Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
kurw. a juz myslałam ze bede miała pierwsza ofiare i ze bedziesz moim pierwszym pacjentem w prosektorium. o.O
btw. na 16-latkę masz dosyć zwężony mozg tak ci powiem. 16-latka przynajmniej potrafi poprawnie pisać nie mówiąc o inteligentnych,zwięzłych wypowiedziach. a u ciebie z tym krucho.
ojjj popatrzcie na swoje wypowiedzi , te to dopiero są inteligentne hahaha
mama mnie nie kochała to nikt mnie nie nauczył good write :D hahahaha
wiem:)
ale ona mnie nie kochała;/
ja twojej bardziej bieeedna :)
mam pomysł pójdę do niej i niehc mnie zaadoptuje:D
bo lepiej żeby miała bezmózgowca w domu niż kurwiątko które robi orgie i jets lesbijką;]
ej ja chce ja poćwiartować. i patrzeć jak cierpi za brak mozgu. jak sie spali to nie dowiem sie ile miała mózgu. bo chyba nie wiele ale zastanawiam sie jak mało. o.O
i organy potrzebującym by sie przydały.
i organy potrzebującym by sie przydały.
nie skazujmy niewinnych ludzi na cierpienie...jeszcze jej głupota się rozprzestrzeni i co wtedy?
będzie apokalipsa ,<jupi>
zgładzę was własną "głupota" haha
przynajmniej będziecie przez to mądrzejsi niż teraz :D:D
Paul you dead!!!
Ty też bo pierwszego cię rozerwie :):D
a ja z nieba będę się patrzyła jak wam flaki się rozpływają!!!
i specjalnie będę na was sikać deszczykiem!!:D:D
wiem! orgia przed stosem :D :D
nie wiem , czy krótka, zależy od tego jak długo się będzie stos palił...
no moze. ale mozgu nikt od niej nie chce wiec wiecie.
a mowisz o seksie z nia? az taka desperatka nie jestem....
chcesz tak naprawdę , ale ja jak o tym pomyśle to <rzyg>
za bardzo jesteś obciachowa i nie dorozwinieta jak dla mnie o.O
specjalnie w testamencie zapiszę że Ty masz mieć przeszyty mój mózg , bo jesteś taka nieinteligentna
A wogóle po co ci organy masz jakieś braki o>O
ale ja nie mam organów xD o.O
mam taki wielki mózg że eksploduje jak mnie podpalicie :D:D
bo mam większy mózg od niejednego Marsjanina !:D:D
"bo mam większy mózg od niejednego Marsjanina !:D:D" - no ja się nie dziwię, tyle wywiadów ile ty przeczytałaś i obejrzałaś to nawet Marsi nie dali rady dać^^
"specjalnie w testamencie zapiszę że Ty masz mieć przeszyty mój mózg , bo jesteś taka nieinteligentna
A wogóle po co ci organy masz jakieś braki o>O"
w ogole sie pisze niedorozwoju.
kurwa. zaczynam juz wulgaryzmow uzywac. nie moge z tym wodogłowiem. ona nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafi. o.O
ha! nie potrafie nawet mówić myśleć itd....
mam wodogłowie :D:D<jupi>
żałuj że ty go nie masz !:D
jest ubaw na maksa z takimi pustakami jak WY:P:D
to nie fair !!
za dużo was jest!!!!
a ja tylko jedna !!!!
ale się nie boję bo moje słońce ABL mnie obroni przed wami barbarzyńcy!!!!
"BTW - ABL? a gdzie ona teraz jest, huh?"
no wiesz robótki ręczne wykonuje^^
[i nie patrzy czy krótki czy nie]
z przyczyn mi wyjaśnionych (powatarzam sie juz kolejny raz bo evernia nie potrafi czytać !) jej nie ma :]
przykro nam. byłaby większa jazda z was obydwu. no cóż. chyba innym razem przyjdzie mi posmiać sie z was w głos. hehe.
ajj zwolnijcie bo mi się zaraz poczta zapcha ;) no i widzę że rozmowa staje się perwersyjna, ale niestety muszę przyznać, że chociaż usilnie się staracie to i tak nie udaje Wam się zniżyć do poziomu wypowiedzi Juni (to chyba nie osiągalne)
w każdym razie życzę miłej zabawy, i dziękuję za rozrywkę ;D