Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
mativandamme

No właśnie ja też czekam aż się pojawi.I w ogóle wiążę duże nadzieję z tym filmem.Chociażby dlatego,że Van Damme gra tu główną rolę i reżyserem jest Ernie Barbarash,który zrobił świetne jak dla mnie Krzyżowy Ogień i 6 kul.Także film powinien być świetny.No i niech wreszcie go dodadzą.

mativandamme

Reżyseria: Ernie Barbarash
Scenariusz: Joshua James
Choreografia walk: John Salvitti
Główna rola: Van Damme jako Deacon
Rozpoczęcie zdjęć: Chiny, Marzec 2014
Tylko tyle wiadomo o tym filmie.

aza_0_9_z_

Dzięki za info :)

mativandamme

A widziałeś już te zdjęcia z planu?

arnie47

Tak na Facebooku, ale jeszcze to nic konkretnego.

mativandamme

A widziałeś to na ulicy, jak jakiś gość wyciąga do niego rękę i jak siedzi na schodach i no i pare zdjęć ekipy filmowej. Te widziałeś?

arnie47

Te zdjęcia w Chinach widziałem z ulicy, ale dokładnie się nie przyglądałem :)

mativandamme

A no to są właśnie jeszcze dwa z Van Dammem,a właściwie trzy, bo jeszcze z takimi chińskimi chłopcami. Niestety nie mogę wstawiać linków.

mativandamme

Director of POUND OF FLESH (2015 https://www.youtube.com/watch?v=gNyVL9Zi8ZQ

FANDAMME_II

No ja już słuchałem tego wywiadu.

mativandamme

http://www.filmweb.pl/film/Pound+of+Flesh-2015-709016
;)

mativandamme

O jest filmweb, nareszcie, szkoda, że jeszcze u Van Damma nie ma. Mati widziałeś najnowsze zdjęcia, to już moim zdaniem coś konkretnego. Nie mogę podać linku, więc zobacz sobie na facebooku.

arnie47

Tak widziałem. Zdjęcia to tylko zdjęcia ważne żeby nie przesuneli premiery na kolejny rok.

mativandamme

Masz racje. Ja znalazłem, kolejne zdjęcia na facebooku. Shahlavi już jest na planie i chyba będzie świetnym czarnym charakterem, bo jego charakteryzacja jest super.

P.S

Kolejny świetny przeciwnik Van Damma.

arnie47

Ja już je widziałem wcześniej. Rzeczywiście charakteryzacja jest dobra, a najlepsze jest to, że będą kręcić w Chinach, a nie gdzieś w Bułgarii czy Rumunii :)

mativandamme

Dokładnie. W Chinach to może fajnie wyglądać. Oj, jak ja bym chciał, żeby tu były walki w stylu Van Damma z dawnych lat. W tym sensie, żeby dużo kopał, no bo walk ma być dużo, ale, żeby jakościowo były dobre.

arnie47

Zgadzam się. Więcej walk wręcz, a mało strzelania i będzię git. Ważne tez żeby była jakaś sensowna fabuła i przyzwoita realizacja.

mativandamme

Właśnie, właśnie. Chociaż strzelanin też niech trochę będzie, ale masz racje więcej walk niż strzelania.

arnie47

Na chwilę obecną w dalszym ciągu czekam na Swelter. Mam nadziej, że Jean Claude pokaże coś lepszego niż w słabym obozie integracyjnym, bo ten film był słaby.

mativandamme

No i dodał moderator ten film. Widziałem przed chwilą najnowsze zdjęcia na FB. Niestety w jednej scenie przy samochodzie zastępuje go dubler. Jezu jak ja tego u Van Damma nie znoszę.

arnie47

Spoko. może to była jakaś bardzo niebezpieczne scena i kaskader był potrzebny :)

mativandamme

No właśnie nie. Jakaś tam mała scena walki, że ma tego gościa przydusić. Nie wiem, JC powinien sam wykonywać takie proste sceny. To samo było w Bliskim Wrogu. W banalnych jak na jego umiejętności scenach był kaskader czy tam dubler. Rozumiem w trakcie przerzutu przez szafki, ale w innych scenach prostych bardzo. No nic, w końcu nie jest młody.

P.S
Mam nadzieję, że w POF nie będzie zbyt dużo scen z dublerami/kaskaderami.