Tak. Dlatego napisałem "Warta wszystkich nagród filmowych". Gdzie by tak Seagal czy Stallone zagrał...
Za szpagat za krzesłach w ,,Krwawym Sporcie ,, Widziałeś coś wcześniej takiego ? Czy Seagal albo Stallone zrobili coś takiego ?
Wiem ,przecież sobię żartowałem .Zresztą jak nie możną sobię pożartować jak człowiek czyta takie coś :,, Reklama Warta Wszystkich Nagród Filmowych ,, Niedługo Seagal ma ponoć reklamować Rosyjskie Karabiny Kałasznikowa i mam nie nadzieje że przebiję tą reklamę Volvo ,by potem wiara nie pisała : ,,Genialna Rolą ,,
Chcesz mi powiedzieć, że ty wziąłeś to co napisałem "Warta Wszystkich Nagród Filmowych" na poważnie ? Przecież ten temat od początku to żart.
No tak ,a skąd mogłem wiedzieć że to na żarty ? Przecież niektórzy fani Van Damma uważają że Van Damme jest lepszy aktorsko od Gibsona /Willsa .Dla mnie genialna to była Sharon Stone w Nagim Instykcie ! : http://www.youtube.com/watch?v=XKMjFHsU_58
"No tak ,a skąd mogłem wiedzieć że to na żarty ? Przecież niektórzy fani Van Damma uważają że Van Damme jest lepszy aktorsko od Gibsona /Willsa" No gościu tego to się po tobie nie spodziewałem...
Aha Ok .To Sorry ,Mateusz że tak niefortunie dobrałem słowa .Myślałem że to trochę serio piszecię .Mam nadzieje że się na mnie nie obraziłeś ?