Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Na własne życzenie zniszczył sobie reputacje tworząc pseudo muzykę dla gimnazjalistek tym bardziej że dobry z niego aktor.

Lecho1523

A Coil tworzyło muzykę? Używając, np. kości?

MarchewaSoler

Chyba nie rozumiesz.

Lecho1523

Widzę, że jesteś uczniem pedofilii.

MarchewaSoler

Masz jakiś problem dziewczynko ?

Lecho1523

Ponadto nie umiesz poprawnie pisać. Przed znakiem zapytania jest niepotrzebna spacja.

MarchewaSoler

Lubisz tak napinać w necie dziewczynko? Nie martw się w czwartek znowu do szkoły.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MarchewaSoler

Po co mam sprawdzać twój profil dziewczynko, idź napinaj na samosie i nie rób wioski.

Lecho1523

Widzę, że żarty się ciebie trzymają, cebulaku. Dziwne, że wspomniałeś o samosi. Czyżbyś został tam strollowany? Może nawet na głównej na mistrzach byłeś?

MarchewaSoler

Nie wchodzę na takie gimnazjalne portale ale wiem że siedzą tam podobni do ciebie, jak już mówiłem nie rób wiochy i idź kupić kredki i zeszyty bo już czas.

Lecho1523

Haha, widzę studenciak się wywyższa, o ty kuwriu zapieprzaj na judenalia, pamiętaj, kto nie pije ten kanalia!

MarchewaSoler

Pisz po polsku.

Lecho1523

Nie, to ty pisz po polsku.

MarchewaSoler

Ja piszę.

Lecho1523

Nie, nie piszesz.

MarchewaSoler

To kolejna oznaka na to że szkoła dobrze ci zrobi.

Lecho1523

Nawet w tym jednym zdaniu zrobiłeś błąd. Wracaj do podstawówki.

MarchewaSoler

Pokaż.

Lecho1523

Jeśli nie widzisz to niedobrze. Boisz się używać przecinków.

MarchewaSoler

Źle z tobą, przecinek tam nie był potrzebny.

Lecho1523

Nie tylko w tamtym zdaniu boisz się używać przecinków, także we wcześniejszych tego nie robisz.

MarchewaSoler

Tylko wtedy kiedy nie są potrzebne, widać że jeszcze sporo nauki przed tobą.

Lecho1523

Kompromitujesz się. [2]

użytkownik usunięty
MarchewaSoler

Obydwaj się kompromitujecie...ale jest co poczytać :)

Leon, ty się wypowiadasz o kompromitacji? Lecho przy tobie to spoko ziomek.

Lecho1523

Nie był potrzebny? Osiołku, przed "że" ZAWSZE stawia się przecinek ;)

Kompromitujesz się. Mam 22 lata. Jared Leto jest mi obojętny. Nie słucham 30stm. Nie pojedziesz mi ;)

użytkownik usunięty
Sathyriasiska

hehehh :) dobre :)

Nie podlizuj się.

Lecho1523

Czemu niby się podlizuje? :D

Sathyriasiska

Nie wnosi nic do dyskusji a jedynie śmieję się z tego co napisałaś, albo się podlizuje albo tylko na tyle go stać.

użytkownik usunięty
Lecho1523

Spokojnie, na wiele mnie stać, ale po co mam z wami pisać, jak tu tylko kłótnia, i zero pożytku z sytuacji...kłótnia o byle co.
Pogadajmy jak cywilizowani ludzie :)
JA SIĘ NIE PODLIZUJE :)

lostek815

"Przecież 90% jego fanek to gimnazjalistki. Dzieci w podstawówce rzadko kiedy w ogóle interesuje muzyka."
"A to, że ktoś słucha w gimnazjum muzyki rockowej tzn. jedynie, że ma dobry gust"

Człowieku w jakim świecie ty żyjesz ? Coś ci się pomyliło albo masz klapki na oczach.

użytkownik usunięty
Lecho1523

No ja zacząłem słuchać gdy miałem 9 lat, a teraz mi stuka 19....to wiesz jest wyjątek :)
A ty tylko gimnazjalne dziewczyny i tak podbić do 1100 razy na post ! :):):)
Jest z tobą coś nie tak :D:D

Na twoim miejscu nie chwaliłbym się że masz 19 lat.

użytkownik usunięty
Lecho1523

Na twoim miejscu bym się nie kompromitował, bo tutaj rządzą moderatorzy, a nie ty ! :)

lostek815

Jeśli masz 20 lat to nie sądzę żebyś znał wiele osób z gimnazjum (no chyba, że masz młodsze rodzeństwo), a co do Biebera to proszę Cię nie obrażaj polskiej młodzieży, nasz gust muzyczny nie jest aż tak zepsuty.

Evein

Moje technikum było zespołem szkół: gimnazjum, liceum i technikum. Nie twierdzę, że wszyscy gimnazjaliści słuchają Biebera, ale przecież tym bardziej nikt starszy go nie słucha.

Evein

A ja mam w głębokim poważaniu kto ma ile lat i kto czego słucha.To indywidualna sprawa każdego z nas .Teksty typu że w tym wieku czegoś tam nie wypada słuchać są śmieszne i dziecinne .Ja mam 30 i słucham tego co mi odpowiada ,nikt nie musi mnie uświadamiać bo to moje życie i będę żyła tak jak mi się podoba po śmierci i tak zjedzą mnie robaki a im to żadna różnica.Więc bardzo proszę przestańcie się uświadamiać i wróćcie do swoich zajęć bo ni hu ja nie kumam co wam przeszkadza że ktoś słucha czegoś co nie koniecznie się wam podoba.

norija

Podoba mi się ta wypowiedź. Aż sobie ją zapiszę na kompie jeśli pozwolisz i jak mi kiedyś ktoś się będzie burzył o mój gust muzyczny to ją zacytuję.

lostek815

Proszę bardzo:)

Lecho1523

http://www.youtube.com/watch?v=rCrbziy20aU

15 pokoleń Letów nigdy nie osiągnie tyle, co, dajmy na to, Keith Richards.

TyskiDaro

Problemem takich jak Ty jest to, że utknęliście w przeszłości. Jedynie stare kapele uważacie za dobre, podczas gdy o wiele młodsze zespoły też są niczego sobie. Nie wiem czy wiesz, ale takie Rolling Stones też kiedyś zaczynało i zapewne wiele z współczesnych zespołów kiedyś będzie uważana za prawdziwą legendę, za klasyk. A jeśli nie patrzeć na to kto jest starszy a kto młodszy, a jedynie porównując muzykę to wiele starych kapel posysa. Chociażby ten link co dałeś... co w tym takiego niezwykłego jest? Średniawy utwór, gra na gitarze nie powala, a wokal oczywiście jest kwestią gustu, ale mnie nie przekonuje - bardziej miałczenie aniżeli śpiewanie.

A wystawiając Jaredowi Leto ocenę 1/10 tylko potwierdzasz swoją głupotę bo niby czym się kierujesz? Nie wiem czy wiesz, ale to jest strona filmowa, a nie muzyczna i powinieneś go oceniać po tym jakim jest aktorem, a nie muzykiem. A jeśli wg Ciebie jest aktorem na 1, to tylko Ci współczuć. Widać te miałczenie Stonsów źle na Ciebie wpływa.

lostek815

Widać że Jared i LP przetrzepali ci mózg, coraz bardziej zaczynam wątpić w to ile rzekomo masz lat.

Lecho1523

A wątp sobie w co chcesz, jednak najpierw naucz się czytać bo napisałem, że 30STM nie słucham. Znam, ale nie słucham bo nie przepadam za tym zespołem i za Jaredem. Po prostu doceniam ich twórczość.

lostek815

Przecież ty się nie znasz na muzyce.

Lecho1523

Za to Ty się znasz doskonale ,wiec proponuję żebyś znalazł sobie jakieś odpowiedniejsze miejsce od tego.Może opera narodowa?

użytkownik usunięty
norija

TRAFIŁAŚ W 10 !!!!
Przypadło mu do gustu :D:D

użytkownik usunięty
Lecho1523

To że nie słucha 30 STM, nie znaczy że nie zna się na muzyce, no ale dobrze o nich pisze :)

TyskiDaro

Gratuluję ale licytowanie się o to kto ile osiągnął czy tam osiągnie jest idiotyczne i mało mnie obchodzi .Na pewno nie zmieni mojego gustu muzycznego więc chwal się na odpowiednim forum.