Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Van Damme jest zajebistym aktorem ajego filmy są najfajniejsze. sam van damme grz główną rolę w kumite i dlatego ten film będzie ciaszył się oglądalnością.

Grzessiek_THC

No masz racje ten film bedzie dobry ale jeszcze nic nie wiadomo ja lubie bardzo filmy z tym aktorem po prostu kocham chciałbym być taki jak on bardzo bardzo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kama_9

sam jesteś debilem i cipą ile wejdzie. jesteś tak popierdolony ze az mnie głowa boli. a van damme to jest najlepszy aktor. hyba ze ktos sie niezna na filmach tak jak ty pojebie

Grzessiek_THC

Do kAMY:
Jedyne słowo jakie przychodzi mi namyśl po czytaniu twoich głupich komentarzy to żenada. Poprostu jesteś żałosna. Wchodzisz na stronę Van Damme'a i wypisujesz tutaj jakieś żenujące brednie. Nienawidze takich ludzi jak ty. Na niczym nieznająca się głupia nastolatka i do tego wielbicielka ciotowatego Orlando Bloom'a.
I proszę, bądz chociaż taka miła i przestań się gnoić.

kama_9

Wiesz co ci powiem jestes jakaś nie normalna powiedz mi co on ci zrobił że go tak nazywasz krytykujesz go jak by to był twój kolega i więcej nie pier... takich głupot prosze cie lepiej sie nie odzywaj jak wchodzisz na forum to chociasz achowaj szacunek ej te baby pewnie blądynka bo blądynki są głuie ale to szczegół nie pisz więcej bo narobisz sobie ludzi na karku któży będą ci krytykować i krytykować co ty wogóle weisz o tym aktoże chyba tyle jak ma na imię tylko tyle ja wiem dużo i i go szanuje a ty to sie lepiej nie odzywaj

Grzessiek_THC

Van Damme jest OK. A ze kręcą Kumite hmm to będzie odjazd.Oby nie spierdolili filmu . I gra tam mój pupil Sapp :D szkoda ze Bonyaskiego nie ma ale maja go dpoiero kręcic więc moze

MadaFakaMan

masz racje jak nie spirnicza filmu to bedzie ma sakryczny film absada jest spoko ale ze fil tez był nie wystarczy sama obsada. kumite musze zobaczyć.

Grzessiek_THC

Najlepszy aktor wszechczasów??? :| Co to za głupoty. Bardzo lubię VanDammea. Walczy bardzo dobrze podobnie jak Norris, Seagal. Fakt, że filmy ma bardzo fajne, co więcej chcieć. Najlepszy to on niestety nie jest, jeżeli chodzi o grę aktorską. Bo jeżeli o filmy ze sztukami walki to możliwe, ale ja stawiam na Norrisa a za nim Seagala i potem VanDamme.

Szajba

no tak van damme nie jest aktorem tylko wspaniałym kick boxerem ale tamci terz neznaja sie zbytnio na aktorstwie ja tam wole van damme niz tych twoich kolesi hehe :)

Szajba

I znowu musisz się czepiać szajba. Czy nie rozumiesz, że są tacy, którzy uważają Van Damme'a za swojego najlepszego aktora, bo to jest ich zdanie. I ja też uważam, że jest jednym z moich najlepszych aktorów. I nie chodzi tutaj o to jakie ma aktorstwo, tylko ogólnie jako aktora. Bo ja nie wybieram sobie ulubionych aktorów po ich aktorstwie tylko po tym jak mi się podobają i w jakich filmach grają. Van Damme jest super i ma genialne filmy.

tomekd

A do premiery Kumite jeszcze tyle czasu... :(

Rychoslaw

tomekd ja tez tak mysle ze aktora wybieram sam i van damme jest najlepszym aktorem moim zdaniem a to co ktos pisze to mnie z deczka jebie hehe i odpierdolcie sie od van damme bo niewiecie co on robi i piszecie pirdoły:)

tomekd

Czy ja nie mam prawa głosu ??? Mam więc się będę wypowiadał. Powiem więc, że aktorem, jeżeli mówimy o grze to jest średni\dobry, wojownik wspaniały, filmy ma zajefajne. Piszesz, że nie chodzi tu o aktorstwo. Jak nie to cofam wcześniejszy post, ale "Jean-Claude Van Damme aktor wszechczasów" brzmi mi tak jakby był geniuszem aktorskim. Nie prościej napisać: "Mój ulubiony aktor" ?? Chyba brzmi bardziej zrozumiale.

użytkownik usunięty
Grzessiek_THC

Aż tak cudowny i extra to nie jest...I wogóle nie podoba mi się specjalnie...

Ja sie na Janku wychowalem i filmy takie jak Kickboxer , Podwojne uderzenie,Krwawy Sport czy Lwie Serce po prostu uwielbiam i ogladam je regularnie co jakis czas Janek jest najlepszym aktorem kina kopanego i napewno dla mnie tak bedzie juz zawsze... :D

Sammy_Jankis

ja przecierz wiem ze van damme jest najlepszy awy sie nieznacie to sie odjebcie od tego forum jak macie pisać głopoty bo wsztscy wiedza ze van damme jest najlepszy pozdro:)

użytkownik usunięty
Grzessiek_THC

On NAJLEPSZY?Obejrzyj se "Ojca chrzestnego" z Al pacino albo jakiś inny film i okarze się kto najlepszy...

To było bardzo głupie stefi15. Od kiedy Van Damme'a i jego genialne filmy akcji (i nie tylko) porównuje się z dramatami gansterskimi o to, który jest lepszy?
A Al Pacino nigdy nie zdołał by zagrać ról Van Damme'a jak i Van Damme nie zdołał by zagrać ról Al'a Pacino (chyba, że wyobrażasz go sobie wykonującego pół obrót o 180 stopni).

tomekd

masz racje tomekd jeśli aktor gra w filmach sztuki walki to niemorzna porównywać go do innych aktorów grajacych w filmach innego typu. pozdro hehe

użytkownik usunięty
tomekd

Nie wyobrażam sobie, ale Al Pacino potrafi naprawdę grać...Jean-C.V.D. gra tylko w filmach gdzie jest dużo strzelanek i niepotrzebnego wymachania rękoma...

To własnie o to machanie rekami chodzi w takich filmach ;)

użytkownik usunięty
mike_3

Dobra....Nie jest to najgorsze...Lubie strzelanki, ale mógłby iść na jakąś odmianę i zagrać w porządnym horrorze...Wtedy napewno bym go obejrzała...