Van Damme ma grać w 100%
http://www.imdb.com/title/tt1764651/fullcredits#cast
No i w planowanych jest jeszcze Chuck Norris.
Nie mogę się doczekać tego filmu.
Fajnie by było gdyby grał w nich Chuck Norris dawno go nie widziałem w nowych produkcjach :) Ale coś nie wierze że wystąpi :)
Ostatnim filmem Norrisa było "Zadanie Specjalne" gdzie wystąpił u boku Daniela Bernhardta, skoro Norris jest wymieniony w obsadzie na imdb to jest duża możliwość że zagra, wierz mi, jeszcze tylko jak usuną napis (rumored) przy jego roli...
Widziałem ten film "Zadanie Specjalne " podobało mi się i jeszcze super by było gdyby jednak wystąpił w niezniszczalnych 2, nie mówię żeby tam skakał i kopał tyłki bo na to już jest niestety za stary :( ale żeby chociaż robił coś lekkiego co nie wymaga dużego wysiłku fizycznego :)
No a Chuck Norris ma jeszcze zagrać w innym filmie oprócz "Niezniszczalnych 2", po długiej przerwie:
http://www.imdb.com/title/tt1764494/
http://www.filmweb.pl/film/Miracle+Underground-2012-607227
Kurcze...Zajebiście zobaczyć Chuck'a Norris'a i Jean-Claude van Damme w jednym filmie :):)
To dopiero będzie HIT !!!
ja tak jak Kewin - też o tym marzyłem :):):)
A ja jeszcze kocham tę aktoreczkę Nia Peeples co grała w Strażniku Teksasu mogłaby dołączyć do męskiej grupy niezniszczalnych,twarda z niej kobieta i do tego bardzo ładna :)
Zajebiste jest to że Jackie sam robi te niebezpieczne sceny i nie potrzebuje kaskadera bo sam nim jest :)
No, właśnie, fika jak kózka :)
po co mu kaskader, skoro potrafi używać wiele obiektów do amortyzacji :) hehe
Ja słyszałem o nim że jest rekordzistą kontuzji : miał 3 razy złamany nos,kostkę,większość palców u rąk,obie kości policzkowe,i pękniętą czaszkę. Za role w "Godzinach Szczytu" cz.2,3 zainkasował gaże 15 milionów dolarów.
Hehehhe :)
ja też to czytałem, ale to jest cholerny twardziel i takie złamania mu nie przeszkadzają :)
No masz rację, przecież jest kaskaderem a takie niebezpieczeństwa się zdarzają :) i coś może się złamać
No ale jego potężne mięśnie łagodzą gojenie kości....hehe
złamanie u niego to żadna sprawa, i nowość.....
No bo po co, całe życie trenuje, jest mięśniakiem, i twardzielem, to po co te pomoce, on nawet ich nie potrzebuje :)
Ja słyszałem kiedyś był wywiad w TV z nim i mówił że w dziecinstwie ojciec go bił jak ten nie trenował albo jak trenował coś zle i jeszcze mówił że trening był codziennie po 19 godzin tyle trenować to naprawdę trzeba być nie wiem jakim człowiekiem:) dlatego jest taki szybki i dobry :)
I twardy !
Słyszałem to, i powiem ci że to okropne....
Ale teraz za to kim jest - MISTRZEM, I ŚWIETNYM AKTOREM :)
Super to robi,ale w Lwie Serce JCVD walczył na pierwszej walce trochę nie czysto no gdzie walić po jajach , ale i tak dobrze że mu dołożył :)
o to chodzi, grunt to przywalić przeciwnikowi, tak gdzie najbardziej boli :):) heheh dostać po jajkach to nic miłego :)
JCVD...łagodniej, jak ktoś robi mu krzywdę to go rozszarpuje na strzępy......NIE MA LITOŚCI DLA BANDYTÓW !
A ten cintia to ten sam aktor co na końcu walczył z Van Dammem w Quescie tylko wtedy był łysy z kucykiem :)
Jeszce widziałem tego samego akora w Zakonie, wtedy gonił Van Damme pamiętasz to już potrójne lanie :):):)