Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

jak wam się podobał nowy zwiastun Enemies Closer i jakie macie do tego filmu przeczucia?

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Mi się zwiastun podoba a film zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się go obejrzeć, tak jak " Welcome to the jungle" :) :P

Oczywiście,że tak.Enemies Closer ma mieć premierę w USA(ponoć w kinach) 24 stycznia,a Welcome to the jungle 7 lutego(podobno też w kinach,ale oczywiście w USA.

aza_0_9_z_

Van Damme powininen nadal grać w kinówkach ,tak jak Arni ,Sylwek .On wcale nie jest taki aż stary ,ludzie ? Przecież Norris miał 50 lat i zobacię jakie robił akcje w ,,Odziale Delta ,, 2 : Kolumbijski łącznik .Nie może się taki diament jak ,,Muskuły z brukseli ,, marnować !!! Jason Statham na emeryture ! Van Damme za niego na plan filmów akcji !!! No i standardowo : Van Damme rządzi !!!!

bradock

Święte słowa!A Enemies Closer i podobno Welcome to the jungle ma być w kinach,ale w USA.Tylko i tak pewnie w większości krajów pójdzie na rynek DVD.Chociaż w USA może dadzą w kinach.A co powiesz o tym nowym zwiastunie?Oglądałeś już?

aza_0_9_z_

Tak ,jest świetny ! A to jest produkcja nakrecona ze środków kinowych jak np ,,Kula w łeb ,, czy budzetówka ?

użytkownik usunięty
bradock

Welcome to the Jungle ma budżet ok. 3.5 mln $ co nie jest dużo.

Ok ,ale chodzi mi o to czy Van Damme znowu zaczoł grać w kinowych akcyjniakach jak Arni i Sylwek ? Czy nastopił przełom w jego karierze ?

bradock

Być może,że to jest produkcja ze środków kinowych.Nie wiem.

użytkownik usunięty
bradock

Ee no coś ty. A to o ile wyjdzie do kin to pewnie tylko w USA i to paru kinach. Na więcej bym nie liczył. Arnie i Sylwek grają dalej w kinach, ale jak widać amerykanie nie chcą już ich oglądać. Ostatnie ich filmach słabo tam zarobiły. Mnie to nie dziwi swoje zrobili w latach 80/90, teraz są za starzy na takie zabawy w kino akcji.

Ok ,dzięki za wyjaśnienie .

użytkownik usunięty
bradock

Dokładnie!!!

aza_0_9_z_

02:35 JCVD na TVP1
świetny film
szkoda że prawie nikt nie zobaczy :(