Za samą mordę by 1/10 dostał jakbym nie umial docenić że umie walnąć jakiegoś głupiego frajera z IQ 0 -_-... taką ohydną mordę to widziałem ostatnim razem w rynsztoku...
Wiem. Świetnie sie bije... gra aktorska też nie najgorsza... jeszcze nie wiem jaką ocene wystawić ale na pewno nie dam 1/10 tylko dlatego że ma szczurzy pysk
"SZCZURZY PYSK" ? WTF !
Człowieku on się tyle napier**lał w życiu, co ty nigdy.
Ślady zostają, ma trochę inną twarz niż co kiedyś nastolatek, ale to normalne.
I podpowiem co frycek.... "jak by wygląd aktora miał jakiekolwiek znaczenie." - trochę ma, ale ważna gra aktorska :)
Daj mu tyle ile uważasz, ale ciężko będzie ci się dogadywać z fanami JCVD, oni na to patrzą.
Za młodych lat miał spoko ryj. Tera to już wygląda jak zmiksowana morda szympansa i tyłka pawiana... ale to mi nie przeszkadza... moja morda też do najlepszych nie należy.
Hehehe....w sumie racja, ale jest zmasakrowany tylko przez bicie :)
A twoja za przeproszeniem "MORDA"...dlaczego jest nie - najlepsza, sprał cię ktoś, czy po prostu taki się urodziłeś ?
Hahahahha.....przykro mi, ja też maiłem ospę, i tez się drapałem, ale tak strasznie nie było :)
Ja mam też problemy z twarzą, pryszcze, i takie tam :)
Nie obrażaj Van Damme jak na 50 lat, bardzo dobrze wygląda, pomyśl sobie czy ty będziesz tak wyglądał po 50-stcę wątpię wielu ludzi w tym wieku wygląda nie najlepiej a Van Damme'a twarz w tym wieku bez wątpienia na 40 lat :)
Mój pysk jest brzydki jak kacza... być może gorszy od mordy Van Damme.. ale nie ukrywam że jego szczyna też jest brzydka
A ja bym chciał mnieć taką twarz jak Van Damme, wiesz ile panienek bym wyrwał z taką urodą jak on mase :)
Twarz w latach 90 to miał jeszcze ok ale z dzisiejszym jego ryjem to byś opętaną babkę z egzorcysty najwyżej wyrwał...
W latach 90 był bardzo przystojny, ale myślę że i teraz wyrwała by nie jedną młodą dupkę :) popatrz na jego muskuły prawie nic się nie zmieniły kto ma taką sylwetkę w takim wieku :)
No fakt... baby lecą na kasę i na to czy facet umie komuś dobrze przy... i czy był sławny lub jest...
To dobrze a wyglądem się nie przejmuj nie każdy jest ładny, liczy się to co masz w głowię, (na głupiego a ładnego) dziewczyna nie poleci,
Tak, ale on wyrywać może każda, niczego mu nie braknie, ale nie jest z tych co lubią panienki obracać...szuka kobiety na życie, nie na jeden raz :)
No ale jak był młody to wybrzydzał teraz jak już 50 na karku to trzyma się jednej, ale nie ma co się dziwić był młody chciał popróbować różnych smaków :)
Różnych smaków - to fakt, w końcu na tym się wzorujemy :)
Ale jako że jest już stary to chciałby poświęcić życiu na tym co kocha i dla miłości :)
teraz już ma swój wiek i kolejnego rozwodu raczej nie będzie, ciekawe jakie alimenty dostaje młodszy syn Nicholas heh :)