Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Już 25 lutego o 21:30 na tvn. Nie mogę się doczekać, bo już od dłuższego czasu ten film nie był puszczany w telewizji.

kathrina357

Rzeczywiście dawno tego filmu nie było. Trzeba zobaczyć!

prof_mateusz27

A w sobote na TVN o 1.15 Cyborg poleci z Jankiem !!!!! ,mało tego o 23 .45 ,,Zaginiony w akcji na TVN 7 z Chuckiem a o 22.20 na TVP 2 ,,Zatopieni ,, z Seagalem .Wow ,za wieczór z gwiazdami kina akcji !!!

bradock

Chyba noc z gwiazdami kina akcji hehe. Trochę późno.

prof_mateusz27

A niewiem czy zauważyłeś Mateusz że jak rozpoczeły się zimowe igrzyska olimpisjke w Soczi to Polskie Stacje Telewizyjne typu Polsat ,TVN przestały puszczać te nowe gnioty Seagala tylko zaczeły puszczać wreście porządne filmy np ,,Conan Barbarzyńca ,, ,,Jestem Bogiem ,, Mission Impossible 3 ,,Wróg u bram ,, czy nawet porządne ,poćiwe klasyki jak np ,,Dzikie gesi ,, Ścigani ,, Bad Boys 1,2 ,,Tango i Cash ,,czy ,,Filadelfia ,, A teraz znowu wracają do Seagalowskich Melin .... Te cwaniaki ,te cwaniaki ,oni wiedzą jak ludziom kit wciskać .........

bradock

W sumie to takie filmu leciał wcześniej, ale faktycznie bez tych filmów Seagala, Chociaż chyba jednak nie jestem pewien bo ostatnio było chyba o 20 zabójczy cel z czego co pamiętam.

użytkownik usunięty
kathrina357

WOW,super!!! Dzięki za info, czekałam kiedy w końcu puszczą ten film w tv!!!! Koniecznie trzeba go obejrzeć!! :) :P Co za miły początek dnia, he,he.

Ja też będę oglądał,bo teraz każdy film Van Damma co leci to oglądam.Replikant,Ryzykanci,Krwawy Sport,Uniwersalny Żołnierz Powrót,ostatnio leciały i obejrzałem wszystkie.

kathrina357

W końcu,dzięki za info pozdrawiam ciepło :)

kathrina357

Skąd masz rozpiskę aż tak do przodu ? Na pewno obejrzę bo to dobry film.

akron

Wpisz w Google "Teleman - Van Damme" i wejdź w pierwszą stronę. Tam będziesz miał napisane co w najbliższym czasie z nim leci.

Rocky003

Rzeczywiście niezłe, można śledzić co i kiedy, dzięks.

użytkownik usunięty
Rocky003

Nie wiedziałąm o takiej stronie. Na pewno się przyda.

użytkownik usunięty
kathrina357

Hejka, oglądałaś wczoraj? Bo ja tak:) Jaki jest Twój typ? Bo mój to Alex :P Lubie łobuziaków.

Oglądałam i film jest super. Też zdecydowanie wolę Alexa.