Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 759 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jak myślicie kto by wygrał gdyby Van Damme i Philip Rhee zmierzyli się na solo.Ja stawiam
na Van Damma, a wy?

kdomagaa1

Odpiszcie bo to bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kdomagaa1

A ja na Philip'a Rhee,który raczej nie miałby większych problemów z JCVD.

greggmm

No nie wiem, nie wiem. Nie chce Ci nic mówić, ani Cię pouczać,ale Van Damme jest od niego silniejszy i szybszy.

kdomagaa1

Phillip Rhee posiada czarny pas w taekwondo jest mistrzem Hapkido i do tego potrafi znakomicie boksować.Być może Van Damme jest silniejszy,ale w walce nie miałoby to większego znaczenia. Tu raczej zadecydowałaby technika i szybkość.Technikę obaj mają bardzo dobrą a szybszy jest raczej Philip Rhee.

greggmm

kurwa wy wszyscy macie downa..chuj z tych waszych typowań buchmacherskich ..to się nie da powiedzieć ..kurwa oceniacie ludzi których widzieliscie tylko w filmach i juz wiecie kto by wygrał jakby poszli na solo

aleksandro

Uspokój się cholerny troglodyto !!
JCVD został znokautowany jednym ciosem przez Chucka Zito boksera amatora,którego Jean prowokował w barze .Dlatego napisałem że Philip Rhee również załatwiłby Van Damma.

greggmm

ja jestem spokojny to nie pisz ze mam się uspokoić ..i chuj z tego ze został znokautowany jednym ciosem przez jakiegoś boksera to dalej nic nie znaczy moze bokser mu najebał ale to nie znaczy ze phillp tez by mu dał rade ..a poza tym skad kurwa masz jakies informacje z chuja o tym ze został znokautowany przez tego boksera

aleksandro

Rzeczywiście nie powinienem...
Nie z chuja,tylko z wywiadu udzielonego przez Chuck'a Zito dla jednego z amerykańskich magazynów sportowych.Zajście miało miejsce w 1998 r w nowojorskim barze Zito był wtedy ochroniarzem JCVD,który tego wieczora prowokował Chucka więc ten załatwił Jeana i na drugi dzień oczywiście stracił posadę.
Zito powiedział że Jean-Claude ma szczękę jak 13-letnia dziewczyna.Więc gdyby tylko Philip Rhee trafił Van Damma to pewnie także by go znokautował,ale to tylko takie gdybanie.