Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

JA VAM DAMME

użytkownik usunięty

Jestem oburzony, mam średnią ocenę tylko :6,5 ... co tak słabo .... prosze o pozytywne głosy !!Oby to było ostatni raz!!!!!
Polecam serdecznie moje filmy :
"Quest", "Lwie Serce", "Stalowa pięść/wykonać wyrok", "Nagła śmierć", "Ryzykańci","Maximum Ryzyka", Legionista", Kickboxer", Krwawy sport","Podwójne Uderzenie","Uliczny Wojownik"," Strażnik czasu",''Uniwersalny żołnierz","Bez odwrotu",''Za ciosem"...
resztę juz nie pamiętam:-)).

użytkownik usunięty

no szkoda mi cie ale jeszcze bardziej szkoda mi ludzi ciebie krytykujacych

użytkownik usunięty

i powodzenia w twoim nowym filmie van damme thekumite trzymam kciu jestes moim fanem trzymaj sie

użytkownik usunięty

nie oglądałam wszystkich tych filmow co wymieniłes ale kazdy film kory oglądałam z nim jest super ,a szczegulnie podobał mi sie film wykonac wyrok i podwójne uderzenie .

yhy, podwone uderzenie bylo super.. .

Czesc mogę tobie przypomnieć jego filmy w jakich jeszcze wystąpił, które mam :) "Niecuchwytny cel" to był super filmik - polowanie na ludzi - no troche to było za ostre, ale dużo akcji w tym filmie - polecam!
"Piekielna Walka" to był też całkiem niezły filmik - przyjeżdża do miasteczka w którym rządzą przestępcy. "Pasażer" no tutaj trochę może jest dłużyzny - choroba w pociągu, który nie może się zatrzymać,
i wkońcu "Rozkaz" ten film był spoko Van Damme jako Templariusz - szkoda, że tylko na początku filmu, a póżniej walczy ze sektą w Jerozolimie - szuka swojego ojca - skarbu Templariuszy.