Jedyny dobry film z nim to Bloodsport.Prawie w każdym filmie Van Damme robi szpagat,bo ino chyba to umie.Nieumie grać.4/10
Ciekawy jestem ile filmow z van Damme'm oglądales. A widziales "Lwie serce", "Uciec, ale dokąd?", "Wykonac wyrok", albo "Kickboxer"? Widac ze sie nie znasz. Van Damme jest jednym z lepszych aktorow kina akcji. Jesli tego nie dostrzegasz to juz twoja sprawa.
Gryzli zgadzam sie z toba w 100 % z Van Damme te filmy były swietne jeszcze bym dodał " Legionista " i " Quest " no i jego najwiekszy hit juz go wymieniles ale napisze " Lwie serce " , pozdro
Zgadzam sie z wami gośc nie oglądał chyba filmów z Van Dammem to jest zajebisty aktor nie rozumiem takich ludzi co pisza że on tylko to umie albo nie umie grac ciekawe jak on by to zagrał a tak wogule to co on ma do gadanbia jak ty nawet nie wiesz na czym polega zrobić szpagat także lepiej nie pisz głupot
I tu się mylicie.Widziałem z nim dużo filmów.Jeśli miałbym wymieniać to wymienie:Bloodsport,Legionista ,Wykonać Wyrok,Kichboxer,Podwójne Uderzenie.Więc widziałem z nim troche filmów i uważam że najlepiej zagrał w Krwawym Sporcie.Poprostu każdy ma swoją opinie i ja uwazam ze nie umie grac.Pozdro