Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Zacznijmy od tego,że Van Damme mimo swojego wieku wykonuję większość scen w tych
nowych filmach sam.Tylko jakby ktoś mógłby mi wytłumaczyć,np. w jego najnowszym filmie
Enemies Closer,w scenie walki na komisariacie,jaki jest sens,że Van Damme blokuję,cios a
kontruję ciosem prostym kto inny,a nie Van Damme?Albo cios kolanem raz też nie Van
Damme.Albo jak podnosi za fraki typa,to też był przez chwile nie on,ale zaraz znowu on i on
zadał dwa ciosy.Nie rozumiem tego.Bez przesady,ale Van Damme bez problemu wykonałby
cios prosty,kopnięcie kolanem czy tym bardziej podnoszenie kogoś za fraki.To jest bez
sensu.Jeśli ktoś się orientuję o co chodzi to niech mi odpiszę koniecznie.

P.S
Dodam jeszcze,że jak jest ujęcie na Van Damme od strony pleców to też jest nie on,a z przodu
jest on.Kompletnie bez sensu dla mnie.

aza_0_9_z_

Nie wiem. Możliwe, że ci się coś przewidziało...

prof_mateusz27

Nie,raczej nie.Są zdjęcie z planu z dublerem.No w napisach jest,że coś tam Jean Claude Van Damme Stunt Double.Tylko nie rozumiem po co.Tak jak napisałem takie proste ciosy to by stary dziadek wykonał,a co dopiero Van Damme,który nadal utrzymuję formę.

aza_0_9_z_

Dublera ma prawie każdy z aktorów kina akcji.

prof_mateusz27

No,w sumie tak.Tylko w scenach,które wymieniłem niepotrzebny był dubler.Ale wiadomo swoje powody mają,widocznie.

prof_mateusz27

A tak odnośnie Van Damma mam tu ciekawy news: http://www.filmweb.pl/news/Jean-Claude+Van+Damme+szuka+swojej+skradzionej+nerki- 101338

aza_0_9_z_

Widziałem już to.

prof_mateusz27

Aha.I co sądzisz?Według mnie jak to wypali to to będzie genialny film.

aza_0_9_z_

według mnie też. to moze być super film. już po opisie to widać.

GR44

No,oby to się udało.