Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jako 3. i 5. żona. Pomiędzy była 4. (inna ;) ) jak wyczytuje z filmwebowych danych, godne podziwu, że wrócili do siebie (po raz drugi, pomimo, że po rozstaniu była ta inna i to żona) i są razem 11 lat.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

ta informacja odmieniła życie wielu filmwebowiczan

Jestem ciekaw po co odkopujesz tego posta po czterech latach.

mativandamme

Wydymił do mnie w jakimś temacie, ja mu się postawiłem, to teraz odnajduje moje posty i mnie stalkuje. Napłodził tego wiele. Zazwyczaj dopisuje jakieś dwa słowa.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Nadal stoję i co? I nic, wiesz dlaczego? Bo jesteś nikim.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Słabiutko ci coś idzie.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

No ty już leżysz...leżysz i robisz pod siebie.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Co z tego?

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Napisz w końcu, do jasnej..., co z tego?

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Ale to nie ja przeca...

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

Leż lamusie

To się popisałeś.

Mowiacy_do_reki

Pan Jigsaw dorobil sie blokady na wypowiedzi, chyba, ostatnio tylko sie loguje, ale sie nie wypowiada, a wiemy jak bardzo lubil mordoszmatowac i lezlamusowac.

Taneleer_Tivan

Niestety ja też otrzymałem blokadę. Obaj ją dostaliśmy.

To taka sytuacja, jak z piłki nożnej.
Zawodnik A fauluje zawodnika B, ten A podchodzi do B i zaczyna popychać tego B, że niby symuluje.
Sędzia podbiega i daje obu zawodnikom po żółtej kartce.
W końcu ten jeden dostał za faul i popchnięcie, a ten drugi za co? No właśnie za co. Za symulowanie chyba, chociaż sam sędzia odgwizdał wolnego.
Śmiechu warte, prawda?
Widać na filmwebie pracują takie kretyny, że nawet jak się bronisz przed trollami i chamami, to i tak zostaniesz ukarany ty.

Mowiacy_do_reki

Niestety tak jest, napisales do mnie, to znaczy ze blokada juz sie skonczyla?

Taneleer_Tivan

No inaczej bym nie mógł napisać.

Mowiacy_do_reki

No jasne.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

zresztą to ty zacząłeś wyciagać moje posty, wiec teraz nie płacz lamusku

Kłamstwo. Nie masz nawet na tyle honoru. Żal mi ciebie. Wiesz dobrze, jak było i kto zaczął, ale nie czepiam się tego, bo mam z ciebie ubaw.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

zaczeło sie na inne, ale to ty zacząłeś odkopywać moje posty, wiec nie płacz lamusku

Tak, ty zacząłeś. Kłamstwo: ty moje tematy odkopałeś. Jesteś żałosny. Nawet nie masz honoru przyznać, ale mnie to nie grzeje. Mam z ciebie polew. Wyprowadzić mnie może z równowagi ktoś, ma coś do powiedzenia, a nie zwykły napinacz, który bez powodu cwaniakuje. Sprawiasz mi dużo radość. A wiesz, dlaczego wspominasz o odkopywaniu? Bo ty tak robisz.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

nie mogłeś znieść że gniote cie jak robaka na inne wiec zacząłeś odkopywać moje posty, także nie płacz lamusku

Nie, ty odszukałeś moje tematy, wiesz, że tak było i boli cię, że jesteś takim gnojkiem. Teraz ci głupio i twierdzisz, że ja tak robiłem.
Hahahaha, czym mnie gniotłeś? Tekstem gimbusiarskim i ctrl c, ctrl v?

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

nie mogłeś znieść że gniote cie jak robaka na inne wiec zacząłeś odkopywać moje posty, także nie płacz lamusku

Kopia, ziew.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Przestań kopiować!

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Fajnie.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Co tam, cieciu?

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Cieciuś.

użytkownik usunięty
Mowiacy_do_reki

leż lamusie

Możesz mi naskoczyć.

Masz racje to lamus jest teraz chodzi i szuka moich postów i daje głupie komentarze haha powalony. Dziecko Neostrady.

dominik1989

Tak, traktuję cię tak samo jak ty mnie. Z tym, że ty mnie zacząłeś obrażać i upominać, a jesteś nikim, żeby to robić. A teraz płaczesz i jeszcze kłamiesz, że ja jestem nienormalny. Ktoś nagle potraktował cię, jak ty traktujesz innych, ale to ty jesteś ten dobry?

Śmiech na sali. Leję z ciebie, bo takiego psychola dawno nie spotkałem.

Mowiacy_do_reki

a twoje zachowanie jest normalne ?

dominik1989

Popatrz na siebie, to zobaczysz naprawdę chorego człowieka.

Mowiacy_do_reki

Dla mnie jesteś zwykłym pajacem który udaje intelektualistę.

dominik1989

Ten opis pasuje jedynie do ciebie. Potrafisz wyzywać bez powodów, co właśnie znowu pokazałeś. W argumentacji cię zmiotłem. Nie mogło być inaczej, skoro mam rację po prostu. Teraz jedynie wyzywasz.

Żałosne. Śmiechu mam z ciebie.

dominik1989

Witam panów. Mam propozycję wsadźcie sobie po rybie w dupę, Panie dominiku1989 i Mr_Jigsaw

dominik1989

Najpierw go nazwałeś lamusem, a teraz szukasz sojusznika? Ostatnia k...

Mowiacy_do_reki

A po co piszesz do mnie w innych tematach. Nie mam zamiaru odpowiadać na twoje tamte posty bo zachowujesz się jak troll.

dominik1989

Jak troll ty się zachowujesz i takie są fakty.

Skoro ty możesz komentować moje posty nie będąc zainteresowanym, robię to samo. Dlaczego więc płaczesz.

Ja przynajmniej nie obrażam, jak ty. Nie wyzywam od lamusów czy dzieci. Pokazuje, że ty jesteś dzieciakiem.

Co do mojego konfliktu z jigsawem, to większość pisała, że to on jest psychiczny i bez kultury, a mnie się czepiali, ale przylazł dominiczek, który chce się dowartościować i rzuca z boku komentarze. A teraz sam się kłócisz i robisz to śmiesznie, nerwy ci puszczają, obrażasz. Teraz mogłaby przyjść trzecia osoba i nazwać ciebie lamusem. Z tym, że ona by się nie pomyliła, bo t