!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22:25, sobota, 22 czerwca, Polsat
"Kickboxer"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0:25 sob./niedz., 22/23 czerwca, TVN
"Cyborg"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM! POLECAM!
Szkoda że tak późno.
No trochę późno, ale akurat to jest z sob na niedz wiec jak komuś nie chce się spać to można zobaczyć.
Dzięki ,Arni to mój idol z czasów VHS .Kiedyś chciałem mieć takie mieśnie jak on ,no może nie takie ale napewno być dobrze zbudowany .
Właśnie tak coś mi się wydawało, że to z Terminatora, ale myślałam też nad Pamięcią absolutną, ale tam Arni miał inną fryzurę.
Ok ,moja kuzynka też uważa ze Sylwek przystojniejszy .Ja natomiast wolę wizualnie Arnolda ,wygląda jak taki typowy twardziel /mieśniak .Idealnie pasował do Terminatora czy Kommando .
Ale też Arni z twarzy bardziej mi się podoba ,Craig też lubię i mi jego geba nie przeskadza ale jak się jego zdjecia porówna od razu przyinnych aktorach grających Bonda to raczej brzydko wygląda .
A mnie Sly, bo ma taką ciemną karnację - typowy Włoch.
Co do Craiga w porównaniu z pozostałymi Bondami, to faktycznie nie jest zbyt przystojny. Kolana na jego widok nie miękną, bynajmniej w moim przypadku. Connery był przystojny i to bardzo. Dalton i Lazenby też. Najmniej podobał mi się Moore, choć u niego atutem było wyluzowanie i poczucie humoru. A fajnie jest, gdy facet jest na luzie i ma poczucie humoru. Brosnan, jak dla mnie był trochę lalusiowaty.
Brosnan lalusiowaty ? Bardziej chyba Moore ? Ja średnio lubię Daltona ,on ma takie ostre rysy twarzy i też jest taki bardzo poważny ,zbyt na serio ,mocno mroczny i sprawia wrażenie mocno spiętego .Ale zagrał w jednych z najlepszych Bondów ! Moje ulubione i dałem 10 bezwachania i serduszko ,żeby nie było .Craig jakiś inny ,dziwnny ,chyba bardzo ludzki i przez dla fajny .
Dla mnie wszyscy byli Spoko .Nawet Lazenby ,Craig ,Dalton itp Tylko niektórych bardziej się lubi ,innych mniej ale wszyscy podołali zadaniu i pokazali się z dobrej strony .
''Tylko niektórych bardziej się lubi ,innych mniej ale wszyscy podołali zadaniu i pokazali się z dobrej strony .'' <--- Takie podejście mi się podoba. Bradock zna się na rzeczy, inni powinni się uczyć.
Craig jest tak bardzo mocno ludzki jako Bond że bardziej przypomina zwykłego Faceta z Krwi i Kośći niż Bonda ! A tumasz sceny gdzie jest pokazane jego ludzkie oblicze : http://www.youtube.com/watch?v=7xl9IUm1BS4
A jeszcze jedno pytanie dotyczące meżczyzn ? Co sądzisz o ..Andrzeju Gołocie ? Ja go bardzo lubie i też zbudowy ciała fajnie wygląda : Taki poteżny ,wysoki i twarz taką typowa jakby twardziela .Wogóle Gołota w życiu prywatnym ,jak i sportowym sprawiał wrażenie kogość tajemniczego ,niedostepnego ,mi on przypominał jakiegość pakerka który zajmuje się egezekowaniem długów ,no w każdym razie on cukierkowato nie wyglądał i o to chodzi .Facet ,tymbardziej bokser powinien być twardy i straszliwy .
Ja Gołotą nigdy się nie interesowałam, w ogóle boks to nie moja działka. Jak dla mnie sprawia on wrażenie takiego , do którego lepiej nie podchodzić. Nie w moim typie.
,,Sprawia wrażenie takiego do którego lepiej nie podchodzić ,, Dobrze powiedziane ,Dzięki Kasiu .Bruce Wills jest najlepszy !!!
Pewnie, że Willis jest najlepszy, jak dla mnie oczywiście.
Bo np. o Pudzianie powiedziałabym, że wygląda jak napakowany misiek, lecz na fightera z prawdziwego zdarzenia nie wygląda.
Ja w tedy właśnie najbardziej lubiłem wtedy Arniego i JEAN-Clauda. Tez myślałem nad awatarem z Terminatora
Ja też lubiłem Jean Clauda ,Sylwka i Dolpha .W sumie to moja ścisła czołówka kina akcji ,i do dziś tak też tak jest .
A no zapomniałem o Chucku i Stevenie .W sumie moja kultowa,
ulubiona 5 herosów :
5 Jean Claude Van Damme ( Krwawy Sport ,Kickbokser ,Uniwersalny Żołnierz )
4 Steven Seagal ( Niko ,Szukając Sprawieliwości ,Liberator )
3 Chuck Norris ( Samotny Wilk McCuade ,Zaginiony w akcji , Inwazja na U.S.A )
2 Sylvester Stallone ( Rambo ,Cobra ,Tango i Cash ,Zabójcy )
1 Arnold Schwarzenegger ( Terminator 1,2 ,Komando ,Predator ,Egzekutor )
Schwarzeneger kreował mój ulubiony typ herosa kina akcji !
No ostatni to nie bo 6 jest Lundgren ,7 Snipes .Ja dałem tych aktorów w takiej kolojności jakie lubie z nimi filmy
Chyba Uniwersalnego Żołnierza ale ogólnie lubię bardziej filmy typu właśnie ,,Liberator ,, czyli ja Sam ,kontra Reszta .Dlatego ,, Olimp w ogniu ,, bardzo mi się podobał bo oprócz widowiskowej i brutalnej akcji mocno ten schemat ten film utrwalał .
Ok. Ja uwielbiam takie właśnie typu Uniwersalnego Żołnierz czy Człowiek demolka i takie tupu "Sam ,kontra Reszta" np. Komando.
Z 6-7 lat temu. Z tego co pamiętam to ''Cyborg'' był w telewizji trzy razy: w czwartek na Polsacie, w piątek na TVN i w niedziele na TVN.
Super!! Jeszcze nigdy nie oglądałam " Cyborga " w telewizji. Tylko ta godzina emisji taka późna.
Po raz pierwszy obejrzałam " Cyborga" na " zalukaj" i bardzo mi się spodobał! Świetny film i Van Damme jest tam taki młody! :) Wczoraj obejrzałam go w tv ale niestety pod koniec filmu zasnęłam po długiej reklamie. Muszę koniecznie kupić ten film na dvd!