Nie wiem jak Wy - ale mój ulubiony film z Van Dammem to z pewnością Nieuchwytny Cel - pamiętam, jak tego lata oglądałem go w tvn z Tatą ;)
Co Wy o nim myślicie, jakie oceny daliście?
Pozdrawiam :)
Dla mnie też jest ulubiony film z Van Dammem - to jest pierwszy film jaki widziałem z nim , miałem go pozyczonego na kasecie vhs od kolegi w 1994 roku . Film jest ciekawy i bardzo efektowny . Dużo się dzieje , strzelaniny , walki w wykonaniu van damma pościgi , świetne sceny kaskaderskie oraz przedewsystkim świetny wyrazisty czarny charakter w wykonaniu Lance Henriksen . Dużo osób może twierdzić ze ten film jest mało realistyczny , ze są bardzo niektóre sceny przesadzonę ale mi on się bardzo podobał .Kiedyś tak się kreciło filmy . Pozdrawiam
mogl sobie kitke zrobic jak ja ;p ale spoko film, scena gryzienia grzechotnika przypomniala mi missing in action z norrisem jak szczura zagryzl zebami :D
jak dla mnie ta walka Van Damma z Herinksenem to była Poezja - na początku z półobrotu, później prosty i z boku i na końcu ten granat w (nie powiem czym) :)
Van Damme to bezwątpienia najlepszy aktor jesli chodzi o uderzenia nogami , Kopniecia z wyskoku ,półobrotu ,szpagaty itp Jedynie Brandon Lee , Jeff Speakman , Phillip Rhee mogli się z nim równać w latach 90 , chociarz myśle ze jesli chodzi o typowe kopniecia to był troszke lepszy .