podziwiam jego styl walki i poprostu go podziwiam ten aktor zasługuje na cos wiecej filmy ma wspaniałe kickboxer, Lwie Serce, Uniwersalny Zołnierz, Powrut Uniwersalnego zołnierza, Krwawy Sport, The Quest itp ten aktor jest zajebisty lubie filmy z tym alkorem muj najleprzy aktor
taaaaaaaaaak???!!! Niejestem pedziem wiec o wygladzie sie nie wypowiem., ale aktorstwo moge pojechac! Oile ta mozna tak ujac! Sory ale moim zdaniem to albo niech zostanie przytym czym jest albo niech odejdzie!
Jakie aktorstwo..... Mili panstwo, przeciez on nie jest aktorem, jest zwyklym tandeciarzem. Nawet nie jest dobrym znawca sztuk walk. Wystarczy obejrzec kilka filmow i kazdy zorientuje sie, ze Janek kopie tylko prawa noga, bo przeciez lewa ma zupelnie niesprawna...
to jednak prawda mi tez tak cos sie o uszy obilo!!!!! "Znosny" to moze byl w Lwim .... bo dalej to zenada zenada oj az niedobrze sie robi!!
Tak, tak wilku. Tandeta pierwszej klasy. Lwie serce mam i ogladam to jako dobra komedie. Z tego samego gatunku polecam jeszcze Death Warrant (1990) oraz Bloodsport (1988).
SWIETNA SCIEZKA DZWIEKOWA:
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaeeeeeeeeeee
I kill You motherfucker...
I kill You now!
ty koles słuchaj jak ci sie ten aktor nie podoba to nie ogladaj jego filmów mi sie bardzo podoba ten aktor kazdy ma swoje zdanie ty uwarzasz ze to komedia a ja uwarzam co idnego powiem krutko przestań pieprzyc bzdury
powiedz mi co ma gramatyka do filmu powiedz mi co to że sie raz przejęzyczyłem to nie znaczy ze już nieumiem pisać niepisz takich pierduł jakos innym to nieprzeszkadza tylko tobie popatrz jak ty piszesz przeczytaj co napisałes ostatnio gubisz litery a domnie piszesz ze mam popracowac nad gramatyka
powiedz mi co ma gramatyka do filmu powiedz mi co to że sie raz przejęzyczyłem to nie znaczy ze już nieumiem pisać niepisz takich pierduł jakos innym to nieprzeszkadza tylko tobie popatrz jak ty piszesz przeczytaj co napisałes ostatnio gubisz litery a domnie piszesz ze mam popracowac nad gramatyka
Po pierwsze nie raz, tylko jest to nagminne. Poza tym stwierdzenia typu "pieprzyc bzdury" to nie są chyba znamiona dyskusji na poziomie...
Temat uważam za zakończony.
Ty myślisz że ty błyszczysz takimi gadkami gadasz jak panienka człowieku piszesz takie bzdury że szkoda słuchac ja uważam ze Jean-Claude Van Damme ma najleprze filmy jak masz idne zdanie to zachowaj to dla siebie ty masz idne zdanie mi sie podoba ten aktor i koniec .
Tak masz rację. Van Damme to bardzo dobry aktor i mnie również się podoba. A jeśli ktoś go nie lubi, to po jaką cholerę wchodzi na jego stronę w Filmwebie i go krytykuje.
moze dla tego ze go wlasnie nie lubi a to wolny kraj od 1989r. i kazdy ma prawo do swobodnych wypowiedzi, wiec z niego kozysta.
Gadaj zdrów!
Jeśli go nie lubisz to masz pecha. A jeśli mówisz tu o swobodnych wypowiedziach to mógłbyś to zrobić w trochę bardziej inny sposób, taki żeby nie obrazić innych osób.
Gdyby nie twoja opinia na początku tego postu nie doszło by do tego.
Jeśli ktoś pisze, że lubi tego aktora i jego filmy, to nie powinno się mu za to wyjeżdżać. Mówiąc te słowa krytyki, które napisałeś obraziłeś fanów Van Damma jak i jego samego. Wstydź się.
ok! przyznaje sie! ale mam prozbe sprubujcie przekonac mnie do niego!! sory ale 10 lat temu popieral bym go ale teraz??????????z perspertywy lat i filmow jakie widzialem uwazam go za conajmiej miernego aktora.
CZeKaM
OK powiedz mi jakie fiulmy ogladałeś bo ja ich bardzo duzo ogladałem i mi sie ten aktor nie znudzi bo jak już mówiłem bardzo mi sie podobają jego sztuki walki a jak ogladam jego filmy to chciałbym byc taki jak on po prostu dodaje mi sił ten aktor jest zajebisty cuż więcej moge powiedziec nie liczy sie to jakie stare filmy on ma tylko że jak je zagrał to sie właśnie liczy ten film Uniwersalny Żołniez ci sie nie podobał jak pytam sie moich kumpli czy lubia Jean-Claude Van Damme to prosto walą że on ma zajebiste filmy a niektuzy go krytykowali tak jak ty ale jak powiedziałem zeby sobie jakis film ogladną np Uniwersalny Żołniez Kickboxer i wiele idnych to ci powiem ze zmienił zdanie całkowicie a teraz oglada jego filmy po kilka razy tak jak ja :) powiem ci trzeba najpierw ogladac film uwarznie a potem komentowac to jest moje zdanie ja nie bronie nikomu krytykowac ale ja chce zeby był dobry klimat . Pozdro
no tak tylko o ile pamietam to wszystkie filmy z van damem sa na jedno kopyto i moze dla tego go nie lubie!!?zabijaja mu kogos albo porywaja on walczy rania go bardzo, poczym on odzyskuje sily i msci sie i koniec. jak sie myle to poprawcie mnie.
Niby Wilqqu masz rację. Kogoś mu zabijają i sie póżniej mści ale tak samo jest prawie ze wszystkimi aktorami, każdy ma wytyczoną ścieżkę filmową. Jednak proponowałbym Tobie abyś obejrzał film "Skazany na piekło", właśnie z Van Dammem. I nie jest to film akcji a właśnie dramat, w którym Van Damme zagrał całkowicie nową rolę. Pokazał w nim, że potrafi grać nie tylko, jak to ująłeś, w filmach na jedno kopyto.
Niby Wilqqu masz rację. Kogoś mu zabijają i sie póżniej mści ale tak samo jest prawie ze wszystkimi aktorami, każdy ma wytyczoną ścieżkę filmową. Jednak proponowałbym Tobie abyś obejrzał film "Skazany na piekło", właśnie z Van Dammem. I nie jest to film akcji a właśnie dramat, w którym Van Damme zagrał całkowicie nową rolę. Pokazał w nim, że potrafi grać nie tylko, jak to ująłeś, w filmach na jedno kopyto.
Siema Tu masz wielką racje ten aktor jest zajebisty ta strona powinna byc dla tych co są fanami tego aktora i co go podziwiaja za swietne filmy a nie dla tych co go krytykują . Pozdrawiam
o jaaa... van damme dobrym aktorem... no nie... nie mam nic do ludzi, ktorzy go lubia ale uznawanie go za najlepszego aktora (nawet w kategoriach "gebotlukow") to chyba lekkie przegiecie... grac nie potrafi (nie kojarze zadnego filmu, w ktorym by sie jakos "popisal" aktorsko), walczy przecietnie i w nudny jak na dziedzine filmow "karate/sztuk walki" sposob, wiec co jest w jego filmach takiego super? to, ze zawsze wygrywa? tak maja wszyscy... po prostu chcialbym widziec...
PS. bledy w stylu: powrut, najleprzy, muj, uwarzasz, niektuzy sa po prostu przykre i wrecz rażące - nad tym p. zelik.THC musi popracowac...
Pozdrawiam
moze nie jest najleprzym aktorem ale ja go lubie za dobre filmy trzeba sie dobrze przypatrzec jaki ma styl walki ci co sie uczą kickboxingu to wiedzą na czym polega sztuka walki a w filmach nie zawsze on wygrywa po prostu podoba mi sie jego styl walki w jaki Jean-Claude Van Damme walczy podoba mi sie ten aktor i nie zmienie zdania a jesli uwarzasz ze nie umi grac to sie zamień z nie to zobaczymy jak ty zagrasz role .
Qwa wiara przestancie juz pisac na ten temat odpowiedzi i przysylac je domnie zasmiecacie mi pocztę!!!!!!!!!!!!!
niewiem jak on tam walczy bo juz nie pamietam za dzieciaka go ostatni raz widzialem:)
A ztym dobrym przypatrywaniem sie to lepiej uwazaj zebys dublera nie zobaczyla:)
i jeszcze raz niepisz "dobre filmy" bo to sie strasznie gryzie z Van Dam:)
POzd.............
Słuchaj gościu. Skoro widziałeś filmy z Van Dammem kiedy byłeś dzieckiem to skąd możesz teraz mówić, Van Damme nie ma dobrych filmów. Czyli jednak twoje argumenty stały się bezpodstawne.
oooooooooo masz mnie:):):):) no tak! ale az taki stary nie jestem pozatym czasem na polsacie serwuja mega hity z jego udzialem i czasem cos tam zerkne bo stare czasy sie przypominaja;). Ale badzmy powazni nie jest dobrym aktorem no poprostu nie a filmy z jego udzialem sa na jedno kopyto.
POzd....
Proponuje Tobie abyś obejrzał film "Skazany na piekło", właśnie z Van Dammem. I nie jest to film akcji a właśnie dramat, w którym Van Damme zagrał całkowicie nową rolę. Pokazał w nim, że potrafi grać nie tylko, jak to ująłeś, w filmach na jedno kopyto.
hej tak sie wtrace. jak cos to van damme sie nie uczyl kickboxingu tylko karate i se tam na balet troche posmigal. a jesli chodzi o film kickboxer to w kazdym razie nie kojazyc tego filmu z kickboxingiem tylko z muay thai. no a ogulnie to van damme jest zajebisty w kosmosa. mam z nim normalnie wszystkie filmaki hehe pozdro ;-)
Na balet to ty chodzisz Van Damme mi sie podoba jestem jego fanem kickboxing to mi sie bardzo podoba ten aktor ma świetne filmy i dobry styl walki cuz wiecej dodac chyba ze jakis krytyk zacznie pieprzyc . Pozdro
sluchaj koles van damme chodzil na balet jak cos to przeczytaj se jakas jego biografie. no kickboxing fajna sprawa bo sam trenuje ale van damme trenowal karate a zaczol je trennowac tylko dlatego bo mial zaniki miesni i ojciec go zapisal no i udalo mu sie ;-) ja tez jestem jego wielkim fanem i co nieco o nim czytalem a ty jak narazie tylko pieprzysz ze jestes jego wielkim fanem a tak naprawde nic o nim nie wiesz.......
Może i masz racje ze chodzi na balet , gratuluje ze chodzisz na kickboxing wiesz tego nie wiedziałem ze zaczoł trenować karate bo miał zanik mięśni przyznaje racje, jak bym nic nie wiedział o tym aktoże to bym nic nie pisał na jego temat ale wiele zeczy wiem na jego temat a poza tym nie bede sie kłucił bo to jest bez sensu .
Odpiepszyć się od Van Damma barany, widzicie że chłopak bardzo go lubi, ja szczeże przyznaje zaliczam go do piątki moich ulubionych aktorów a Kickboxera, Lwie Serce i Krwawy Sport do ulubionych filmów i nie pozwole aby ktoś żle mówił o Van Dammie czy Michaelu Dudikoffie.
POZDRO DLA ZELIKA THC
Stary masz racje nikt nie bedzie pierdzielił głupot na temat Van Damma i jak juz ma sobie pierdolic to niech sobie do lusterka pomamra ty jestes spoko koles i wiesz jaki to jest aktor zajebisty to muj ulubiony Aktor i nie zmienie zdania pozdrawiam Marka .
dla mnie tez to najlepszy aktor jest z czasówjak bylem mały i teraz tezlubie jego filmy oglądać jak nawala :)