Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jaki jest wedlug was najlepszy film z udzialem Jean Claude Van Damm-a ?

Hellrazor

Ja osobiscie uwazam ze Skazany na pieklo !! Goraco polecam

Hellrazor

Moimi najlepszymi filmami są Krwawy Sport, Kickboxer, The Qest,Lwie Serce,Uniwwersalny Zołnież,Ryzykańci,Mściciel,Mak simum Ryzykanci i oczywiście Skazany na Piekło i jeszcze wiele idnych filmów z Jean Claude Van Damme on ma spoko filmy :) Pozdro

Hellrazor

Dla mnie wszystkie filmy z van Dammem są takie same, czyli świetne :). Ale najlepsze są : "Lwie serce", "Krwawy sport", "Mściciel" i "Skazany na piekło".
Pozdro dla wszystkich fanow van Damma :)

Hellrazor

Najlepszy jego film to zdecydowanie Bloodsport. Dobry też jest Kickboxer, Universal Soldier (tylko jedynka - reszta to chłam) i Hard Target.

PacMan

Najlepszy to Quest! Mogłabym go ogladac w nieskonczonosc! A jeszcze Replikant - gra tam takiego osla, ze az cudownie na nigo patrzec!!

Hellrazor

Cyborg i Hard target. Bloodsport i Kickboxer to oczywiście klasyka i tesh są fajne, ale te pierwsze - cuda!!

James

A swoją drogą: pamiętacie "No retreat, no surrender" ?? Boskie czasu, aż się łezka człowiekowi w oku kręci;) Pozdrawiam!!!

James

Moim ulubionym filmem z JCVD jest "lwie serce" Choć wszytkie filmy z nim są super.
ps. No retreat, no surrender mam ten film i często do niego wracam tak jak do każdego filmu z van dammem. Pozdro!!!

gepard_2

wszysatkie z nim sa dobre , ale najlepszy kickboxer

master307

najlepsza rola - bezapelacyjnie w "The Savage", później długo, długo nic. Jeszcze Lwie serce było niezłe. Polecam wszystkim "The Savage".

Hellrazor

Lwie Serce , Podwójne Uderzenie i Uniwersalny Żołnierz ;) kultowa stara 3jka ;) , a z nowszych to Uciec Ale Dokąd i Nieuchwytny Cel.

Hellrazor

szczerze mówiąc to ja nie zabardzo przepadam za filmami ,w ktorych on gra ,ale jednak znalazl sie jeden taki ,ktory mi sie spodobal :ryzykanci -tylko ten :P

utdkutd

Zdecydowanie Bloodsport, Kickboxer, Quest, ale dobre są też Maximum Risk oraz Double Impact.

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

1. kickboxer (ten niesamowity klimat :))
2. bloodsport (wiadome klasyk :))
3. the quest ( polaczenie klimatu kickboxera z turniejem w krwawym sporcie :))

Hellrazor

OCZYWIŚCIE ZE BLOODSPORT !!!!! :) Kickboxer, Secound In Command, i reszta są na drugim miejscu :)

Hellrazor

1-bloodsport
2-Kickboxer
3-no retreat no surrender

Hellrazor

nieuchwytny cel
legionista
nagła śmierć
maksimum ryzyka

thrn

jedyny film fajny z tym aktorem to TimeCop - Strażnik czasu

użytkownik usunięty
Hellrazor

zdecydowanie krwawy sport,potem ryzykanci

Hellrazor

Najlepszy film to oczywiście Krwawy sport, później Kickboxer, czasy świetności Van Damme'a, teraz to już wielka LIPA...

3zyk

Najlepszy Krwawy sport
Ale też dobre :Kickboxer, No retreat no surrenser, Lwie serce

philadelphia1

Quest jakoś był drętwy film, brakowało w nim klimatu.
To samo pewnie bedzie z Kumite.
Jak ktoś szuka filmu karate na poziomie Krwawego sportu i Kickboxera jeżeli chodzi o choreografie to najbliżej jest Król Kickboxerów 91r z Billy Blanksem i Lorenem Avedonem.

Hellrazor

moim zdanien wszystkie filmy z van damme'm są najlepsze. Nieznam lepszego aktora jak jean claude van damme.

timecop

tzn. "aktorów" jest wiele lepszych. Ale Jeana się miło ogląda. Wszystkie jego filmy przypadły mi do gustu prócz jednego - Wake of Death. Jakoś mi nie podszedł :/