Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Pierwszym filmem jaki z nim oglądałem był Krwawy Sport,a wy?

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

U mnie tez pierwszy był " Krwawy Sport" a następnie " Lwie serce" .

aza_0_9_z_

,,Nieuchwytny Cel ,, a drugi ,,Krwawy Sport ,,

bradock

U mnie po krwawym sporcie chyba Kickboxer był,który uważam nawet za trochę lepszego od poprzednika.

aza_0_9_z_

Też mnie się Kickboxer wydaję minimalnie lepszy od Bloodsport ;)

aza_0_9_z_

U mnie jednak pierwszy to był "Uciec, ale dokąd" (Film mi się bardzo spodobał) potem "Uniwersalny żołnierz" i od tego filmu zacząłem się interesować Van Damme'em. A później dopiero sobie przypomniałem że to Van Damme grał "Uciec, ale dokąd".

prof_mateusz27

"Uciec ale dokad" - byłem na tym w kinie :)

akron

Chciałbym,żeby takie filmy teraz ponownie puszczali w kinach.

akron

ja krwawy sport, kickboxer, lwie serce. Uciec ale dokąt to w miare dobra pozycja ale Maximum Ryzyka to majstersztyk plus taki film w hong kongu ale nie pamietam tytułu i nie mam na myśli tego filmu o braciach blizniakach.

Ralph_S_

Ten film to "Za ciosem" z Robem Schneiderem w roli jego kompana.

aza_0_9_z_

Krwawy sport i kickboxer a potem juz na dobre sie zainteresowałem jego filmografia na dobre

aza_0_9_z_

Nieuchwytny Cel był pierwszy. Później Uniwersalny Żołnierz i Krwawy Sport jednego dnia obejrzane i się zaczęło :)

aza_0_9_z_

Pierwszy film jaki obejrzałem z Van Damme'em to ''Krwawy sport'' na VHS.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Quest chyba.

aza_0_9_z_

LWIE SERCE (którego nigdy postaram się nie zatracić)

janosik_filmaniak

Kickboxer, który mój ojciec ma na VHS i od tego się zaczęło.

Seba_paj

I tak ma być :)

janosik_filmaniak

Kickboxer, albo Quest już nie pamiętam.

janosik_filmaniak

Ja na VHS miałem Lwie serce jako A.W.O.L czyli Samowolne oddalenie i pamiętam, że Joshua klął siarczyście w tej wersji i w ogóle dużo mocnych słów tam padało. Mam teraz na DVD ale lektor już inny i łagodny, i kilka scen jest wyciętych, np. jak Leon wychodzi z wody na brzeg albo jak Cynthia wyrzuca go ze swojego mieszkania rzucając w niego kieliszkiem.

aza_0_9_z_

Skazany Na Piekło, dzięki temu filmowi go polubiłam. A potem był chyba Krwawy Sport i dalej wszystko z nim co w ręce wpadło.

aza_0_9_z_

6 kul .

szasta17

Czemu ?

aza_0_9_z_

Lwie serce

aza_0_9_z_

ja poznałem go przez film replikant

aza_0_9_z_

Bez odwrotu

Shaker82

mój pierwszy film z Van dammem Bez odwrotu i zrobił na mnie fenomenalne wyrażenie jako Ivan Kraschinsky

użytkownik usunięty
FANDAMME_II

Na mnie też. Van Damme tam po prostu wymiata!! Młodość, szybkość i siła. Jestem pewna, że gdyby teraz był koło trzydziestki też zrobił by karierę i furorę jak 25 lat temu.

aza_0_9_z_

Z tego co dobrze pamiętam zaczelo się od filmu quest ;D

aza_0_9_z_

mój pierwszy film z Van dammem to ,,Legionista''

aza_0_9_z_

Krwawy sport za małolata i nieuchwytny cel pierwsze filmy jakie zobaczyłem i do dzis interesuje sie tym panem

aza_0_9_z_

Kick boxer ;)

aza_0_9_z_

Ja nie pamiętam, bo miałem 2 filmy z nim na video jak byłem dzieckiem. 1 To Kickboxer a drugi był pod tytułem życzenie śmierci a który pierwszy obejrzałem to nie wiem.

dominik1989

Chodzi mi o Wykonać wyrok a tam był jakiś inny tytuł pocałunek śmierci albo życzenie śmierci. Pewnie jeszcze nie znali tłumaczenia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Firxenow

Gdzie to oglądałeś łobuziaku, nie ma tego w naszej Polsce, nawet w wersji pirackiej,

aza_0_9_z_

"No Retreat, No Surrender' Jeden z pierwszych filmów JCVD

aza_0_9_z_

Oglądam filmy z Van Dammem już od dawna wiadomo czasy vhs ale ciężko mi powiedzieć który był pierwszy najbardziej z dzieciństwem kojarzy mi się jednak Strażnik czasu i Nieuchwytny cel więc pewnie któryś z tych mógłbyć pierwszy.

mj_rock

Oba świetne filmy.

aza_0_9_z_

Kickboxer, Krwawy sport, Lwie serce, Nieuchwytny cel

aza_0_9_z_

Uniwersalny żołnierz, do dziś zresztą uważa go za najlepszy film w karierze JCVD