W jakich rolach w których nie zagrał n adawałby sie najlepiej??
1.Człowiek demolka
2..Punisher
3. T-1000 z terminatora 2
a wy njak myslicie?
Ja najbardziej ubolewam nad Johnym Cage'm, którego miał zagrać w Mortal Kombat, ale wybrał rolę Guile'a w Ulicznym Wojowniku i to był błąd bo film okazał się porażką w odróżnieniu od Mortala, który nieźle zarobił.
Chciałbym go też zobaczyć w roli Max Payne'a, jestem przekonany że zagrałby lepiej niż Mark Wahlberg.
Szkoda, że nikt nie daje mu szans, rola w Expendables za wiele mu nie pomoże bo będzie zapewne drugoplanowa.
Moze jak teraz bym obejzal Street Fightera to faktycznie bylby dla mnie klapa, tym bardziej, ze hisotria postaci byla calkiem inna niz w grze (np Dhalshim byl naukowcem ktory się zmutowal w wyniku wypadku w laboratorium Bisona, w grze natomiast byl po prostu mistrzem jogi z Indii), ale w 1994 jak bylem na tym w kinie, to sie jaralem tym filmem na maxa :P Na tyle zeby 2 raz na to pojsc, a pozniej zobaczyc jeszcze na video 3 razy :P Mortalem tez sie jaralem, wiec dla mnie by bylo super gdyby mogl zagrac i Guliego i Cage'a :)
Wg mnie Wahlberg jest przeciętnym aktorem.
Nie twierdzę, że Van Damme jest wybitnym, ale jeśli chodzi o dorobek filmowy to ten pierwszy mógłby temu drugiemu buty czyścić..
jestem fanem wahlberga i van dammea .o ich umiejetnosci miglibysmy sie klocic ale zobacz nagrody wahlberga i van dammea .co prawda dorobek filmowy van damme ma wiekszy ,ja sie nie kloce
Ale Van Damme się bardziej nadaje do filmów akcji i ma większe doświadczenie od Wahlberga ponieważ Van Damme jest ikoną kina akcji więc nie ma co się kłócić
dobrze piszesz ikonami kina akcji są Arnold Schwarzenegger , Sylvester Stallone , Jean-Claude Van Damme , Steven Seagal na większość stronach o tym pisze
bo to święta prawda do tej listy dorzucę Jason Statham , Jet Li , Jackie Chan :)
i jeszcze ja bym dorzucił bym jeszcze Dolph Lundgren a Jason Statham jest ikonom kina akcji i też go bardzo lubię ale jeszcze im nie dorównuje ale jest jeszcze młody