pewnie znacie zasady tej gry.chodzi o to że zestawiamy Jareda z jakimś innym aktorem/aktorką i za pomocą inny aktorów i filmów mamy ich połączyć.oto przykład:
Jared - Tom Cruise
Jared - Fight Club - Brad Pitt - Wywiad z wampirem - TOM CRUISE
ten kto znajdzie połączenie zadaje następną zagadkę
znacie się na filmach zapraszam
oto moja zagadka:
JARED - Bruce Willis
to proszę
Jared-Alexander-Colin Farrell-Ondine-Alicja Bachleda Curuś-Pan Tadeusz-Marek Kondrat - Zaklęte rewiry - Čestmír Řanda - Bílá spona - Milan Holubář - Pouta - Luděk Munzar
Jared - Aleksander - Val Kilmer - Batman forever - Nicole Kidman - Nine - Sophia Loren - Był sobie raz - Anna Nogara
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis-Szósty zmysł-Angelica Torn-Lucky days-Anna June Jackson-Independence-John Huston-Other Side of the Wind-Tonio Selwart
Jared-Mady Berry
Jared - Aleksander - Val Kilmer - Batman Forever - Nicole Kidman - Nine:Dziewięć - Sophia Loren - Dom na łodzi - Eduardo Ciannelli - Helena Trojańska - Brigitte Bardot - Gdyby Wersal mógł mi odpowiedzieć - Édith Piaf - Gwiazda bez światła - Mady Berry, o jezu
Jared - Aleksander - Val Kilmer - Batman Forever - Nicole Kidman - Nine:Dziewięć - Sophia Loren - Dom na łodzi - Eduardo Ciannelli - Helena Trojańska - Tonio Selwart
Jared-Alexander-Angelina Jolie-Mr. & Mrs. Smith-Brad Pitt-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona-Elias Koteas-Udręczeni-Virginia Madsen-Koń mądrzejszy od jeźdzca-Peter Hobbs
;)
Jared- Podziemny Krąg- Brad Pitt- Ocean's 12- Bruce Willis- Sin City - Josh Hartnett - Halloween: 20 lat później - Janet Leigh - Psychoza -
Anthony Perkins - Żegnaj ponownie - Michèle Mercier
nie było łatwo... ale po ciężkich próbach i długim zastanawianiu się udało mi się coś znaleźć !
Jared- Autostrada- Shannon
ja bym chyba nie rozwiązała;p trudniejszego w życiu nie widziałam;) i dłuższego do pisania pewnie palce cię bolały;)
aby to tylko palce ! głowa od myślenia, oczy od patrzenia i wiele innych ale wiesz nie będę was zamęczać moimi dolegliwościami ^^