następne filmy.Swelter już nakręcił,więc zobaczymy co będzie następne.Bardzo jestem tego
ciekaw.
Nie wiem czy już wiesz.Następny film Van Damma będzie nosił tytuł,,City on Fire". http://www.filmweb.pl/news/Jean-Claude+Van+Damme+szuka+swojej+skradzionej+nerki- 101338
ja jeszcze bardziej. Mam pytanie odnosnie filmów z van damme. Ostatnio w internecie natknąłem się na taką stronę na której pisało że van damme nakręcił film pod tytułem "Karate". Ale nigdzie go nie ma? Może cos wiecie?
Ja wiem.Bo to było tak,że kiedyś się na filmwebie van damma pojawił ten film.Ale po jakimś czasie został usunięty i dowiedziałem się,że film nie powstał i nie powstanie.A dlaczego to nie wiem.Był plakat,był opis fabuły.Szkoda.Mogło być ciekawie.
Więc naprawdę był na filmwebie?!! Jak by powstał to mogło być fantastycznie. Wystarczy przeczytać fabułe tego filmu i już od razu chce się go oglądać. Przynajmniej u mnie tak było , no ale jak go nie ma to trudno. Tylko dlaczego nie powstał. Jestem pewien że to byłby jeden z najlepszych filmów z Van Damme. To by było coś w rodzaju tutnieju walk. SZKODA!