Nienawidze filmów z jego udziałem, szczególnie tego gdzie ma swojego brata bliźniaka. Jak mozecie go tak popierać? Dla mnie to jeden z najgorszych aktorów wszechczasów.
Boże ja już nie mam siły na takich ludzi. Powiedz mi AlienVVV jaki i ile lat temu oglądałeś ostatni film z Van Damme'em, bo to co napisałeś jest niczym nie poparte i poprostu wyciągnięte z dupy.
Wiesz co? Żyg z klopa to jesteś ty! Popatrz na siebie nawet jego nazwisko źle napisałeś!!!
Przekręciłem jego nazwisko celowo.
Nielubie tego aktora bo za wielki prostak z niego. Arnold Schwanceneger jest 100x lepszy od niego, za Terminatora oczywiście. A to ze jestem żygiem sklopa to nie wiem. Jeśli ci sie Klaudio tak ci wszyscy aktorzy podobają to wejdź na Davida Hasselhofa.
Według mnie ty jesteś prostakiem, bo niby na jakiej podstawie tak właśnie oceniasz Van Damme'a. Ty poprostu nie umiesz go ocenić, nie masz żadnych podstaw do tego dlatego najlepiej nie trzabyło się wypowiadać. A jeśli nawet nie potrafisz poprawnie napisać nazwiska Schwarzenegger'a to już wogóle nie ma o czym gadać.
psychol rozbawiłeś mnie tak ze z krzesła spadłem. Rzeczywiscie wyglada jak zyg z klopa z ostoporozą mordy.Van damme jest dobrym aktorem w filmach akcji w których nie trzeba myslec tylko zając sie rozrywką. A jak ktos go ocenie po tym jakby grał w obyczajowych filmach[bleh!] to tak jak porównywanie kolorów przez daltonistów.
nie ma to jak krytyka na poziomie...
Nie zebym byl fanem filmow z Van Dammem. Fajnie sie je ogladalo jak sie mialo 14 lat ale teraz to juz nie to. Nie mniej jednak jak sie czyta takie wypowiedzi na poziomie dziecka z podstawowki to mozna sie zalamac. Czlowieku! Czy ktos Cie zmusza do ogladania filmow z Van Dammem? Nie ogladaj jak nie lubisz tego typu kina i tyle!
Rzucili sie na mnie wszyscy jak psy po dwutygodniowej głodówce na mięso. A co do Psychola 88 to widać ze uciekłeś z Kobierzyna. I nie obrażaj wyglądu Jamesa Camerona, jakbyś go znał to byś tak nie napisał.
Ej ludziska przecierz żartowałem, ja lubię tego aktora! Fajny był ten film z nim i Lance Henriksenem i jeszcze ten (nie pamiętam nazwy) ale to była jakaś parodia terminatora.
ekhu ja juz nie rozumiem go tu nagaduje ze van Damme to najgorszy... a tu widze ze lubi go :| (Ludzie jesli nie lubicie tych aktorow piosenkarzy poprostu nie wpisujcie sie i juz bo tylko "brudzicie" pozdro :) )
Bardzo Lubie Filmy z Van Damaszkiem :) szczególnie The Quest, Ryzykanci, Kumite, Bloodsport :)... more more moooree allll :)