Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

pierwsza kwestia jak się nazywał ten film w którym van damme miał żone która zgwałcił
jakis bogaty facet i van dammowi przejechał motor po rece ?? A druga kwestia:Jean Claude
Van Damme vs Linden Ashby and Mark Dacascos

dawid10809

Oglądałem prawie wszystkie, ale motor po ręce.. jakoś nie pamiętam. Możliwe, że chodzi o film Aż Do Śmierci.
A druga kwestia to co?! Że niby kto lepszy, daj spokój, takie dyskusje są na poziomie nastolatków... Nie zmierzyli się więc nie wiadomo i tyle, poza tym to aktorzy - nie wojownicy.
A propos Linden Ashby zagrał Johnny'ego Cage'a w Mortal Kombat, czyli rolę którą odrzucił Van Damme, bo kręcili wtedy Ulicznego Wojownika. To był jego wielki błąd. Szkoda, że to zrobił.. :( Chętnie zobaczyłbym Van Damme'a w roli Johnny'ego Cage ;)

lia_7

Vann damme to także wojownik !!!

lukasz121246

Na pewno ma serce wojownika, ale to przede wszystkim aktor :)
Zobaczymy co pokaże w walce z somrackiem kamsingiem, myślę że dopiero wtedy będziemy mogli mówić czy jest wojownikiem.
Starrrry zmień avatar :) przecież Cristiano Ronaldo to gej, jak można lubić tego pajaca co się przewraca na boisku zamiast grać ;P

lia_7

A kiedy ta walka ?

lia_7

wiem ze zagrał johhnyego cage l.ashby bo van damme odrzucił propozycje ale dłaczego nie wzieli marka dacascosa przeciez wtedy juz działał w branzy

lia_7

ten fil to skazany na piekło a nie aż do śmierci :)

sasaki_filmweb_filmweb

dzięki ci za odpowiedz jak sie nazywa ten film a lia _7 za podanie innego fajnego filmu