Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

zwiastun Swelter.Kto nie widział to niech zobaczy.Zapowiada się naprawdę dobry film.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Gdzie masz ten zwiastun? link?

Wpisz po prostu w You Tuba,Swelter Trailer i najlepiej dodaj Van Damme,żeby ci wyskoczyło.Zwiastun trwa 1:41.

aza_0_9_z_

Masz problem podać link ?

Widać nudzi mu się i kit wciska. Żadnego Trailera jeszcze nie ma.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Dlaczego specjalnie zapytałem go, bo nigdzie nie widziałem tego zwiastunu.

prof_mateusz27

Właśnie,że jest,a właściwie był.I żadnego kitu nie wciskam.Tylko wyobraź sobie,że dzisiaj ponownie chciałem go obejrzeć,za pomocą historii w moim kompie.Włączyłem ten zwiastun,a ten wyskoczyło mi,że film został usunięty przez użytkownika.Sam strasznie się zdenerwowałem.Ktoś go bezczelnie usunął.Przysięgam oglądałem ten zwiastun.Wczoraj był dodany,dzisiaj,ktoś już go usunął.

P.S
Szkoda,że nie możecie obejrzeć,bo dobrze się zapowiada.Naprawdę przysięgam,ten zwiastun jeszcze wczoraj był.

aza_0_9_z_

To co się w nim działo jakieś sceny podaj żeby jak będzie sprawdzić czy to prawda.

prof_mateusz27

To,tak-przede wszystkim fajna nuta leciała.Film będzie miał klimat westernowy.Jeśli chodzi o sceny to były np.Van Damme z kumplami rozstrzelali policjantów na jakiejś drodze,Van Damme walczył w barze.Walnął strzelbą kogoś w brzuch.Za ladą stała jakaś kelnerka,były jakieś fragmenty pościgów z policją w nocy(prawdopodobnie jakaś ucieczka z więzienia)Van Damme z jakąś dużą bronią chodził,mury się sypały,Lennie James chyba w kościele z rewolweru strzelał itd.

P.S
Nie wiem po jaką cholerę jakiś za...any użytkownik usunął ten zwiastun.Strasznie jestem zły,miałem nadzieję,że obejrzycie i podzielimy się wrażeniami szkoda,może się jeszcze pojawi.

aza_0_9_z_

Ok, mam nadzieje, że nie kłamiesz.

prof_mateusz27

Przysięgam.Wczoraj jeszcze jarałem się tym zwiastunem.Nie mogę sobie darować,że go skasowali.

prof_mateusz27

Potwierdzam. Sam widziałem ten trailer :)