Moimi najlepszymi filmami są Krwawy Sport, Kickboxer, The Qest,Lwie Serce,Uniwwersalny Zołnież,Ryzykańci,Mściciel,Mak simum Ryzykanci i oczywiście Skazany na Piekło i jeszcze wiele idnych filmów z Jean Claude Van Damme on ma spoko filmy :) Pozdro
Dla mnie wszystkie filmy z van Dammem są takie same, czyli świetne :). Ale najlepsze są : "Lwie serce", "Krwawy sport", "Mściciel" i "Skazany na piekło".
Pozdro dla wszystkich fanow van Damma :)
Najlepszy jego film to zdecydowanie Bloodsport. Dobry też jest Kickboxer, Universal Soldier (tylko jedynka - reszta to chłam) i Hard Target.
Najlepszy to Quest! Mogłabym go ogladac w nieskonczonosc! A jeszcze Replikant - gra tam takiego osla, ze az cudownie na nigo patrzec!!
Cyborg i Hard target. Bloodsport i Kickboxer to oczywiście klasyka i tesh są fajne, ale te pierwsze - cuda!!
A swoją drogą: pamiętacie "No retreat, no surrender" ?? Boskie czasu, aż się łezka człowiekowi w oku kręci;) Pozdrawiam!!!
Moim ulubionym filmem z JCVD jest "lwie serce" Choć wszytkie filmy z nim są super.
ps. No retreat, no surrender mam ten film i często do niego wracam tak jak do każdego filmu z van dammem. Pozdro!!!
najlepsza rola - bezapelacyjnie w "The Savage", później długo, długo nic. Jeszcze Lwie serce było niezłe. Polecam wszystkim "The Savage".
Lwie Serce , Podwójne Uderzenie i Uniwersalny Żołnierz ;) kultowa stara 3jka ;) , a z nowszych to Uciec Ale Dokąd i Nieuchwytny Cel.
szczerze mówiąc to ja nie zabardzo przepadam za filmami ,w ktorych on gra ,ale jednak znalazl sie jeden taki ,ktory mi sie spodobal :ryzykanci -tylko ten :P
1. kickboxer (ten niesamowity klimat :))
2. bloodsport (wiadome klasyk :))
3. the quest ( polaczenie klimatu kickboxera z turniejem w krwawym sporcie :))
Najlepszy film to oczywiście Krwawy sport, później Kickboxer, czasy świetności Van Damme'a, teraz to już wielka LIPA...
Quest jakoś był drętwy film, brakowało w nim klimatu.
To samo pewnie bedzie z Kumite.
Jak ktoś szuka filmu karate na poziomie Krwawego sportu i Kickboxera jeżeli chodzi o choreografie to najbliżej jest Król Kickboxerów 91r z Billy Blanksem i Lorenem Avedonem.
moim zdanien wszystkie filmy z van damme'm są najlepsze. Nieznam lepszego aktora jak jean claude van damme.