Jason IsaacsI

7,9
25 781 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Isaacs

Piszecie jakim jason jest git czarnym charakterem, a mnie się podobał jako chas ewell. czy wiecie dzieci o czym mowa? capital city. stary dobry serial o ludziach giełdy. chas ewell był przyzwoitym porządnym gościem, ktory robił swoje, nie ścinał nikogo z nóg swoim spojrzeniem i głosem, a jednak facet jak żaden dawał się lubić i z serducha mu się kibicowało. powiecie że przyzwoitych facetów w kinie na pęczki, a czarnych przyzwoitych charakterów jak na lekarstwo, może i tak, a jednak chas ewell to jeden z moich ulubionych porządnych chłopaków, bez fajerwerków, tak po prostu. cóż, dla mnie jason to chas, że dawno, ale prawda

iliria

A skąd Ty wzięłaś Capital City? Szukam tego serialu od dawna i nigdzie go nie ma (patrzy błagalnie...). Wprawdzie miał być dodatkiem do jednej gazety, ale u mnie nie można go zdobyć. Kiedy go oglądałam 100 lat temu, to nie kojarzyłam jeszcze Jasona, więc nie pamiętam jego roli, ale wiem, że serial mi się bardzo podobał. Teraz chętnie zobaczyłabym jego tak wczesną rolę. Help!

Regista_2

zasadniczo to taka wspominkowa uwaga była. oglądało się kiedyś takie cuda [nie tylko chasa, ale i komórki cegły ;) ] , lubiło i pamięta się, po prostu.