ten człek będzie grywał w brutalnych produkcjach?,takie filmy niczego dobrego człowiekowi nie
przynoszą,nie mają żadnej wartości bo nie ma w nich miłości do bliźniego,najgorzej pustoszą głowy
młodym ludziom,oby takie produkcje już nie powstawały.
Na mojej dupie mam wytatuowany Zakaz Wjazdu, tępy ch*ju!
A Ty co masz: Droga Dwukierunkowa czy Rondo?? :D
Jak będzie swędziała mnie dupa i będę chciał się podrapać to drut kolczaty pod napięciem może mi w tym przeszkodzić. W takim razie odpada.
Ostatnio dwoje nastolatków zamordowało swoich rodziców,bo zainspirował ich do tego film,jak zwykle miałam rację kochani.
Ten film oglądało poza tą dwójką x innych ludzi którzy jakoś nie zrobili tego samego . Wszystko jest kwestią interpretacji .
Poza tym ta cudowna religia też doprowadzała do tragedi- ile fanatyków religijnych doprowadzała do tragedii - oglądałem program kryminalny w którym ' grzesznicy' byli dręczeni przez fanatyczne małżeństwo . Ci grzezznicy byli imprezowiczami i nic nikomu złego nie robili.Trzymaj sie umiaru a nic nie skończy źle.
Namówienie jakiegoś typa by w imie boga zabił syna..no i wszechobecna pedofilia i reakcja ksiezy ' to wina dzieci że są molestowane'
Widać że ty brutalnych filmów zardzewiała ruro nie widziałaś, skoro przypie*dalasz się do Van Damme'a! :D
Scena na drzewie jest wyku*wista po same krańce kosmosu -
nawet je*any Tarzan nie miał takiego za*ebistgo starcia!!! :D