabym kogoś z zespołu... Bo gdyby był to Kellan to moja przyjaciółka chodziłaby za mną i kazała sobie opowiadać jaki Kellan jest...;/
no ale jak się jest starszym np. ma się 18 lat a ktoś26 to co innego jak się ma 14 a 26 xD
więc nie tak źle ;p
nom.... przecież zdarzają się takie pary co nawet więcej niż 10 lat jest różnicy.... ja znam dwa takie przypadki co nauczyciel z uczniem są małżeństwem. Jakby co to oni się poznali jak już byli pełnoletni ^^
"A o ile mi wiadomo Jackson mieszka z jednym se swoich kolegów xD"
Już kiedyś o tym pisałam, droga KoraRockDay :) On mieszka z Benem Graupnerem - blondas z 100 Monkeys.
bo mi się tak napisało xD
A jakoś tego imienia zapamiętać nie mogę....xD
Przed chwilą oglądałam film z Johnym Deppem.... A widziałam że większość twierdzi że Jackson jest do niego podobny. Ja tam podobieństwa nie widzę ^^
Ale oby dwoje są sexy ....heh
Tu pewnie chodziło o to, że Jackson ma podobny styl ubierania, co Deep. Styl bycia, podobna fryzura itd... Ale nie wygląd.
a na mnie robaki spadają bo siedzę pod lampą;/
Wiem że jestem niedorozwinięta w pewnym sensie ale dokąd lecisz??
xD
;) Też bym chciała mieszkać za granicą .... ale w USA
Ale jako dziecko czyli teraz...bo jak będę dorosłą to już nie to samo ^^
Zazdroszę wszystkim starszym którzy wychowywali się bez komputerów...bo niby tera bez kompa trudno mi funkcjonować ale gdyby go w ogóle nie było było by lepiej ;D By więcej młodzieży spotykało..a nie wiecznie komputer i komputer xD
Jak się chce, to można sobie dobrze rozporządzać czasem - mniej przy kompie, a więcej poświęcać czas na inne rzeczy. CZasami życie do tego zmusza. Zwłaszcza, gdy się pracuje.
dlatego ja się ciesze że jestem dzieckiem i nie chce dorastać....
No ta przy komputerze można spędzać mniej czasu..ale trudniej np. kogoś z domu wywabić xd bo człowiek mniej się nudzi jak ma komputer ...