Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

jest the beściak owinien byc w pierwszej 10 najlepszych aktorów

konrii_2

zgadzam się z tym tematem.!!!!!!!!!!!!!!!

FANDAMME_II

JCVD jest najlepszym aktorem w historii kina!!!

konrii_2

Nie no jasne, przecież wiadomo że Van Damme jest lepszy De Niro, Pacino i Brando razem wzięci a ich oscarowe kreacje są po prostu niczym w porównaniu z postaciami wykreaowanymi Jean- Claude'a w krwawym sporcie, kickboxerze, czy lwim sercu ;p Van Damme był moim idolem z dzieciństwa i widziałem z nim wszystkie filmy, ale gdy czytam coś takiego to aż żal sie robi... Trzeba jednak przyznać że jest on aktorem całkiem niezłym, ma spory talent komediowy, radzi sobie w scenach dramatycznych i aktorsko stoi na pewno wyżej niż Seagal, no ale nie zmienia to faktu, że do żadnej czołówki zaliczyć go nie można, tym bardziej, że obecnie występuje tylko w filmach na dvd i to bardzo kiepskich

Pitok

pitok nie chcrzan VAN DAMME zasłuzył conajmniej na miejsce w top 100

konrii_2

Jakby Van Damme znalazł się choćby w top50, to ten ranking byłby rzeczywiście żałosny.

NickError

A za cóż ten człowiek znaleźdź miał by się w top 100?? za to że umie machać kończynami i w każdym filmie bije swoimi członkami statystów?? he he

użytkownik usunięty
boobs0000

Van Damme,Seagal,Jackie Chany i Norrisy to marne aktorzyny na 1/10, ludzie przestańcie pierdolić że to najlepsi aktorzy bo nie wiem czy płakać czy się smiać.

Po twoim rozumowaniu stwierdzam, że gwiazdorów filmów akcji (Stallone, Van Damme, Schwarzenegger, etc.) nie można nazwać aktorami? Czyli w świecie kinematografii twoim zdaniem takiego typu produkcje nie mają bytu i ich filmów nie można nazwać filmami? Bo ty kochasz wspaniałe dialogi, wspaniałe kreacje, a wyżej wymienieni Panowie nie są w stanie tobie zapewnić? Szczerze współczuję...
Oczywiście zgodzę się, że np. taki Schwarzenegger, Stallone czy Van Damme nie zostali obdarzeni jakimś super aktorskim talentem, ale ich filmy oglądał chyba każdy, wielu się na nich wychowało, wielu uważa je za bardzo dobre produkcje, które na stałe zapisały się w świecie filmu.
P.S. Patrzę sobie na ten ranking Top 100 aktorzy to z minimum 20 nie wiem co tam robi i za co się w nim znalazło? Najzabawniejsze -> 12 pozycja Heath Ledger?! Się uśmiałem! :o
Pozdr

konrii_2

Również jak ty jestem fanem Van Damme ale także zgadzam się z innmy ze mocno przesadziłeś !

konrii_2

Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Steven Seagal, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jackie Chan, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Carl Weathers, Bruce Lee, Jet Li, Mickey Rourke, Vin Diesel, Jason Statham to aktorzy (idole z dzieciństwa) przeciętni choć ich dosyc lubie to w Top100 bym ich nie umieścił darze ich sympatiom z dawnych lat nie obrażam ich w stylu "marniutkie aktorzynki sa na 1/10" przez wzgląd na dawne lata ale co nie zminia faktu ze nie sa to dosyc dobrzy aktorzy na Top100;)

użytkownik usunięty
Krzych1

Z Willisem i Rourkiem toś pojechał ostro.