Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
PabloPicasso

Warta wszystkich nagród filmowych:)

prof_mateusz27

Powinien dostać Oscara ,zasłużył sobię na to ,zresztą już wcześniej zapracował sobię na niego .

bradock

Tak. Dlatego napisałem "Warta wszystkich nagród filmowych". Gdzie by tak Seagal czy Stallone zagrał...

prof_mateusz27

W porządku .

użytkownik usunięty
bradock

Wcześniej? Za co?

Za szpagat za krzesłach w ,,Krwawym Sporcie ,, Widziałeś coś wcześniej takiego ? Czy Seagal albo Stallone zrobili coś takiego ?

użytkownik usunięty
bradock

Za szpagaty nie dają Oscarów. Zresztą czemu by niby mieli.

Wiem ,przecież sobię żartowałem .Zresztą jak nie możną sobię pożartować jak człowiek czyta takie coś :,, Reklama Warta Wszystkich Nagród Filmowych ,, Niedługo Seagal ma ponoć reklamować Rosyjskie Karabiny Kałasznikowa i mam nie nadzieje że przebiję tą reklamę Volvo ,by potem wiara nie pisała : ,,Genialna Rolą ,,

użytkownik usunięty
bradock

Hehe racja. :D

bradock

Kto wie? Może to będzie najlepsza rola Seagala od czasów jego wzmożonych gniotów.

karoman4

Oby !!!

bradock

Chcesz mi powiedzieć, że ty wziąłeś to co napisałem "Warta Wszystkich Nagród Filmowych" na poważnie ? Przecież ten temat od początku to żart.

prof_mateusz27

No tak ,a skąd mogłem wiedzieć że to na żarty ? Przecież niektórzy fani Van Damma uważają że Van Damme jest lepszy aktorsko od Gibsona /Willsa .Dla mnie genialna to była Sharon Stone w Nagim Instykcie ! : http://www.youtube.com/watch?v=XKMjFHsU_58

bradock

"No tak ,a skąd mogłem wiedzieć że to na żarty ? Przecież niektórzy fani Van Damma uważają że Van Damme jest lepszy aktorsko od Gibsona /Willsa" No gościu tego to się po tobie nie spodziewałem...

prof_mateusz27

Chodziło w sumie tylko o jednego użytkownika ,he ,he

bradock

Mi chodziło o to, że napisałeś jak byś mnie nie znał.

prof_mateusz27

Aha Ok .To Sorry ,Mateusz że tak niefortunie dobrałem słowa .Myślałem że to trochę serio piszecię .Mam nadzieje że się na mnie nie obraziłeś ?

bradock

Nie obraziłem się. Po prostu mnie trochę zaskoczyłeś.

prof_mateusz27

Ok ,to następnym razem postaram cię już nie zaskoczyć ,chyba że pozytywnie .

PabloPicasso

Nawet Pan z "rządu" go przebił, a Chuk pozamiatał.

PabloPicasso

oskar to mało

PabloPicasso

Dałbym nagrodę za ten świetny montaż przy szpagacie, coś pięknego. Tylko najciekawszy aktor karate mógł tam zagrać.