Nie chciałabym nikogo obrażać, ale wielu z was zarzuca niektórym tekst typu "on jest boski", "kocham go", bo twierdzicie, że takie laski patrzą tylko na wygląd a nie na jego umiejętności i ośmieszają zespół. Ale jakby się zastanowić, to Echelon, a przynajmniej spora część Echelonu zachowuje się gorzej niż one. Ja rozumiem, że można wielbić ten zespół, słuchać ich na okrągło, kreować swój wizerunek na któregoś z członków zespołu... Ale żeby traktować Jareda jak boga, a teksty zespołu jak słowa na życie, podążać za nimi ślepo? To już chore. I myślę, że wielu Echelończyków oddałoby za nich życie. Ludzie - to fajnie, że macie jakieś ideały ale nie przeginajmy. I od razu zaznaczam, nie mówie o wszystkich Echelonach, tylko o części!
no bardzo się tego wstydzę
czasami nawet boję sie wyjść z domu bo boję sie że ktoś to zauważy :|
ale mam nadzieje że mnie nauczycie! :D
Jak moze być perwersem, skoro wysyła nas do seksuologa, czy coś. xD to dziewica jest. zapewne. a w ogóle to za młoda na takie tematy... :P (no, ale skoro himsie już mogłaby wziąć... no to wiesz... xD)
Jak już wspominałam ma rozdwojenie jaźni. Raz jest czystą dziewicą, a raz sprośnym perwersem. I mamy rozwiązanie zagadki ;]
Do kogo mi bliżej? Przecież my wszystkie jesteśmy blisko z naszym guru, więc fakt, że Tobie do niego dalej... ;]
"SUPERMENA to ja!
i tak to napisałam bo chciałam być oryginalna i wymyśliłam własną nazwę! :D
a tak poza tym to uwielbiam was wkurzać moim polskim! :D"
oryginalna na swój sposób to ty na bank jesteś^^
to był polski?^^ cholera a ja cały czas pisałam po rusku^^ ale teraz jak już wiem to się dostosuję^^
"SUPERMENA to ja!
i tak to napisałam bo chciałam być oryginalna i wymyśliłam własną nazwę! :D
a tak poza tym to uwielbiam was wkurzać moim polskim! :D"
o.O o to zes pierdolneła oryginalnoscia o.O
a co masz polskiego?
patrzcie w dalszym ciagu nie chce mi powiedziec ile ma lat. biedactwo nie chce sie kompromitowac.
no ba :D dzięki, ale nie potrzebuję Twojej dumy. A ty, czemu tego nie robisz? Próbujesz nam do poziomu dobiec, a nie robisz tego?! no, weee.
Dziwne, ze Ty jeszcze tego nie robiłaś o_O
Oj słit Dżaredzik byłby niepocieszony, że nie potrafisz podstawowych czynności wykonać ;]
Nie krzycz już tak. Złość piękności szkodzi ;]
A JUD chyba Twoja kochaną nie jest? Teraz na nią się przerzuciłaś? ;]
JUD biedactwo trzymaj się jakoś ;)
"jesteś ślepa JUD czy co pisałam że 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahhh do OKULISTY kochana!"
o nie zauwazyłam. wybacz.
kurde czuje sie kochana. ale wiesz nie chce tej twojej miłosci. cos czuje ze ty jestes dzieckiem z karnego jezyka i twoj dotyk boli. wiec podziekuje za ta miłosc z twojej strony. o.O
ojoj jak myslisz ze mnie zjechałaś to jesteś w błędzie . Żal zaczynacie się powtarzać i do tego nie stać cię na własne teksty to zgapiasz ode mnie
feeee brzydko!!!
Bo myślisz, że nie mam od kogo zgapiać? <lol2> przeceniasz swoje umiejętności, ale tak to już bywa, jak ktoś jest niedowartościowany, to sam się musi dowartościowywać ;]
hahah uuu juz się boję aaaa!!!
słodziuchna jesteś ale jestem ze stali nie pokroicie mnie:)
moim wujem jest TERMINATOR!:D
wiesz, mam dosyć żelastwa, bo mieszkam w punkcie skupu złomu. A twój wujek był u nas wczoraj. oddał rękę. i nogę. i ptaszka.