Van Damme znów zagra w Kickboxerze. W nowej wersji będzie nauczycielem głównego bohatera.
Jak dla mnie nie mogli wybrać lepiej.
tak? Jesteś pewien że nie mogli. I znowu będzie tak jak w filmie "Oczy smoka" gdzie też grał nauczyciela , a w filmie pokazali go zaledwie w sumie ok 15 minut. No nie wiem jak to wyjdzie. Jak będzie w roli głównej to dobrze , ale jak drugoplanowy to szkoda roboty.
W oczach smoka to była inna bajka. A tu on będzie tak jakby Xianem z pierwszej części czyli będzie go dużo. I skoro ma przygotowywać Kurta do walki to dużo będzie scen treningów na pewno z JCVD. Tak myślę.
no tak oczywiście , ale troszke szkoda że to ponownie Van Damme nie będzie walczył.
Ale może w filmie pokażą jakieś walki z Van Damme'm
Myślę, że tak. Xian jako mentor w oryginalnym kickboxerze trochę walczył, więc i tu powinno coś być. I słyszałem, że zdjęcia już trwają.
Racja, lepiej wybrać nie mogli. I nie rozumiem w ogóle, po co pisać o tym, że Van Damme'a pewnie nie będzie w filmie zbyt wiele. Stworzenie takiej kontynuacji, w której to sam uczeń staje się nauczycielem, jest na pewno o wiele lepsze aniżeli oglądanie 54-letniego Van Damme'a, który napieprza się z "dziadkami" w swoim wieku udając w ten sposób świetnie zapowiadającego się 20-letniego kickboksera :) Poza tym nie mówione, że sam Van Damme, w związku z "szeregiem nieszczęśliwych wypadków" nie pojawi się na ringu i nie stanie z kimś do walki... I tak dalej... Tak czy siak warto poczekać ;)