Mimo że film już oglądali fani człowieka napierdzielanki to i tak jest to powód do dumy bo jutro 03.09.2013 o 20.05 POLSAT - Krzyżowy Ognień - PREMIERA !!!
Jean-Claude Van Damme („Strażnik czasu”, „Legionista”) oraz wschodząca gwiazda kina akcji Scott Adkins („Turniej”, „Ninja”) w nowym filmie producenta „American Psycho”. Film, uznawany przez krytyków za doskonały w swoim gatunku. Czysta adrenalina, która nokautuje widza błyskawicznym tempem i zaskakującymi zwrotami akcji. Brazil (Jean-Claude Van Damme) i Flint (Scott Adkins) to dwaj najlepsi zawodowi zabójcy świata. Pierwszy po mistrzowsku operuje nożem i za odpowiednie wynagrodzenie przyjmie każde zlecenie. Drugi doskonale włada bronią palną, ale po tym, jak jego żona w efekcie brutalnego napadu zapada w śpiączkę, wycofuje się z zawodu. Jednak pojawia się powód, dla którego zmieni zdanie. Obaj panowie dostają nowe, piekielnie trudne zadanie – zlikwidować bezwzględnego narkotykowego bossa. Jeżeli Brazil i Flint chcą osiągnąć cel, a przy okazji sami nie zginać, muszą połączyć siły w niełatwym sojuszu...
Ja zapraszam do oglądania :)
Ja rzadko oglądam filmy w Tv, ale tego obejrzę bo jestem ciekaw jaki lektor będzie. Film mocno Polecam. Dobre Kino.
Nie narzekaj. Dziś możesz obejrzeć sobie najlepszy film katastroficzny w dziejach światowego kina. A mowa o przeklętym ''2012''.
2012 oglądałem z tym ze Cousack to mój ulubiony aktor :) ale Krzyżowy ogień warty POLECENIA ! zobaczę go drugi raz :)
Mimo gustów innych Krzyżowy Ogień miał najlepsze zakończenie z tego gatunku - akcja której brakowało innym filmom tego pokroju :) tylko brać przykład :)
Faktycznie ciągle to samo w kukułko puszczają na Polsacie ostatnio znowu leciał Terminatora 3... W ogolę Polsat już przejęły te seriale paradokumentalne typu Dlaczego ja itd. TCM rządzi! Choć i tak rzadko oglądam.