To aktor do którego zawsze będę miała sentyment:) Z pewnością nie jest najlepszym aktorem na świecie ale w dzieciństwie z niecierpliwością czekałam z rodzeństwem na filmy z jego udziałem. Wiem, że większość filmów w których występował jest mocno naciągana ale do tej pory magia kina z lat 80 tych nadal na mnie działa. Serdecznie pozdrawiam kinomaniaków;)
Popieram to co napisałaś. Ja się również wychowałem na filmach z jego
udziałem. Pierwszy film jaki z Nim oglądałem to był chyba kickboxer -
miałem wtedy z 6 lat może. Po 16 latach wciąż chętnie sięgam po filmy z
jego udziałem, mogę je oglądać bardzo często :) No i oczywiście czekam
wciąż na nowe :)
<quote>Zgadzam się z przedmówcami.Warto dodać że JC ma także piękne oczy :)</quote>
Moje są zdecydowanie piękniejsze ;)
No ja uważam tak samo filmy z takimi aktorami jak Jean-Claude Van Dammem, Steven Seagal, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Carl Weathers, Bruce Lee, Jet Li, Jackie Chan, Mickey Rourke, Bruce Willis itp. czy nawet Chuck Norris zawsze będę miał w pamięci bede do nich wracał szczególnie do kina "kopanego akcji" lat 80 i 90 filmy z Van Dammem czy Seagalem nie są na pewno najlepsze ale nie liczy się przecież w tych filmach realność czy gra aktorów (to nie są wybitne filmy Marlona Brando bo to zupełnie inny gatunek filmowy nie ma co ich porównywać) te filmy mają być na np. deszczowy wieczór w piątek kiedy nie ma nic do roboty magia filmów z tymi aktorami zawsze pozostanie pozdrawiam.