Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
gracjan565

Zgadzam się z tobą gracjan565. Według mnie Van Damme jest najlepszym aktorem wschodnich sztuk walki i ma to coś w sobie czym tak czaruje innych. Kiedy go pierwszy raz ujrzałem na ekranie, pomyślałem sobie, że to właśnie ten, który jest mistrzem i jest najlepszy. Ja go bardzo lubię jest moim ulubionym aktorem i nie tylko aktorem, ale także człowiekiem.

użytkownik usunięty
gracjan565

Za rolę w jakim filmie zasłużył wg. Ciebie na oscara???

Za np. Krwawy Spot,Kickboxer.Replikant,JCVD,Podwójne udzerzenie,Lwie Serce.

użytkownik usunięty
kdomagaa1

Czyli nie za konkretną rolę, a za całokształt pracy aktorskiej? Zaraz, zaraz... On już zdobył jedną "nagrodę" - Złotą Malinę ("Ryzykanci"), oraz jedną nominację za rolę w... "Krwawym Sporcie".

Lwie serce, Uciec, ale dokąd, krwawy sport , naprawdę pokazał że ma talent i dla mnie jest On przykładem a ci co piszą że Van Damme jest słabym aktorem, ciekawe czy oni by osiągneli to co on

użytkownik usunięty
gracjan565

To wyłącznie Twoja opinia. Wiele osób się z nią nie zgodzi.

A czego mu brakuje według Ciebie? Może teraz filmy z nim są trochę słabsze, ale w latach 90 był świetny

użytkownik usunięty
gracjan565

Ja nie oceniam tego aktora. Dla mnie jest on wyłącznie ikoną "kina kopanego".

No własnie każdy ma swojego ulubionego aktora i w tej dziedzinie jest on bardzo dobry

gracjan565

OCZYWIŚCIE zgadzam się i OCZYWIŚCIE popieram.
Najlepsza jego rola według mnie to OCZYWIŚCIE w "Cyborgu".

użytkownik usunięty
gracjan565

Już lepszym aktorem od niego jest Rychu z klanu. Zapewne rozłożył by Van Damme'a na łopatki jedną ręką.